Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 2
Guests: 2
Користувачів: 0


на сайт заходили

На стадіо району

Головна » 2013 » Жовтень » 28 » Фінал "Золотої осені" заплановано на 10 листопада
16:06
Фінал "Золотої осені" заплановано на 10 листопада
   За інформацією з НРФФ після недільних матчей 27 жовтня з двох груп у фінал вийшли ФК"Перерісль" та "Скеля"Пнів.Матч між цими командами заплановано провести в неділю 10 листопада в м.Надвірна на стадіоні "Нафтовик".
Переглядів: 1787 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 111 2 »
31.10.2013
11. Арсенал с.Тисменичани (Arsenal) [Матеріал]
На рахунок ---
"... футбол у селі - це маленьке свято відпочинку для вболівальників, а не зіпсовані нерви".

    Я з цим погоджуюсь ! А на рахунок - " ... Поговорили, поплакали і затихли" - це не про Нас !!! 
      Зважаючи на те , що написано протест на рахунок матчу ФК "Волосів"- ФК " Перерісль" і славнозвісна федерація ніяк не бажає на це реагувати ... На мою думку у звязку з колом людей "односельцями" тієї чи іншої команди, які займають певні посади. Думаючи , що на цьому все і закінчиться - це не так ! Є ще газети , також можна декілька варіантів підкинути але нехай це буде сюрпризом ...

30.10.2013
10. Ivan Ctix (Tit) [Матеріал]
Поговорили, поплакали і затихли. І нічого Вам шановні дописувачі федерація не допоможе. Така дурка буде до тих пір, поки у федерацію не наберуть нормальних людей, які будуть дбати про розвиток спорту на селі, а не заробляти на цьому гроші. Сільських голів ніхто не питає про розвиток спорту на селі. Бюджет сільської ради з року в рік на спорт - нульовий, в кращому випадку зарплата спортінструктора. Якщо в селі немає підприємців які б платили гроші (так як у Гаврилівці наприклад - це добре що є кому платити), що тоді робити. Велику погоду роблять під час гри судді і при цьому не несуть ніякої відповідальності. І взагалі у багатьох ситуаціях своє слово має сказати федерація не тільки іменем закону (чи регламенту)а виходячи з тієї ситуації яка складається в тому чи іншому випадку. Як на мене  футбол у селі - це маленьке свято відпочинку для вболівальників, а не зіпсовані нерви.

30.10.2013
9. Арсенал с.Тисменичани (Arsenal) [Матеріал]
(OLIMPIYA) внукам розкажуть ... ???  і внуки так само будуть робити  і їх прануки - це  закладено генетично .... на Підсвідомому рівні бути справжніми футболістами і відстоювати честь команди ... ФК "Перерісль" та ФК "Волосів" !!!!

Вони думають , що для себе краще зробили , а виходить навпаки ... Тепер з них увесь район сміється , що така команда, як Перерісль прирівняла себе до статусу "другорядної" та боїться чесно зіграти з "Волосовом" - це СМІШНО !!!
 
(OLIMPIYA) А що до кубка - то це точно треба їм віддати , можливо хоть щось виграють )) ...  І то не факт , !!!  можливий варіант, що їх  "Скеля" приб*є )) От тоді буде весело ...

29.10.2013
8. ceргій (OLIMPIYA) [Матеріал]
з фк волосів та фк перерісль зняти очки в наступному сезоні та стягнути штраф .А перерослю 10 листопада вручити кубок Золота Осінь хай потім внукам розкажуть як тяжко їм дався цей трофей.

29.10.2013
7. Гаврило [Матеріал]
Повністю згідний з PSG! Наш районний футбол повністю побудований на підлості та продажних суддях.

29.10.2013
Красна віднеслась з розумінням і не мала нічого проти щоб грати з Парище. Плакати і близько не збираюсь просто обідно,що у нас є так багато підлих,ницих,аморальних людей які до тебе сміються,руку тиснуть,а обернуться і думають а шоб тобі повилазило.Я за те щоб людина завжди залишалась людиною.
P.S. Бувають моменти коли тобі не до карточок і не до футболу!!! :-)

29.10.2013
5. Арсенал с.Тисменичани (Arsenal) [Матеріал]
Питання до НРФФ . Що планує робити наша "хороша" федерація з командами ФК «Волосів» та               ФК «Перерісіль» ???   

    Для всіх вболівальників футболу хто не знає про ситуацію, розповідаю, ... Після закінчення чемпіонату проводиться гра на кубок "Золота Осінь", відповідно змагаються команди. Кращі попадають до фіналу ... І перемагає кращий та найсильніший !!!  Так було завжди !!! Тільки не цього року )) ... В другому турі на стадіоні с.Тисменичани, зустрілися команди : ФК "Волосів", ФК"Переісіль та ФК "Арсенал" Тисменичани. Перша гра «Арсенал»-«Волосів» 1-0;   

    Друга гра Перерісіль-Волосів ???? Незрозуміло чи це можна назвати грою ??? На очах у вболівальників команда «Волосів» злила гру ФК «Перерослю» досить смішним чином - (за три бутилки) так би мовити, домовились .... це потрібно було бачити.         

      Для тих хто не був розповідаю: ФК «Волосів» - вся команда просто стоїть, найкращий та найшдший нападаючий з                  ФК «Перерісль» йде зі всієї сили пішки, обходячи усіх футболістів ФК «Волосова» посміхаючись та здороваючись, доходить до воріт і тільки хоче вдарити по м*ячу, як воротар в одну мить тікає з воріт, щоб напевно точно забив ,  і ГОлл !!!   Вболівальники в шоці !!!   Нажаль це сучасний футбол ... Перерісль виграє.

    Наступна гра з Тисменичанами закінчується 2-2 . Далі пенальті на які ФК "Арсенал" поважаючи своїх вболівальників, себе та власну гордість, повагу до футболу,  просто не вийшов на поле пробивати 11-ти метрові ...

    А ви шановні, вирішуйте самі чи це правильне рішення чи ні !!! Постає велике запитання до федерації - навіщо організовувати цей кубок, турнір  та краще віддайте його зразу ФК "Перерослю" тай нехай тішуться ...

  Що Федерація планує робити ?   Які ваші дії?  Які санкції будуть для ФК "Волосів" та ФК "Перерісіль» ???

     Це неповаго до вболівальників своїх та чужих. Та буде ще більша ганьба для федерації НРФУ , якщо Ви не відреагуєте та не приймете певних мір.

 

 

           З повагою до вболівальників та справжньго футболу 


                                                         ФК "Арсенал" с.Тисменичани.


29.10.2013
4. Yaroslav Yaroslav (yaroslav) [Матеріал]
Треба починати з того, що мова про паспорти навіть не йшла. Натомість, як гравці так і вболівальники команди з "Парижа" вели себе просто як не виховані дикуни. Не бажаючи визнавати свою помилку, бо їхні карточки крім них самих ніхто не провтикав. Ти господар поля, приймаєш дві команди і якщо ти хочеш грати у футбол будь добрий -  зроби все правильно. А потім звинувачуй цей не справедливий світ!!!

28.10.2013
Ти починай з того,що забув картки і що це твій промах.Розплакався як мала дитина,правила є правила.Чого Пнів чи Красна мали йти на поступки?Виправдання на рівні 2-3 класу,твоя вина і тільки твоя,будь мужиком в кінці кінців.

28.10.2013
Коли Парище грало з Перерослем в пів фіналі то мало чекати на суддю дві години(це промах федераціЇ),який значною мірою по впливав на той результат,а в неділю федерації було посрати на те щоб почити без карточок гравців(це промах мій) і дати проїти турніру у повному форматі. Натомість одна гра пнів красна,а парище господар спостерігає на все зі сторони і їм навіть не дозволили грати з паспортами хоч де написано що це не можливо. А мету змагань:популяризація футболу,підвищення майстерності,організація дозвілля для любителів спорту краще засуньте собі подальше… і замість того напишіть: «зайти найбільш хитро виграних,тих хто зуміє найменше зіграти і найдальше пройти» і тоді нехай грає Пнів і йому подібні.

1-10 11-11
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Жовтень 2013  »
НдMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів