Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили

На стадіо району

Головна » 2023 » Березень » 17 » Кришталевий пролісок зігріває дітей любов'ю до міні-футболу.
11:45
Кришталевий пролісок зігріває дітей любов'ю до міні-футболу.

Кришталевий пролісок зігріває дітей любов'ю до міні-футболу. ("Народна воля" від 21.03.2008 р.)

 

Минулих вихідних стадіон "Нафтовик" у м.Надвірна став ареною захоплюючих поєдинків - змагань з міні-футболу серед юнацьких команд на кубок "Кришталевий пролісок" , який встановив Надвірнянський магазин "Спорттовари" за сприяння районної федерації міні-футболу. Коментує її голова Віктор Татаренко.

У змаганнях взяло участь 6 команд гравців віком до 16 років. Жеребкування розподілило їх на дві групи, а ігри проходили за круговою системою задля визначення півфіналістів.

В першій групі "Сокіл" с.Фитьків та "Дружба" с.Волосів випередили команду ДФК"Атака" та вийшли до півфіналу, а в другій групі ДЮСШ відділу освіти РДА та "Нерудник"с.Пасічна були сильнішими за "Смерічку" с.Лоїва і теж вийшли до півфіналу.

В першому півфіналі юні футболісти з Надвірнянської ДЮСШ методично розхитували захист волосівської "Дружби", що зрештою і принесло їм успіх у першому таймі - 3:0 (Роман Дитко-2,Володимир Попадинець), а в другій половині гри Роман Дитко та Остап Вульчин забивають ще два голи, на що гості з Волосова спромоглися тільки голом престижу. Отже 5:1 на користь надвірнянців - і вони у фіналі.

Другий півфінал проходив не менш цікаво - більше атакували футболісти з Пасічної, але юні фітьківчани використовували  найменший шанс для контратаки, що і принесло позитивний результат - після першого тайму 2:0 на користь "Сокола" з Фітькова. У другому таймі ше двічі фітьківські хлопчики реалізували небезпечні моменти - таким чином, загальний рахунок 4:0 на їх користь і вихід у фінал.

Гра за третє місце між командами Волосова та Пасічної загалом проходила у рівній боротьбі, але трішки сильнішими виявилися пасічнянці - 2:0 і вони посідають почесне третє місце.

А от фінальна гра між командами ДЮСШ м.Надвірна та "Соколом" із с.Фітьків показала численним глядачам, які зібралися на міні-футбольному майданчику що досвід все-таки має велике значення. Практично кожну свою атаку надвірнянці доводили до логічного завершення. Максим Нестеренко, Роман Дитко - двічі та Остап Вульчин у першому таймі, та двічі той-таки Роман Дитко у другому таймі забивали голи на будь-який смак - і після чітко розіграних комбінацій, і після розіграшу стандартних положень, і після ударів з далекої відстані. Отже, в підсумку впевнена перемога надвірнянців з рахунком 6:0, і команда ДЮСШ стє володарем кубка "Кришталевий пролісок".

Після закінчення фінальної гри відбулась урочиста церемонія закриття змагань та нагородження команд-призерів, яку проводили генеральний спонсор - директор магазину "Спорттовари" Василь ГРИЦЮК, директор ресторану "Карпати" Василь КУЗЮК та голова районної федерації міні- футболу  Віктор ТАТАРЕНКО.       

За зайняте четверте місце грамотами нагородили команду "Дружба" (капітан Василь Реміцький),за третє місце медалі та дипломи отримали гравці "Нерудника" с.Пасічна (капітан Степан Типусяк), срібними медалями та дипломами нагородили гравців фітьківського "Сокола" (капітан Юрій Дмитрук). А найбільше нагород випало на долю переможців - команда ДЮСШ відділу освіти РДА (капітан Максим Нестеренко) отримала футбольний м'яч, золоті медалі, почесні дипломи та кубок "Кришталевий пролісок". У складі переможців виступали - Олег Хандащук, Євген Пукіш, Роман Ільків, Олег Нагорний, Максим Нестеренко, Володимир Попадинець, Станіслав Чуфус, Остап Вульчин та Роман Дитко. Усіх цих гравців виховав і привів до перемоги тренер-викладач Надвірнянської ДЮСШ відділу освіти РДА Володимир Перегінчук, який за час своєї роботи вивів на більш високий рівень не одне покоління юних футболістів, які зараз грають як за юнацькі, так і за дорослі команди у різноманітних змаганнях.

Також буо визначено кращих гравців турніру у чотирьох номінаціях - воротар Олег Хандащук (ДЮСШ м.Надвірна), захисник Богдан Цюрак ("Смерічка" с.Лоїва), нападник Олег Онуфрак  ("Сокіл" с.Фітьків)  та кращий гравець турніру 12-річний Роман Дитко (ДЮСШ м.Надвірна), яких нагороджено індивідуальними призами та дипломами. Їх особисто вручив генеральний спонсор кубка "Кришталевий пролісок". Усі команди-учасниці також отриали чудові солодки подарунки.

Висловили подяку і постійному інформаційному партнеру різноманітних змагань з міні-футболу - " ISP Простір" - інтернет-провайдер №1.

Не забули відзначити і людей, які постійно співпрацюють з районною федерацією міні-футболу та надають різнобічну допомогу при проведенні різноманітних змагань - це Володимир Клим'юк, Петро Гродзіцький, Роман Писклинець, Володимир Котик, Зіновій Цюрак, а також директор Надвірнянського ресторану "Карпати" Василь Кузюк, котрий теє чимало посприяв у поведенні кубка "Кришталевий пролісок".

Свлїми враженнями від цього чудово організованого турніру з нами поділилися:

Василь ГРИЦЮК - користуючись нагодою зробити для дітей маленьке свято, приємно спостерігати за захопленою спортивною боротьбою між дітьми. Як на мене - турнір пройшов прекрасно, за що особливо дякую Віктору Татаренку, який багато в чому мені допоміг. Думаю, що це не останні змагання у проведенні яких я допоможу.

Василь КУЗЮК - завжди допомага і допомагатиму в розвитку дитячого спорту, зокрема міні-футболу. Планую у 2008 році сумісно з районною федерацією міні-футболу провести як мінімум розіграш двох кубків влітку під час шкільних канікул.

Володимир КЛИМ'ЮК - наша команда вперше взяла участь у подібних змаганнях і відразу такий успіх - призове третє місце. Задоволений я, задоволені діти - турнір організований на найвищому рівні. Із задоволенням приймемо запрошення на наступні змагання з міні-футболу.

Максим НЕСТЕРЕНКО - наша дружна команда в черговий раз виграла змагання. Всі хлопці грали з повною самовіддачею, що і принесло нам перемогу. Дякуємо нашому тренеру Володимирові Перегінчуку, який багато часу приділяє заняттям з нашими гравцями. І ця перемога - подяка йому за тренерське мистецтво.

Роман ПИСКЛИНЕЦЬ - наша фітьківська команда на жаль, програла у фіналі, але дуже гідному і досвідченому супернику. Будемо посилено готуватися, і є надія, що у наступних змаганнях ми все-таки зможемо вибороти жадану перемогу.

Велика подяка організаторам змагань, ми зробили для дітей справжнє свято міні-футболу.

Микола Питлюк

Переглядів: 84 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів