Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили nrff

На стадіо району

Головна » 2014 » Жовтень » 16 » Кубок"Козацька слава" залишається в Надвірній+відео
23:30
Кубок"Козацька слава" залишається в Надвірній+відео

Кубок «Козацька слава», присвячений святу Покрови Пресвятої Богородиці та Дню Українського козацтва, вже традиційно розіграли дитячі команди Надвірнянського району на штучному полі стадіону «Нафтовик». Ці змагання були організовані і проведені районною федерацією міні-футболу та Надвірнянською міською радою, причому хід змагань патронував особисто міський голова Зіновій Андрійович.
У попередньому етапі змагань взяло участь шість команд з Надвірнянського району, які були розподілені за жеребкуванням на дві групи, де змагалися за системою кожен з кожним задля визначення півфіналістів.
У першій групі дуже впевнено зіграла команда ФК «Надвірна», яка без особливих проблем переграла і «Говерлу» з військово-спортивного ліцею, і ФК «Руднєва», а другу путівку до півфіналу здобула все таки «Говерла».
А з другої групи до фінальної частини змагань вийшли команди з Чорних Ослав та Заріччя, які випередили надвірнянську «Аляску», яка практично нічим не поступалася суперникам, але їм просто не пощастило.
У першій півфінальній грі, де зустрілися команди «Говерла» та ФК «Чорні Ослави», було безліч гольових моментів, команди багато били по воротах, але на заваді ставали або воротар, або захисники в останній момент перешкоджали суперникам влучно пробити по воротах суперників, і саме тому підсумковий рахунок 2:0 на їх користь вивів команду до фінальної гри.
Друга півфінальна гра, де зустрілися беззаперечні фаворити змагань ФК «Надвірна» та їх однолітки з Заріччя, була менш напруженою, ніж попередня. Надвірнянці з перших хвилин гри почали активно атакувати, досить швидко відкрили рахунок, а незабаром і подвоїли його. Зрештою, впевнена перемога надвірнянської команди з рахунком 6:2, і вони теж у фіналі.
Гра за третє місце, де зустрілися суперники по попередньому етапу, команди з Чорних Ослав і Заріччя, була досить рівною, обидві команди мали одинакові шанси на успіх, але все ж таки перемогла більш згуртована команда з Чорних Ослав – 4:2 і вони стають бронзовими призерами розіграшу кубка «Козацька слава».
У фінальній грі, де змагалися ФК «Надвірна» та «Говерла», очікуваної боротьби за перемогу не вийшло. Більш досвідчені гравці ФК «Надвірна» впевнено контролювали хід зустрічі,частіше створювали небезпечні моменти,більше били по воротах,що і принесло їм перемогу з рахунком 4:0.
Відразу після закінчення фінальної гри відбулося урочисте нагородження призерів,яке проводили генеральний спонсор розіграшу кубка «Козацька слава», надвірнянський міський голова Зіновій Андрійович,голова районної федерації міні-футболу Віктор Титаренко та почесний президент МФК «Ліверпуль» Василь Підоріч.
За зайняте четверте місце грамотами нагородили гравців команди Фк «Заріччя» (капітан Ярослав Боднарук), бронзові медалі та дипломи третього ступеня були вручені гравцям команди ФК «Чорні Ослави» :капітан Віталій Ванджура).
Фіналісти змагань-команда «Говерла» м.Надвірна (капітан Михайло Шевчук) була нагороджена срібними медалями та дипломами. І ціла злива нагород випала на долю переможців-команду ФК «Надвірна»- це сам кубок «Козацька слава»,футбольний м’яч,золоті медалі та дипломи переможців.
У складі ФК «Надвірна» виступали - Валентин Щеку, Любомир Яремак, Василь Горішний, Михайло Василишин, Олег Дисько, Іван Андрусяк, Дмитро Мельник та капітан команди Віталій Олійник.
Окрім цього, надвірнянський міський голова особисто визначив кращих гравців розіграшу кубка «Козацька слава» у чотирьох номінаціях - ними стали воротар Назар Калінковський («Говерла»),захисник Любомир Яремак (ФК «Надвірна»), нападник Віталій Ванджура (ФК «Чорні Ослави») та кращий гравець Віталій Олійник (ФК «Надвірна»).
Всі ці гравці були нагороджені спеціальними призами та пам’ятними дипломами. Організатори змагань висловили щиру подяку директорові ПП «ПоліКрок» Анатолію Косовану за якісно виготовлену поліграфічну продукцію для нагородження учасників змагань,а також інформаційним партнерам районної федерації футболу - ТРК «Надвірна» та газетам «Вітрина Надвірної» та «Народна Воля».
Своїми думками з приводу проведених змагань поділився міський голова Зіновій Андрійович - це не перші і ,сподіваюсь,не останні змагання серед дитячих команд,які я підтримую і як міський голова,і як шанувальник дитячого міні-футболу. Впевнений, що і в майбутньому докладу максимум зусиль,щоб посприяти проведенню вже традиційних змагань з міні-футболу-кубок «Надії»,до міжнародного Дня захисту дітей,турнір до Дня Незалежності,кубок Карпатська Осінь» до Дня Міста, кубок Діда Мороза - і думаю, що мені це вдастся. На попередніх змаганнях видно,що клас команд-учасниць практично вирівнявся,майже в кожній грі перемога однієї з команд є мінімальною,і це дуже добре.
Приємно було вручати нагороди за перемогу в розіграші кубка «Козацька слава» саме надвірнянській команді, адже хлопчаки дуже старалися у кожній грі,намагаючись доказати всім присутнім,що надвірнянський футбол живе і є кому захистити честь надвірної на зеленому футбольному полі.
Зичу всім успіху у навчанні та спорті,більше працювати над підвищенням своєї спортивної майстерності,поселено тренуватися-і перемога обов’язково до Вас прийде.

Прес-служба районної федерації міні-футболу

Переглядів: 865 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Жовтень 2014  »
НдMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів