Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 2
Guests: 2
Користувачів: 0


на сайт заходили nrff

На стадіо району

інші спортивні події

   З нагоди Дня молоді та Дня Конституції України відділ у справах сім"ї,молоді та спорту РДА запрошує відвідати спортивно-масові заходи:

25 червня-турнір з міні-футболу серед дитячих команд (юнаки 1995 р.н. і молодші)-спортивний майданчик стадіону "Нафтовик".
   Поч. о 10-ій год

27 червня-першість району з шахів - клуб НГВУ.Поч. о 10-ій год

              - турнір серед молоді з гірського велокросу-зона відпочинку м.Надвірна
   12.00 - 15-00

28-29 червня-відкритий турнір району з дзюдо.Поч.об 11-ій год.

Організатори-відділ у справах сім"ї,молоді та спорту РДА,культури і туризму РДА, ... Read more »
Views: 648 | Added by: nrff | Date: 26.06.2010 | Comments (0)

   26-річний прикарпатський дзюдоїст Роман Гонтюк, срібний та бронзовий призер двох останніх Олімпійських ігор, повернувся у великий спорт! Після більш як річної перерви, пов'язаної із важкою травмою, він нарешті з'явився на татамі, взявши участь престижних змаганнях в рамках етапу Кубка Європи, що нині проходить у Словенії. Роман таки зумів зійти на п'єдестал пошани, виборовши у підсумку почесне третє місце.

У боротьбі за бронзову медаль в новій для себе ваговій категорії до 90 кг Роман Гонтюк здолав натуралізованого німця Максима Чікурду. Крім того, по ходу турнірній сітки наш борець здобув три перемоги, і лише за вихід у півфінал поступився голландцю Робу ван Лаарховену.


sport.if.ua
Views: 623 | Added by: nrff | Date: 19.06.2010 | Comments (0)

   Уже традиційним стали травневі шахові змагання ,присвячені пам"яті багаторазового чемпіона Надвірнянського району з шахів, чемпіона області зі швидких шахів Віктора Стеценка.
   14-16 травня,незважаючи на несприятливу погоду,відбувся такий районний турнір зі швидких шахів у Надвірній.

   37 його учасників,серед яких-міжнародний майстер спорту,майстер спорту ФІДЕ,майстер спорту України,11 кандидатів у майстри спорту,решта-першо-та другорозрядники.Судив змагання суддя національної категорії,майстер спорту із заочних шахів,В.І.Палагіцький.Такого сильного складу кваліфікованих учасників не було,навіть на фіналі чемпіонату Івано-Франківської області з класичних шахів.Змагання відбулися у клубі ШШК"Інтелект",який до початку турніру відремонтували,а також закупили шахові столики,шахові годинники,шафи,крісла та інший сп ... Read more »
Views: 991 | Added by: nrff | Date: 18.06.2010 | Comments (0)

   В неділю 6 червня відбувся шаховий турнір присвячений Дню захисту дітей. Турнір проходив за швейцарською системою в 7 турів по 10 хвилин кожному з учасників на завершення партії. В турнірі прийняли участь 12 дітей з Надвірни, Делятина, Биткова, Стримби.
    Найкращим виявився надвірнянець Грицюк Степан ( 6 з 7 очок), який і посів перше місце. Переможці отримали грамоти відділу у справах сім’ї та молоді райдержадміністрації та цінними грошовими призами.
Вже вкотре спонсором дитячого турніру виступила Любов Андріївна Стеценко. Яка нагородила сильніших шістьох учасників цінними грошовими призами. Також було встановлено приз за найкращу партію – такою виявилася партія Грицюк – Байков. Всіх учасників почастували смачними гостинцями – солодощами та фруктами.
    Шахова федерація Надвірнянського району, керівництво клубу НГВУ „Надвірнанафтогаз”, керівництво управління сім’ї і спорту щиро дякують сім’ї Стеценків за високу організа ... Read more »
Views: 764 | Added by: sportnews | Date: 09.06.2010 | Comments (0)

2-3 червня у Івано-Франківську проходила Першість області з легкої атлетики серед учнів дитячо-юнацьких спортивних шкіл. На стадіоні «Юність» змагалися вихованці десяти спортивних шкіл області, де культивується легка атлетика. А саме: ДЮСШ Калуша, Болехова, Коломиї, Долини, Городенки, Надвірної, Рожнятова, Тисмениці, Калуського району та Івано-Франківська ОДЮСШ.

Знову погодні умови спробували завадити проведенню змагань, але спортсменів не злякав ані дощ, ані вітер – усі приїхали в обласний центр за перемогою. І не дарма, адже на цих змаганнях формується збірна команда області для участі у Всеукраїнських змаганнях в Білій Церкві.

Переможцями та призерами стали:

Потрійний стрибок

Юнаки:

... Read more »

Views: 931 | Added by: nrff | Date: 04.06.2010 | Comments (0)

   Із 21 по 23 травня на V-х молодіжних літніх іграх Івано-Франківської області з боксу команда м.Надвірної виступила в повному складі та зайняла ІІ-е командне місце,а серед районів області-І місце.

   Перші місця посіли:Руслан Струк (57 кг),Олег Голинський (54 кг) з Надвірнянського коледжу,Роман Романенко (60 кг) з Івано-Франківського коледжу фізичного виховання.На другому місці-Михайло Гулковський (57 кг) з Надвірнянського коледжу та Роман Телезин (60 кг) з Прикарпатського військово-спортивного ліцею-інтернату.Треті місця у Юрія Літвінова (64 кг),Сергія Дем"янця (69 кг),Юрія Логвиненка (75 кг) та Юрія Костіва (91 кг) - усі з Надвірнянського коледжу.
   Боксерський клуб "Едельвейс" постійно набирає для занять юнаків та молодь.Відвідуємо сауну,бесейн,тренажерний зал.Контактний тел. (03475) 2-52-47 та 2-40-24.

Колективно-сп ... Read more »
Views: 975 | Added by: nrff | Date: 01.06.2010 | Comments (0)

28-29 травня в Надвірній відбулися зональні обласні змагання «Старти надій». На змагання прибули 6 команд з Івано-Франківська, Надвірної, Тисменицького, Богородчанського, Тлумацького та Галицького районів. Не приїхала тільки команда з Яремчанського району.

Вперта боротьба у всіх видах точилася між трьома претендентами на нагороди – Тисменицею,Надвірною та Івано-Франківськом.

Так, івано-франківці здобули: 1-е місце – в бігу на 60 метрів, в підніманні тулуба в сід за 1 хвилину та естафетному бігу; 2-е місце – в стрибках у довжину з розбігу та 4-е – в метанні м’ячика.

Тисменицька команда здобула такі перемоги: 1-е місце – в стрибках у довжину з розбігу, в метанні м’ячика, 2-е місце – в бігу на 60 метрів, підніманні тулуба та 4-е місце – в естафетному бігу.

Надвірнянські ю ... Read more »

Views: 831 | Added by: nrff | Date: 29.05.2010 | Comments (0)

Велосипедисти Надвірної зберуться на акцію:

"ВЕЛОДЕНЬ 2010"

29 травня центр міста Надвірна перетвориться на живий ланцюг велосипедистів, які об’єднаються разом у велопробізі, організованому Надвірнянським туристично-інформаційним цетром та Студентським Братством. Щорічний велопарад збирає прихильників двоколісного транспорту, з метою пропаганди здорового та активного способу життя та екологічної альтернативи міському авто, створення цивілізованих умов для велосипедистів у місті.

Такаж акція також пройде в найбільших містах України: Вінниці, Донецьку, Житомирі, Запоріжжі, Луцьку, Івано-Франківську, Одесі, Харкові, Чернігові та в інших ... Read more »

Views: 953 | Added by: nrff | Date: 28.05.2010 | Comments (0)

   2 та 9 травня Надвірнянська районна організація політичної партії "Фронт Змін" провела районний волейбольний турнір,присвячений 65-й річниці Перемоги.

   На першому етапі відбіркового турніру взяли участь шість найсильніших волейбольних команд району:Делятина,Зеленої,Ланчина,Білих Ослав,НГВУ "Надвірнанафтогаз" та райуправління газового господарства.Переможцями у підгрупах стали команди НГВУ та Ланчина,які 9 травня провели фінальну зустріч. У напруженій боротьбі перемогли ланчинці,друге місце-в команди НГВУ.Доля третього місця вирішувалася в очній зустрічі команд Делятина і Зеленої,яка виявилася сильнішою.Переможцям турніру РО"Фронт Змін" вручила почесні грамоти,пам"ятні значки та грошові премії.

Інф.РО"Фронт Змін" 
Views: 628 | Added by: nrff | Date: 14.05.2010 | Comments (0)

   У Калуші фінішували 5 молодіжні спортивні ігри області з плавання, Команда нашого району,набравши 640 очок,зайняла 3 загальнокомандне місце серед районів області.

   В особистому заліку чемпіонами стали-Орест Коцаба-100 м (вільний стиль),200 м (комплексне плавання),400 м (вільний стиль),Сергій Зінкевич - 50 м (вільний стиль).
   Бронзову нагороду виборов Роман Вінтоняк на дистанції 50 м вільним стилем із результатом 27 сек.
   В естафетному плаванні вільним стилем команда хлопців завоювала срібло на дистанції 4*100 м та бронзу - 4*200 м.

Василь Завадський,
начальник відділу у справах сім"ї молоді та спорту

Views: 648 | Added by: nrff | Date: 08.05.2010 | Comments (0)

« 1 2 ... 27 28 29 30 31 32 33 »

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Травень 2024  »
НдMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів