Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 2
Guests: 2
Користувачів: 0


на сайт заходили nrff

На стадіо району

Головна » 2018 » Січень » 23 » Різдвяний кубок з міні-футболу
17:56
Різдвяний кубок з міні-футболу

Уже традиційно міні-футбольний сезон у Надвірній завершується серією футбольних турнірів, які йдуть практично один за одним – це кубок до Дня Святого Миколая, Новорічний турнір на кубок Діда Мороза та Різдвяний кубок. Ось відразу після проведення новорічних святкувань відбувся розіграш Різдвяного кубка, яким міні-футбольний сезон  2017 року і завершився.

Цього разу участь у змаганнях взяло 6 юнацьких команд, які були поділені на дві групи, де змагались за коловою системою задля визначення півфіналістів. У першій групі без особливих проблем перше місце посіла команда ФК «Заріччя», а другу путівку в очному протистоянні розіграли дві надвірнянські команди – «Олімп» та дебютанти подібних змагань «Ліон». Боротьби у цій грі не вийшло – більш зіграні та досвідчені гравці «Олімпа» легко розібралися зі своїми опонентами, здобувши легку перемогу з рахунком 6:0, тим самим забезпечивши собі вихід у півфінал. У другій групі ситуація склалась таким чином, що всі три команди – «Ураган» з Чорного Потоку, ФК «Красна» та «Гейзер» зі Старуні здобули по одній перемозі, так що для визначення півфіналістів довелось рахувати забиті і пропущені м’ячі. І саме гірша різниця залишила команду «Гейзер» на останньому місці, а «Ураган» та ФК «Красна» продовжили боротьбу за Різдвяний кубок.

Таким чином, у першій півфінальній парі зустрілися ФК «Заріччя» та ФК «Красна» і передбачити розвиток подій у цій грі було дуже важко. Але зарічанці швидко відкрили рахунок, згодом його подвоїли, а коли Роман Гуйманюк забив і третій гол – все стало зрозуміло. Наполегливі потуги команди з красної хоч якось змінити ситуацію ні до чого не привели – впевнена перемога команди ФК «Заріччя» і вони стають першими фіналістами Різдвяного кубка.

У другій півфінальній парі, де грали «Ураган» з Чорного Потоку та надвірнянський «Олімп», очікуваної боротьби не вийшло. В той час, як гравці «Урагану» грали дуже зібрано і зосереджено, то надвірнянці діяли якось мляво, надіючись на перевагу свого майданчика, але у міні-футболі цей фактор не має визначального значення, як наслідок – легка перемога «Урагану» з рахунком 4:1 і вони теж у фіналі.

У грі за третє місце, де зустрілися невдахи півфінальних ігор – «Олімп» та ФК «Красна», повторилась картина попереднього матчу – надвірнянці діяли через силу, не було в їхніх діях того вогнику, який раніше приносив їм досить вагомі перемоги. А от їх суперники сповна скористались цією ситуацією і здобули перемогу, а разом з тим і призове третє місце.

У фінальній грі, де зустрілись ФК «Заріччя» та чорнопотоківський «Ураган», за дві хвилини до закінчення першої половини гри попереду були гравці «Урагану» з рахунком 2:0.

А на перерву команди пішли з рахунком 3:2 на користь ФК «Заріччя», які за ті дві хвилини, що залишились до закінчення першого тайму зуміли тричі вразити ворота команди з Чорного Потоку. Після перерви гравці з Заріччя забили і четвертий гол, але їх суперники скоротили розрив у рахунку до одного м’яча, і почали наполегливо атакувати, намагаючись будь що зрівняти рахунок і перевести вирішення долі перемоги у серію пенальті. Але всі спроби зрівняти рахунок успіху не принесли – нелегка, але така бажана перемога з рахунком 4:3 і команда ФК «Заріччя» стає володарем Різдвяного кубка.

Відразу після закінчення фінальної гри відбулось нагородження команд-призерів, яке проводили Надвірнянський міський голова Зіновій Андрійович, депутат міської ради Василь Кузюк та головний суддя змагань Віктор Татаренко.

За зайняте четверте місце грамотами нагородили гравців команди «Олімп» (капітан Михайло Сова), бронзові медалі та дипломи третього ступеня отримали гравці команди ФК «Красна» (капітан Сергій Бубуйок). Команда «Ураган» з Чорного Потоку (капітан Володимир Дячук) нагороджена срібними медалями та дипломами другого ступеня. А переможцям турніру – команді ФК «Заріччя» (капітан Роман Гуйманюк) вручили сам Різдвяний кубок, футбольний м’яч, золоті медалі та дипломи переможців.

Як і завжди, були визначені кращі гравці у чотирьох номінаціях – воротар Артем Пилка (ФК «Заріччя»), захисник Іван Менюк («Ураган»), нападник Назар Дмитрук (ФК «Красна») та кращий гравець турніру Ростислав Гаврилюк (ФК «Заріччя»). Всі вони отримали пам’ятні призи та відповідні дипломи, які спеціально на цей турнір встановив директор магазину «Шик», постійний спонсор дитячих змагань з міні-футболу Роман Кочержук.

Користуючись нагодою, голова районної федерації міні-футболу Віктор Татаренко повідомив присутніх про те, що 3 лютого у суботу на стадіоні «Нафтовик», буде проведено розіграш кубка відкриття сезону для команд старшої вікової групи (вік учасників до 17 років). А 10 лютого також на стадіоні «Нафтовик» буде проведено відбірковий турнір кубка «Прикарпатська весна», пам’яті бійця АТО Анатолія Гаркавенка. Організатори турніру – Всеукраїнська ГО воїнів АТО «Прикарпаття», районна федерація міні-футболу, Надвірнянська міська рада та керівництво Делятинської ОТГ. Інформаційні партнери  - газети «Народна Воля», «Вітрина Надвірної», ТРК «Надвірна» та інтернет-сайт «Футбол Надвірнянщини».

 

Прес-служба районної

федерації міні-футболу

Переглядів: 591 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Січень 2018  »
НдMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів