Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 2
Guests: 2
Користувачів: 0


на сайт заходили nrff

На стадіо району

Головна » 2023 » Липень » 5 » Змагалися юні футболісти 15 літ назад
08:05
Змагалися юні футболісти 15 літ назад

Минулий тиждень порадував прихильників міні-футболу Надвірнянщини розіграшем Кубка для дитячих команд, який традиційно проводить районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (директор Тарас РУДЯК) за сприяння районної федерації міні-футболу. На прохання редакції перебіг подій на головній спортивній арені районного центру коментує голова районної федерації міні-футболу, головний суддя змагань Віктор ТАТАРЕНКО.

-Урочисто змагання відкрили  Тарас Рудяк і заступник голови районої ради Василь Яковішак. Футболісти у різнобарвній формі вишикувались в центрі міні-футбольного майданчика, вислухали від організаторів напутні слова та побажання чесної й безкомпромісної боротьби. Розпочалось футбольне дійство.

Команди-учасниці змагалися за системою кожен з кожним в одне коло задля визначення чотирьох півфіналістів, які вже за олімпійською системою мали визначити переможця. У груповому турнірі найбільш якісну та видовщну гру продемонстрували команди сіл Заріччя, Стримби, Лісної Тарновиці та ДЮСШ м.Надвірна, які і склали півфінальні пари. Перший півфінал склали команди Заріччя та Лісної Тарновиці. Гра відбувалася досить напружено в рівній мірі атаквали обидва суперники, але, забивши по одному голу в кожному з таймів, перемогли зарічанці й вийшли до фіналу.

Другими фіналістами стали надвірнянські футболісти, які з деякими зусиллями, але завдяки більш налагодженій командній грі перемогли юних стримбівчан-2:0. Після деякої перерви відбулася гра за третє місце, в якій команда Стримби виграла в Лісної Тарновиці з рахунком 3:1. А от фінальна гра видался не надто видовищною, бо обидві команди грали дуже обережно в розрахунку на помилку суперника в обороні. Нечисленні гострі моменти, які виникали біля воріт, вчасно ліквідовували або захисники обох команд, або воротарі Микола Дутчак з Надвірної та Петро Масевич із Заріччя. І все ж таки гравці із Заріччя допустили чи не єдину, але фатальну помилку в обороні, чим і скористались надвірнянці-1:0 на користь ДЮСШ м.Надвірна. Всі потуги зарічанців вирівняти рахунок та перевести гру в овертайм були марними, бо дуже надійно у захисті надвірнянської команди зіграли Андрій Корж та Роман Павлюх.

Отже, нелегка перемога команди ДЮСШ м.Надвірна з рахунком 1:0 і вони- володарі Кубка Надвірнянського району з міні-футболу серед дитячих команд. У складі переможців виступали-Микола Дутчак, Роман Іроденко, Роман Павлюх, Андрій Корж, Ігор Огерук, Роман Дитко, Сергій Сапотюк, Євген Гельон, Володимир Юрчилюк, Андрій Клюба, Євген Пуканюк та Тарас Іроденко.

Відразу після закінчення фінальної гри команд-призерів нагородиди Тарас Рудяк,директор ресторану “Карпати” Василь Кузюк та голова районної федерації міні-футболу Віктор Татаренко. За зайняте четверте місце команда Лісної Тарновиці (капітан Віталій Онуфрак, тренер Василь Гайдаш) отримали грамоти. За зайняте третє місце команда с.Стримба (капітан Іван Калиній, тренер Віктор Павлюк) удостоїлась бронзових медалей та дипломів. Срібні призери- зарічанці (капітан Назар Гуменюк, тренер Святослав Масевич) нагороджені медалями та дипломами. А переможцям турніру – команді ДЮСШ м.Надвірна (капітан Роман Дитко, тренер Володимир Перегінчук) вручили кубок, футбольний м’яч,медалі та дипломи. Окрім цього організатори турніру встановили індивідувальні призи для кращих гравців. Воротар Дмитро Кузюк (с.Стримба), захисник Андрій Корж (ДЮСШ м.Надвірна), нападник Назар Гуменюк (с.Заріччя) та кращий гравець турніру Ігор Огерук  (ДЮСШ м.Надвірна) одержали пам’ятні призи та почесні дипломи, які їм вручили Тарас Рудяк і Василь Кузюк.  

Не забули і про людей, котрі щиро вболівають за справу розвитку міні-футболу в Надвірнянському районі, з розумінням ставляться до проблем дитячого спорту та завжди допомагають при проведенні різноманітних змагань. Це-Василь Кузюк (ресторан “Карпати”), Василь Грицюк (магазин “Спорттовари”), Тарас Бородач (агенство комунікативних технологій “GIPERBOREYA”), Галина Головчук (букмекерська контора “Марафон”) та Богдан Климковецький (ТРК”Надвірна”). Інформаційним партнером змагань, як і завжди, виступив ТзОВ “ISP Простір”-інтернет-провайдер №1

.Надвірнянського району.

На черзі-проведення чемпіонату м.Надвірна з міні-футболу серед дитячих команд 1994-1997 р.н. Всім бажаючим взяти участь у змаганнях звертатися у Надвірнянську ДЮСШ до тренера-викладача Володимира Перегінчука.

Своїми думками про цей турнір з нами поділились:

Тарас РУДЯК:-Розіграш Кубка району з міні-футболу серед дитячих команд ми проводимо щорічно. Хочу відмітити, що значно зросла майстерність команд-учасниць. Всі ігри проходять у наполегливій, безкомпромісній боротьбі. Думаю, що дані змагання допоможуть їх учасникам підвищити свою футбольну майстерність, адже на черзі будуть змагання і більш високого рівня. Маю надію, що нинішні учасники турніру невдовзі гратимуть і в команді майстрів.

Василь КУЗЮК:-Я сам футболіст у минулому, із захопленням спостерігав за перебігом цього турніру. Приємно було бачити щасливі обличчя переможців та призерів. Дуже прекрасно, що практично всім учасникам дісталися призи та нагороди. Завжди допомагав і допомагатиму в розвитку дитячого спорту, зокрема міні-футболу. Планую в цьому році сумісно з районною федерацією міні-футболу провести ще як мінімум розіграш двох кубків для дітей під час шкільних канікул.

Тарас БОРОДАЧ:-Особисто мені турнір дуже сподобався. Які пристрасті, які емоції-це треба бачити! Напруга майже в кожній грі, учасники змагаються з подвійною самовіддачею – дуже здорово. Запевняю, що і в майбутньому будемо фінансово підтримувати дитячі змагання з міні-футболу, адже ці діти – надія України на майбутнє. Щиро дякую організаторам змагань за чудово організований турнір, адже це було справжнє свято дитячого міні-футболу.

Дмитро ПРОКОПЕЧКО:-У даних змаганнях грали дуже сильні команди. І те, що в фінальному поєдинку зустрілися вихованці тренерів Володимира Перегінчука та Святослава Масевича, які працюють у ДЮСШ відділу освіти РДА, доводить, що наполеглива праця тренера завжди приводить до успіху команди. Хочу побажати всім учасникам турніру і далі посилено тренуватись, підвищувати свою майстерність і прагнути тільки до перемоги. Думаю, що це не останні змагання міні-футболу для дітей, які пройдуть у Надвірній протягом 2008 року.

(Вл.інф.)

 

З районного часопису “Народна воля” від 11 липня 2008 року

 

Переглядів: 56 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Липень 2023  »
НдMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів