Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили

На стадіо району

Головна » 2023 » Червень » 28 » Вперше футбольний кубок району поїхав до Пасічної
10:36
Вперше футбольний кубок району поїхав до Пасічної

Згадуємо події фінального матчу кубка...

 

В 1-му таймі моментів було небагато. Спочатку ліснотарновецький футболіст перевірив ударом за меж штрафного майданчику пильність воротаря Пасічної, який парирував небезпечний удар. Пасічняни відповіли своїм моментом, коли майстерність вже довелося показувати воротарю “Лістера”,нейтралізуючи удар “в дев’ятку”. Загалом на футбольному полі було багато чоловічої спортивної боротьби Цікавими комбінаційними атаками футболісти обидвох команд вболівальників та глядачів, яких зібралось чимало, майже не радували.В завершальних стадіях бракувало точності нападникам і Пасічної і Лісної Тарновиці. Ще двічі “лістерівці” були близькими щоб відкрити рахунок в матчі, але знову був на висоті воротар суперників. Футболісти пішли на перерву, а на табло стадіону “Нафтовик” горіли “сухі” нулі.

В 2-ій половині гри ключовий момент стався в середині тайму, коли воротар “Лістера” зачепив в штрафному майданчику кращого бомбардира “Бистриці”. Головний арбітр матчу Мирон Ерстенюк, порадившись з боковим асистентом, вказав на одинадцятиметрову позначку. Але сейв винуватця пенальті не дозволив “Бистриці” повести у рахунку. Через деякий час створили подвійний момент представники Лісної Тарновиці, але знову на заваді став страж воріт суперника, а добивання не склалося. Другий ключовий момент відбувся десь за 15 хвилин до завершення основного часу. Захисник “Лістера” “заробив” штрафний на свої половині поля. Після його пробиття воротар невдало зафіксував та випустив круглого з рук і самим спритним на добиванні був саме Вадим Клим’юк. Мала свій шанс знову програюча сторона, але “11-ка”  не змогла переграти кіпера. “Бистриця” спробувала збільшити перевагу в рахунку, але їхня “13-ка” відповіла тим же. Знову воротар був вже непробивний. Так матч і завершився на радість вболівальників з Пасічнянської ТГ мінімальною перемогою “Бистриці”. До слова, це її перший історичний кубковий трофей, але можна пригадати, що декілька гравців, які грали в цьому фіналі, вигравали ще в 2017 році кубок серед юнаків.

Натомість футболісти з “Лістера” зможуть реабілітуватись перед своїми вболівальниками в матчі за суперкубок з цим же суперником 28 червня.

 

ТРК”Надвірна” про фінал...

На стадіоні на «Нафтовик» в місті Надвірна відбувся фінальний матч Кубка Надвірнянського району з футболу сезону 2022-2023 років між командами ФК «Лістер» (Лісна Тарновиця) та ФК «Бистриця» (Пасічна).

 

Забитий гол Вадимом Клим’юком дивитись з 1:24:00

Нагородження учасників фіналу – з 1:44:05

 

25 червня 2023 року а стадіоні «Нафтовик» міста Надвірна відбувся фінальний матч Кубка Надвірнянського району з футболу сезону 2022-2023 років між командами ФК «Лістер» (Лісна Тарновиця) та ФК «Бистриця» (Пасічна). Долю матчу вирішив єдиний забитий м’яч кращого бомбардира чемпіонтату Надвірнянського району з футболу сезону 2022-2023 років.

В церемонії нагородження прийняли участь:

Василь Завадський- начальник відділу молоді та спорту Надвірнянської міської ради

Руслан Нестерук- голова Надвірнянської районної асоціації футболу

Андрій Гунда-Пасічнянський сільський голова

Галина Іванівна Гринішак - мама військовослужбовця Миколи Гринішака

 

Кращі гравці фіналу отримали пам’ятні відзнаки:

Любомир Бобик (ФК”Лістер” Лісна Тарновиця)

Вадим Клим’юк (ФК”Бистриця”Пасічна)

 

Пам’ятні медалі отримала бригада арбітрів на чолі з Мироном Ерстенюком.

 

Футболісти обидвох команд отримали відповідні медалі, а команди-учасниці фіналу-грамоти.

 

Голова Надвірнянської районної асоціації футболу Руслан Нестерук вручив капітану команди-переможця Вадиму Клим’юку довгоочікуваний кубок, який вперше у футбольній історії нашого краю поїхав до Пасічної.

Переглядів: 87 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Червень 2023  »
НдMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів