Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили nrff

На стадіо району

інші спортивні події

   Шаховий турнір,приурочений Дню працівників нафтової,газової та нафтопереробної промисловості,відбувався за швейцарською системою з контролем часу 10 хвилин кожному учаснику на всю партію відповідно до регламенту суддівської колегії.У напруженій боротьбі 5 вересня переміг Роман Луців,друге місце посів Руслан Клюфінський,третє-Дмитро Сандир.Усі переможці нагороджені грамотами профкому НГВУ"Надвірнанафтогаз" та цінними грошовими призами.
   Аналогічний шаховий турнір,приурочений до Дня міста,пройшов за круговою системою з контрлем часу 5 хвилин кожному учаснику на всю партію згідно з регламентом суддівської колегії.12 вересня знову переміг Роман Луців,друге місце-в Руслана Клюфінського,третє-у Дмитра Сандира.Переможці отримали грамоти Надвірнянського міського голови та цінні грошові призи.
   Шахова федерація району щиро вдячна спонсорам,які профінансували дані змагання-в.о. начальника НГВУ"Надвірнанафтогаз"Романові Вірту,голові профкому НГВУ Іванові ... Read more »
Views: 944 | Added by: nrff | Date: 08.10.2010 | Comments (0)

Вчора у Вінниці завершився чемпіонат України з дзюдо серед молоді U23. До міста з’їхалися майже 400 молодих дзюдоїстів з 25 регіонів України.

У ваговій категорії до 48 кг дві медалі вибороли дзюдоїстки з Надвірної, вихованки заслуженого тренера України Євгена Боднарука. Олена Куницька взяла "золото", а Надія Кретова — "бронзу".

Як розповів кореспонденту sport.if.ua Євген Боднарук, Олена Куницька провела чотири переможних поєдинки. Надія Кретова від боролася на один поєдинок більше, і в одному поступилася.

У Вінниці також серед дівчат у ваговій категорії до 52 кг п’ятою стала Марія Остапюк. Таке ж місце серед хлопців у вазі до 90 кг зайняв Артур Балан.

Турнір був відбірковим до чемпіонату ... Read more »

Views: 809 | Added by: nrff | Date: 01.10.2010 | Comments (0)

   Із 8 по 10 вересня у м.Луцьк відбулися юнацькі літні спортивні ігри України з боротьби самбо серед юнаків та дівчат 1992-1993 р.н.Тринадцять вихованців СДЮШ ОР профкому ВАТ"Нафтохімік Прикарпаття" захищали честь нашої області на цих змаганнях.
   Перше місце здобули:Андрій Микитин (60 кг),Наталія Ільків (56 кг),Ольга Галушка (40 кг).Другі місця вибороли Ліда Гринішак (40 кг) та Надія Гунда (44 кг).Третє - у Миколи Шовгенюка (48 кг).

Василь Завадський,
начальник відділу у справах сім"ї молоді та спорту РДА
Views: 633 | Added by: nrff | Date: 23.09.2010 | Comments (0)



У п’ятницю, 12 вересня, до прес-центру нашого порталу завітали гості з Надвірної. Це була спортсменка Олена Сайко та її тренер Євген Боднарук.

Олена нещодавно виборола срібну медаль на перших Всесвітніх іграх єдиноборств. Кращі з кращих представників 13 бойових видів спорту мірялися силами у столиці Китаю Пекіні. Отже, спортсменка та тренер відповіли на запитання, які читачі залишили у коментарях на нашому

Про акліматизацію в Китаї

Олена Сайко. Трошки важкою була акліматизація. Між нашими країнами шість годин різниці. У нас вдома шоста ранку, а там — 11:00, коли ми вже починаємо боротьбу. Так само важко було лягати спати, ко ... Read more »

Views: 1121 | Added by: nrff | Date: 14.09.2010 | Comments (0)

У Пекіні завершилися Всесвітні ігри єдиноборств. Масштабний турнір тривав вісім днів. Близько тисячі спортсменів боролися за медалі.

Серед наших самбістів єдину смедаль додому везе вихованка Надвірнянської СДЮШОР "Нафтохімік Прикарпаття" Олена Сайко. У її активі — срібна нагорода. Всього на пекінському турнірі було представлено чотири категорії самбо і дві — бойового самбо. Олена виступала у категорії до 64 кг самбо. Сьогодні спортсменка повернулася додому і телефоном поспілкувалася з кореспондентом sport.if.ua.

Наша краянка провела чотири поєдинки. Вона перемогла Санау Мандар з Мароко, Елінар ... Read more »

Views: 733 | Added by: nrff | Date: 07.09.2010 | Comments (0)

   Прикарпатські боксери виступили у Бердичеві. У місті, що на Житомирщині відбувся престижний турнір класу "А" з боксу серед молоді на призи Володимира Кличко.

Наші спортсмени увійшли до складу збірної України на цьому міжнародному змаганні. Як вони боксували кореспонденту sport.if.ua розповів тренер Сергій Данилів.

За словами тренера, турнір був дуже потужний та відбувався як один з етапів підготовки до Молодіжних Олімпійських ігор, які пройдуть у серпні-вересні у Сінгапурі. На виступ там боксери світу мають всього 44 ліцензії. Так от до Бердичева серед інших спортсменів з’їхалися володарі 11-х згаданих ліцензій. Участь взяли представники 12-х країн.

Найуспішніше виступив Роман Романенко. У ваговій категорії до 60 кг він став чемпіоном. Роман провів три поєдинки і у фіналі переміг місцевого боксера.

Ще одну меда ... Read more »

Views: 748 | Added by: nrff | Date: 08.07.2010 | Comments (0)

   З 25 червня в Івано-Франківську почався турнір з боксу, присвячений Дню молоді. Поєдинки проходять на ринзі, що встановлений у спорткомплексі "Електрон" (вул. Бандери, 12а).

У перший день змагання боксували 18 пар. Вже з перших раундів стало зрозуміло, що боксери серйозно готувалися до цього випробування. Глядачі побачили кілька нокдаунів, а кілька боїв завершилися достроково.


Юніори 1994-95 р.н.

Михайло Струк (Надвірна) — Ігор Іванух (Снятин) (48 кг)


Молодь 1992-93 р.н.


Олег Голинський (Надвірна) — Михайло Кірста (Івано-Франківськ) (54 кг)

Чоловіки, 1991 р.н. і старші

Дмитро Гурмак (Надвірна) — Сергій Клюса (Мукачево) (81 ... Read more »

Views: 809 | Added by: nrff | Date: 03.07.2010 | Comments (0)

   27,червня,незважаюи на складні погодні умови,відбувся шаховий турнір, приурочений до Дня Конституції та Дня молоді.Турнір проходив за круговою системою при контрольному часі 10 хвилин кожному учаснику на всю партію відповідно до регламенту суддівської колегії.
   У напруженій боротьбі переміг Дмитро Садир,друге місце посів Роман Луців,третє-дісталося Миколі Зінчуку.Усі переможці нагороджені медалями та грамотами начальника відділу з питань молоді т а спорту РДА та цінними призами від спонсорських надходжень.
   Окремо нагороджено наймолодшого учасника змагань Сергія Яворського (смт.Ланчин).
   Шахова федерація Надвірянського району щиро вдячна спонсорам-Олегові Зінику голові Надвірнянської районної організації партії "Громадська позиція" Михайлові Ноняку,підприємцям Василеві Грицюку,Тарасові та Ростиславу Струкам.

Дмитро Садир

... Read more »
Views: 760 | Added by: nrff | Date: 03.07.2010 | Comments (0)

   У Кременці команда області взяла участь у чемпіонаті України зі стрибків на лижах та лижного двоборства. Призові місця у різних видах програми вибороли: ворохтяни Андрій Васкул, Ростислав Баревич, Михайло Кушнірчук; верховинці Іван Зеленчук та Степан Плитка; надвірнянці Володимир Дудишин та Роман Микитюк. У змаганнях взяли участь збірні Білорусії, Ворохти, Верховини, Кременця та Надвірної.


sport.if.ua
Views: 609 | Added by: nrff | Date: 03.07.2010 | Comments (0)

   28 червня в м.Тепліце(Чехія) завершився чемпіонат Європи з дзюдо серед молоді до17 років,де у складі збірної України виступала чемпіонка Європи 2009 р.,вихованка СДЮШ ОР профкому ВАТ "Нафтохімік Прикарпаття" Наталія Ільків.

   У чемпіонаті брало участь 40 країн Європи.Збірна команда України,виборовши одну золоту,чотири срібні та одну бронзову нагороди,посіла третє командне місце,пропустивши вперед команди Росіх та Італії.
   Здолавши п"ять своїх суперниць-сутичка із спортсменкою із Литви,друга-із представницею Туреччини,третя-із румункою,за вихід у фінал перемогла спортсменку із Бельгії,а у фіналі-росіянку,-Наталія Ільків підтвердила свою майстерність і виборола золоту медаль чемпіонату Європи.Один раз тут пролунав гімн України та шість разів піднімався прапор України та шість разів піднімався прапор України.У цьому значна її заслуга.Усі поєдинки вона завершила достроково.

Views: 800 | Added by: nrff | Date: 02.07.2010 | Comments (0)

« 1 2 ... 26 27 28 29 30 ... 32 33 »

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Травень 2024  »
НдMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів