Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили

На стадіо району

Головна » 2010 » Липень » 8 » Фитьківський «Сокіл»…«спіткнувся» об ФК «Красну».
08:39
Фитьківський «Сокіл»…«спіткнувся» об ФК «Красну».
   ФК"Красна"   -  Сокіл Фитьків
   юнаки-0:0
   дорослі-2:0 (Магеровський Б. 16(автогол),Козубаль В.88)

   Висловлювати думку, що «Сокіл» був зупинений в Красній, напевне буде не справедливо, адже залікові очки з Красної фитьківчани все ж повезли. Хай одне очко в гостях – і це в комплексному заліку пригодиться. Зазначу, що основна задача фитьківської футбольної дружини – вихід в Першу лігу районного чемпіонату…ми не ставимо задачу вигравати в кожному матчі.   
   Істинно, наша мета – награти склад команди, підготуватися технічно, тактично…і головне психологічно до гри у вищому дивізіоні. Зрештою, кращого суперника для реалізації подібних задач ніж ФК «Красна» в Другій лізі годі й шукати. Ті команди, котрі грали з ФК «Красна», та ще й в Красній, погодяться, що дорослий склад там вельми збалансований і зіграний, а психологічно і тактично вони вже тепер демонструють рівень гри Першої ліги (треба не забувати, що ФК «Красна» в минулому сезоні була четвертою в Першій лізі). Ті ж самі слова можна сказати і про «Сокіл», адже до Красної ми «виносили» всіх переконливо. Загалом, в середу у Красній зустрілись не стільки лідери, скільки, найвірогідніше, найкращі команди нинішньої Другої ліги.
Щоправда, важливою для адміністрації команди була й гра дублюючих складів. Адже, не тільки дорослі, а й юнаки фитьківчан ще не програвали. Для юнаків звітний матч також був своєрідним випробуванням. Інтрига полягала в тому, що минулого року в Красній перемогли «соколята», в міжсезонні юнаки господарів значно посилились, краснянських юнаків тренує професійний тренер. Що ж гості? А гості буквально за півдоби до матчу зазнали дві жахливі втрати. Втратили заднього захисника Юрія Балабана на два місяці і кращого бомбардира команди Дмитрука Мар’яна на три місяці (орієнтовно, адже ще триває медичне обстеження хлопця).
Склад команди: Василь Максімко, Степан Попович, Ростислав Сагайда, Степан Приймак, Мирон Дутчак, Денис Середюк, Іван Багрійчук, Андрій Дутчак, Степан Гавриленко, Михайло Балабан, Василь Дереш.
   З огляду на вищесказане тактична побудова гри «соколят» визначалась за моделлю 4-5-1. Крім того, стан поля через погодні умови залишав бажати кращого і тренерський склад фитьківської команди передбачав атлетичний футбол в якому технічним гравцям «Сокола» потрібно було перебудуватись на незвичний режим гри. З перших же хвилин поєдинку, як і очікувалось, ініціативою заволоділи господарі поля. Краснянські юнаки спробували організувати декілька масованих атак по центру і через власний правий фланг. Однак, якщо по центру ще щось і виходило, то по флангу всі потуги до позитиву гасили або Андрій Дутчак, або Ростислав Сагайда. Спробували господарі і по лівому флангу пройти, але на місці був Степан Приймак (правий захисник «Сокола»). Орієнтовно до 15-18 хвилини гості «перекусили» центральних півзахисників краснянської команди і перехопили ініціативу. Відзначити можна Михайла Балабана і Василя Дереша, котрий активно відпрацьовував біля лінії штрафного майданчика, але чудово грали передній і задній захисники господарів. До кінця першого тайму гра дещо вирівнялась, але з початком другої половини гри гості активніше почали використовувати крайніх півзахисників, а тому ініціатива була в ногах «соколят». Цікавими моментами можна вважати хіба що штрафні удари у виконанні обох команд, але вдало грали воротарі. Останніх хвилин 10 гості «притиснули» краснянських однолітків до власних воріт, однак створити гол технічним «соколятам» завадило тяжке поле і чудова гра капітана господарів (заднього захисника ФК «Красна»). Як висновок – нічия 0:0 – закономірний результат. Цікава статистика: володіння м’ячем ФК «Красна» - 40%, «Сокіл» - 60%...удари в площину воріт ФК «Красна» - 5 або 6, «Сокіл» - 2 або 3.
   Перед поєдинком основних складів відчувалась якась напруженість.
Склад команди: Роман Янцюк, Богдан Магеровський, Андрій Пилип’юк, Володимир Балабан, Андрій Ерстенюк, Мирон Дмитрук, Юрій Попович, Василь Катридж (Мирон Балабан, 46), Юрій Яніцький, Микола Пекарук, Юрій Дмитрук.
   Розпочався матч на високих швидкостях з боку обох команд…однак якось дуже нервозно. Слід відразу зазначити, що багато в чому винен був арбітр матчу. Він втратив контроль над грою ще в перші 15-20 хвилин і не опанував себе до завершення поєдинку. Нервозність, котра панувала на полі дала свій результат на 16 хвилині. На куті штрафного майданчика несподівано обрізався Юрій Яніцький і м’яч опинився в Богдана Зубка…подача в штрафний майданчик і…капітан команди гостей Богдан Магеровський, намагаючись вибити м’яч з розвороту влучає в кут власних воріт – 1:0. До кінця першого тайму і на початку другого на полі спостерігався швидкий і атлетичний футбол, крім того абсолютно рівна гра. Складалось враження що гості от-от заб’ють і буде закономірна нічия, адже близьким до результату був Юрій Дмитрук і Микола Пекарук. Про господарів поля можна сказати більше. Зокрема, тандем центральних півзахисників Сергій Вишпольський і Андрій Кривий вразили нестандартністю дій. Щоправда, як визнали краснянські вболівальники вперше в поточному сезоні в центрі поля вони побачили класного суперника хлопцям в особі Мирона Дмитрука. Крім вищезгаданих гравців ФК «Красна» відзначимо Богдана Зубко (лівий півзахисник, на мій погляд найкращий гравець краснянської команди), котрий своєю активністю заводив команду і опинявся там, де м’яч йому скидали Сергій Вишпольський і Андрій Кривий. Активними діями відзначалися Василь Тарлапан та Іван Нагорняк. Вони були дуже активними у грі з глибини поля. За хвилин 20 до завершення матчу гості активізувалися. Так, на 70 хвилині після подачі кутового Богдан Магеровський головою пробивав в порожні ворота, але на лінії воріт команду господарів врятував Іван Нагорняк, вибивши головою в поле. На 72 хвилині Юрій Дмитрук виходив сам-на-сам з воротарем, але пробив повз ворота. За п’ять хвилин до завершення матчу гості пішли ва-банк, здійснивши декілька масованих атак, але…на 88 хвилині забила ФК «Красна». Володимир Козубаль, скориставшись помилкою захисника гостей Андрія Пилип’юка, вийшов на побачення з воротарем Романом Янцюком і переграв його ударом в дальній кут воріт 2:0.
   Чекаємо на реванш у Фитькові!!!
                                 Магеровський Богдан ("Сокіл"Фитьків)

Козубаль Володимир (ФК"Красна")
Переглядів: 1241 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
08.07.2010
1. Писклинець Роман Дмитрович (wert) [Матеріал]
Адміністрація ФК "Сокіл" щиро вітає своїх прихильників на ім'я Іван з іменинами. Від себе особисто ВІТАЮ свого вчителя ІВАНА ВАСИЛЬОВИЧА ДМИТРУКА. Бережіть себе, ВЧИТЕЛЮ!!! Ви нам потрібні, Ви нас надихаєте!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Липень 2010  »
НдMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів