Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 3
Guests: 3
Користувачів: 0


на сайт заходили

На стадіо району

Головна » 2015 » Вересень » 30 » Кубок "Багряна осінь-2015"- у "Ліверпуля"+ВІДЕО
10:46
Кубок "Багряна осінь-2015"- у "Ліверпуля"+ВІДЕО

Минулий тиждень знову потішив Надвірнянських шанувальників з міні-футболу – було проведено розіграш кубка «Багряна осінь» серед гравців віком до 16 років.                             
Ці змагання були організовані і проведені районною федерацією міні-футболу (голова Віктор Татаренко) сумісно із Надвірнянським рестораном «Карпати» (директор Василь Кузюк) .У змаганнях взяло участь 8  команд нашого району, які за жеребкуванням були розподілені на дві групи, де змагалися за коловою системою задля визначення учасників фінальної частини змагань. Але напряму до півфіналу виходили лише переможці груп, а команди які посіли друге і третє місце змагались між собою у стикових матчах за право взяти участь у півфіналі.

У першій грі команда «Барселона» з Надвірної у напруженій боротьбі переграла команду ФК «Красна» з рахунком 3:2 і вийшла до півфіналу де на неї чекала команда «Говерла» з Надвірної яка стала переможцем у групі «А» на попередньому етапі змагань.                    

А у другій грі команда ФК «Руднєва» з Надвірної без особливих проблем впевнено розібралася з ФК «Зелена» і теж вийшла до півфіналу де на них чекав Надвірнянський «Ліверпуль» – беззаперечний лідер районного міні-футболу серед футболістів віком до 16 років.    

Перша півфінальна гра, де зустрілися дві надвірнянські команди «Говерла» і «Барселона» була дуже напруженою, гостра безкомпромісна боротьба, багато ударів по воротам, але у підсумку бойова нічия- 2:2, і згідно регламенту змагань переможця має визначити серія 6- метрових штрафних ударів.        Перший промах команди «Барселона» виявився для неї фатальним, адже далі команди вправно використали свої можливості і серія пенальті завершилася з рахунком 5:4 на користь «Говерли», яка і стає першим фіналістом розіграшу кубка «Багряна осінь».Не менш цікавим вийшов і другий півфінал, де також зустрілися дві надвірнянські команди «Ліверпуль»  та ФК «Руднєва». Незважаючи на шалений супротив своїх суперників більш досвідчені футболісти «Ліверпуля» методично нарощували свою перевагу, пресингуючи своїх суперників по цілому  майданчику, і саме цей фактор зіграв вирішальну роль у визначенні переможця – нелегка перемога з рахунком 3:2 і «Ліверпуль» стає другим фіналістом кубка «Багряна осінь», в той час, як їх суперники будуть виборювати бронзові медалі.

У грі за третє місце спочатку точилися дуже обережна позиційна боротьба, обидві команди не хотіли ризикувати,тому і небезпечних моментів було обмаль. Але така гра тривала лише до першого забитого гола, а потім команди почали грати у відкритий атакуючий футбол, небезпечні моменти виникали біля воріт кожної команди, періодично кожна з команд передувала у рахунку. Але гра завершилась з рахунком 4:3 на користь «Барселони», яка і стала бронзовим призером.        

У фінальній грі між «Ліверпулем» і «Говерлою» загалом точилася рівна боротьба, адже команди по праву вийшли до фіналу та і досвід ігровий у міні-футбольних змаганнях загалом був рівним. І все ж таки футболісти «Ліверпуля» першими забили гол. Згодом Максим Попович подвоїв рахунок 2:0 на користь «Ліверпуля» після першої половини гри.Після перерви «Говерла» скорочує розрив у рахунку, але Віталій Олійник забиває третій гол «Ліверпуля», і хоча гравці «Говерли» знову скоротили перевагу «Ліверпуля» до  одного гола – на кінцевий результат це вже не вплинуло – 3:2 виграє «Ліверпуль» і стає переможцем районних змагань з міні-футболу на кубок «Багряна осінь».        

Після фінальної гри  відбулось нагородження команд – призерів яке проводили генеральний спонсор турніру – директор ресторану «Карпати» Василь Кузюк, директор ПП «ПоліКРОК» Анатолій Косован та голова районної федерації міні-футболу Віктор Татаренко.За зайняте четверте місце грамотами нагороджені гравці команди ФК «Руднєва» (капітан команди Василь Скорецький), бронзові медалі та дипломи отримали гравці надвірнянської «Барселони» (капітан команди Назар Тринчук) фіналісти – команда «Говерла» (капітан Владислав Вишневський) була пошанована срібними медалями та дипломами. А переможцям – надвірнянській команді «Ліверпуль» (капітан Віталій Олійник) вручили кубок «Багряна осінь», футбольний м’яч, золоті медалі та дипломи.

Крім цього, організатори змагань визначили кращих гравців- ними стали воротар Михайло Шевчук («Ліверпуль»), захисник Богдан Павлюк (ФК «Руднєва»), нападник Владислав Вишневський («Говерла»), та кращий гравець турніру Назар Госедло («Ліверпуль»). Всі ці гравці отримали спеціальні відзнаки та дипломи, які на ці змагання встановив великий шанувальник міні-футболу, відомий на теренах Надвірнянянщини меценат, директор ПП «ПоліКРОК» Анатолій Косован.

У своєму заключному слові генеральний спонсор турніру – директор ресторану «Карпати» Василь Кузюк подякував всім учасникам за участь у турнірі, побажав учасникам змагань успіхів у навчанні та спорті і висловив надію на те, що хтось з цих футболістів обов’язково проявить себе на більш високому рівні.                        

Також Василь Кузюк повідомив про те, що буде проведено традиційний турнір кубок «Козацька слава», присвячений Дню Українського козацтва, в якому візьме участь 6 команд з Надвірної.

 

Переглядів: 792 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Вересень 2015  »
НдMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів