Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили nrff

На стадіо району

Головна » 2013 » Березень » 8 » Зі святом весни і краси любі жінки))))))))
01:39
Зі святом весни і краси любі жінки))))))))


Прийміть наші найщиріші привітання зі святом 8 березня!!!!! Все саме найсвітліше, що є в нашому житті – весна, радість, щастя, любов – пов’язане з жінкою, берегинею людського роду.
Ви представниці прекрасної половини людства, завжди поряд в самі найващі хвилини життя. Ви допомагаєте нам долати труднощі , надихаєте нас, на перемоги гордитеся нами і робити нас сильнішими, щасливими і радісними.
Ми раді тим що серед футбольних команд району ми маємо ЖФК «Надвірняночка», яка примножує славу футболу не тільки Надвірної, але й всього футболу Надвірнянщини. Ми щасливі від думки того що серед багато числених вболівальників Футболу Надвірнянщини багато представниць прекрасної половини. Ви завжди хвилюєтесь за своїх коханих, синів, родичів і друзів, які захищають честь своєї команди. Ви допомагаєте їм і надихаєте їх на досягнення і перемоги. Ми дякуємо що ви з розумінням ставитися до захоплень своїх близьких і допомагаєте їм самоудосконалюватися, незважаючи на те що не рідко жертвуєте своїм дорогим часом проведеним з близькою вам людиною.
В цей святковий день щиро бажаємо вам міцного здоров’я, яскравих успіхів і досягнень, великого жіночого щастя, нев’янучої молодості, любові, добра, та вічного і взаємного кохання!
Бажаємо, щоб кожний новий день Ви зустрічали з усмішкою, відчуттям радості, впевненості та щастя і щоб ви завжди залишатися такими ж красивими та усміхненими, радісними та добрими.
Нехай прекрасні почуття зігрівають ваше серце, а Ви залишайтеся такими ж неповторними якими ви є зараз. Вічної весни вам в душі, тепла та затишку в оселі, гармонії щастя та любові. Здійснення всіх ваших найзаповітніших мрій……

З повагою Заступник голови
Надвірнянської районної федерації футболу
Михайло Рубінський
Прикріплення: Image 1
Переглядів: 798 | Додав: rie | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Березень 2013  »
НдMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів