Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили nrff

На стадіо району

Головна » 2021 » Серпень » 23 » Про футбол у Яремчанській громаді
10:48
Про футбол у Яремчанській громаді
Футбольний клуб «Микуличин» розпочав спортивну історію 2018 року зі створення дитячої та юнацької команд. Основна мета – розвиток футболу, зокрема навчання та тренування дітей. Уже з 2018 року команди 4-х вікових груп ФК «Микуличин» брали участь у Дитячо-юнацькому чемпіонаті області - Ю-11, Ю-12, Ю-14 та Ю-16. З цього сезону клуб сформував ще дві команди - Ю-17 і дорослу, так звану «першу» команду, які також долучаться до обласного чемпіонату з футболу.
«Ми домовилися, що найкращі вихованці нашого клубу виступають за івано-франківський ФК «Вікторія-ліцей», який минулого року виступав у Першій лізі Чемпіонату України, - зазначає Володимир Небелюк. – А з цього року команда виступає у Вищій лізі, тобто наші найкращі вихованці мають змогу виступати у чемпіонаті України, у головній лізі. А у зв’язку зі створенням дорослої команди, то гравці Ю-17 також згодом зможуть спробувати власні сили в командній боротьбі серед дорослих поки в Другій лізі чемпіонату області».
Загалом перша команда ФК «Карпати» об’єднала 29 гравців, серед них 13 із Яремча, 9 – із Микуличина, решта – із сусідніх громад. Усі тренуються й грають на волонтерських засадах. Це працівники освіти, пожежники й рятувальники, природоохоронці, приватні підприємці. Багато гравців у минулому спортсмени, які представляли наші дитячо-юнацькі спортивні школи, тож досі люблять спорт і займаються не лише футболом. «Це ентузіасти своєї справи, які хочуть розвивати футбол та передавати власні вміння молодшим гравцям, - ділиться президент ФК «Микуличин» Володимир Небелюк. – Ми і команда Ю-17 тренуємося на стадіоні в Яремчі, а дитячі команди – у Микуличині на мініфутбольному полі. Тренування дорослої команди відбуваються тричі на тиждень – по вівторках, п’ятницях і неділях, якщо немає товариських матчів».
Для початку, за словами Володимира Небелюка, доросла команда планує розпочати виступи в чемпіонаті Другої ліги області. У майбутньому – команда хоче грати в Першій лізі чемпіонату області та спробувати власні сили у Другій лізі України. Звісно, для такої амбітної мети потрібні кошти, перш за все, на покращення матеріально-технічної бази, зокрема на ремонт душових та роздягалень, на газон кращої якості та його зрошення.
Найближчим часом, за словами Володимира Небелюка, планують активізувати тренування дівчат із футболу й створити дівчачу команду, яка зможе грати в обласному чемпіонаті в групі Ю-14-16.
І наостанок – про назву команди.
«Ми досі не думали над зміною назви футбольного клубу, тому що він створений 2018 року, коли с. Микуличин входило до Яремчанської міської ради, - поділився Володимир Небелюк. – На мою думку, суть не в назві, а в тому, щоб показувати якісну гру. Якщо 13-х гравців із Яремча не турбує питання назви клубу, то не думаю, що слід акцентувати на цьому увагу. Зараз ми і за складом, і територіально представляємо нашу Яремчанську територіальну громаду, бо залишилися єдиним футбольним клубом тут. У майбутньому – усе може бути: ми порадимося, подумаємо про доцільність зміни назви клубу, але поки не бачимо в цьому необхідності», - підкреслив очільник футбольного клубу.
Нагадаємо, що тренування розпочинаються на міському стадіоні о 19:30 щовівторка, щоп’ятниці та в неділі. Про ігри нашого ФК ми інформуватимемо додатково! Не пропустіть!
 
Переглядів: 354 | Додав: nrff | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Серпень 2021  »
НдMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів