Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили nrff

На стадіо району

Головна » 2010 » Січень » 16 » Історія футболу Надвірнянщини.Події в чемпіонаті і кубку району 1995 рік
12:18
Історія футболу Надвірнянщини.Події в чемпіонаті і кубку району 1995 рік
   В зв"язку з зимовими канікулами на які пішов наш футбол,наш сайт пропонує  Вашій увазі ознайомитись з чемпіонатами району попередніх років і іншими футбольними подіями.Сьогодні-чемпіонат і кубок району 1995 року.Ось що тоді писала газета "Народна воля".


*** (Народна воля №15 від 18.02.1995р.)

Розпочали тренування футболісти команди "Бескид",планується провести навчально-тренувальні збори.
Команда готується до участі в національному чемпіонаті України з футболу.За останній час відбулися зміни в керівництві клубу.Зараз команду очолив вихованець нашого футболу,граючий тренер Василь Чіх.Він вирішив робити ставку на вихованців місцевого футболу.
Але зараз футбольний клуб перебуває у важкому матеріальному становищі.Для підготовки до участі в чемпіонаті команді необхідні кошти,яких не мають ні районна,ні міська Ради народних депутатів.Тільки за участь у чемпіонаті треба заплатити 25 млн.крб.,існує проблема із набором гравців,бо для цього теж необхідні кошти,як і на закупку спортінвентаря.
Тому рада клубу і керівництво ФК"Бескид" звертається до підприємств і організацій району за допомогою.Оскільки виступ команди в національному чемпіонаті може опинитися під зривом.

Євген Луців,
вчитель Пасічнянської середньої школи


Футбол (Народна воля №31 від 15.04.1995р.)


7 квітня на стадіо "Нафтовик" відбулась товариська зустріч між командами "Бескид" і "Покуття"Коломия.
Лише у другому таймі футболістові "Бескиду" Ханенку вдалося забити гол у ворота гостей.
Коломийський гравець,який мав отримати жовту картку за грубу гру,затіяв суперечку з арбітром.Закінчилася вона червоною карткою.
Зустріч закінчилась з рахунком 1:1.

Євген Луців


"Бескид":нічия і програш (Народна воля №33 від 22.04.1995р.)


11 квітня "Бескид" на своєму полі приймав "Нафтовик" з Долини.
Гості протягом 25 хв були господарями поля і забили в наші ворота 2 м'ячі і створили ще 6 небезпечних моментів.Але у другому таймі зуміли переломити хід зустрічі і забили у відповідь долинянам 2 м'ячі,зрівнявши рахунок 2:2.
15 квітня наша команда провела перший матч другого кола чемпіонату України з командою "Медик" з Моршина.Перший тайм проходив за явною перевагою наших футболістів,які декілька раз мали змогу забити гол.На 37-й хв. мав таку нагоду сьомий номер "Бескида" Філіпович,але не реалізував її.Протягом гри гості поводились досить грубо,за що "нагороджені" двома жовтими.У другому таймі на 86-й хв. моршинці забили єдиний м"яч у наші ворота.
 
Євген Луців

Змагання юних (Народна воля №35-36 від 06.05.1995р.)

Під час шкільних весняних вакацій тривав турнір з футболу серед дитячо-спортивних шкіл України.
На цей турнір були запрошені команди з міст Синельниково,П"ятихатки Дніпропетровської та Нижнєсерогози Херсонської областей та нашої ДСШ.У неділю на стадіоні "Нафтовик" відбулося урочисте відкриття турніру.Учасників змагань привітав голова комітету у справах молоді і спорту райвиконкому пан Б.Вінтоняк,директор ДСШ райвно Ярослав Петрішак.Гостям вручили подарунки:нигу про Надвірнянщину "Страгора",образки,вимпели
з національною символікою.Під час триденних змагань перше місце зайняла команда з м.Синельниково,який вручено перехідний кубок,диплом та вимпели.Друге місце зайняли господарі.Третє-команда з м.П"ятихатки,яка теж була нагороджена грамотами та вимпелами.

Євген Луців

Футбол

22 квітня надвірнянський "Бескид" провів черговий матч чемпіонату України серед колективів фізичної культури у Галичі з командою "Домобудівник"(Бурштин).
Матч пройшов за повної переваги надвірнянських футболістів,про що свідчить і рахунок 4:0.Голи забили Васили Ханенко(39-та хв.),Андрій Попадинець(41),Ігор Гогіль(47)і Михайло Фуфалько(73-тя хв.).
На жаль,наступна зустріч "Бескида" з лідером зони калуським "Хіміком" закінчилась поразкою 6:0.Зате у першому півфінальному матчі на кубок області 3 травня "Бескид" зіграв результативно проти коломийського "Покуття".Матч проходив у Надвірній і закінчився з рахунком 1:0.Красивий гол у ворота суперника забив Андрій Дитко.
Наша команда має талановитих спортсменів,але перебуває у фінансовій скруті.

Дмитро Прокопечко

***

Протягом квітня тривали ігри на кубок району з футболу за олімпійською системою,в яких взяло участь 16 команд.
У процесі змагань до фіналу дійшли футболісти Переросля і Камінного.
А 14 травня розпочнеться друге коло чемпіонату району.

Прес-центр районної ради

Вдалий старт (Народна воля №38-39 від 17.05.1995р.)

Розпочалося друге коло чемпіонату області з футболу у 3-ій лізі.Наш район репрезентує команда "Олімпія" із Камінного.
Наші футболісти вдало стартували  і на виїздному матчі в Обертині дорослі перемогли з рахунком 2:5,а юнаки-2:3.
Позаминулої неділі вони приймали суперників у себе вдома,в Камінному,і теж зіграли блискуче,дорослі перемогли-3:1,а юнаки завершили матч внічию-2:2.В даний час "Олімпія" у своїй групі посідає друге місце.
Команда висловлює щиру подяку МП"Макс" і її керівнику Тарасу Максимовичу Пушкареві за фінансову підтримку команди.

Богдан Вінтоняк
голова райспорткомітету


Запрошуємо на пам"ятний турнір (Народна воля №41 від 24.05.1995р.)

У суботу й неділю 27-28 травня ц.р. на стадіоні "Нафтовик" у Надвірній відбудеться турнір вшанування пам"яті надвірнянського футболіста-тренера Євгена Володимировича Рубчака серед ветеранів футболу.
У турнірі візьмуть участь футболісти-ветерани команд-львівських "Карпат",івано-франківського "Спартака",калуського "Хіміка" та надвірнняського "Нафтовика".
Початок матчів: у суботу о 16 і 18 годині;у неділю-о 14 год.-матч за третє місце-о 16 год.-фінальний поєдинок,нагородження переможців о 18 год.Урочисте відкриття турніру у суботу,о 17 годині.
У программі двохденного пам"ятного турніру-концертна програма.Запрошуємо усіх уболівальників і шанувальників футболу стати глядачами пам"ятного турніру

Богдан Вінтоняк
голова райспорткомітету

***
 
Товариська зустріч ветеранів футбольних команд львівських "Карпат" і надвірнянського "Нафтовика",яка відбулась у Надвірній,закінчилась з результатом 2:0 на користь львів'ян.
В останньому матчі чемпу України (любительська ліга) "Бескид" зіграв у ніч'ю 2:2 з командою "Ялинка" з Великого Бичкова(Закарпаття).
У матчі на першість району  серед сільських команд футболісти Середнього Майдану у неділю,21 травня,перемогли переріслянських колег з рахунком 2:1.


"Олімпія" з Камінного йде до Олімпу (Народна воля №50 від 28.06.1995р.)

У неділю 25 червня,коли відзначався День Молоді у Надвірній футболісти каміннецької "Олімпії" виграли Кубок району з футболу,перемігши у фінальному поєдинку переріслянську команду "Колос" з рахунком 3:0.
"Кубкові" голи забили:Ігор Костецький,Петро Іванюк і Тарас Романюк.Судив зустріч суддя 1 категорії Василь Головінський.Переможці, окрім кубка,відзначені дипломом 1 ступеня,вимпелами і грамотами комітету у справах спорту і молоді райвиконкому,а переріслянські спорсмени-дипломом 2 ступеня і такими ж вимпелами та грамотами.Щиро вдячні спонсору команди-директору магазину "Макс" Тарасу Пушкарю каміннецькі футболісти.

***

27-28 травня в Надвірній пройшов турнір пам"яті Євгена Рубчака,який 23 роки віддав надвірнянському "Нафтовику" спочатку як гравець а потім і тренер.Зібрались чотири ветеранські команди-львівські "Карпати",калуський "Хімік",івано-франківський "Спартак" і "Нафтовик".Надвірнянці,перемігши калушан і львів'ян стали переможцями турніру(докладніше буде в окремій статті)

"Бескид"на фініші (Народна воля №51 від 01.07.1995р.)

У суботу 24 червня у Надвірній місцевий "Бескид" в останньому матчі на своєму полі переміг "Шахтаря"Червоноград 2:0.Завершальну зустріч чемпіонату України серед любительських колективів "Бескид" провів 1 липня у Львові з місцевим "Соколом"


Пам"ятник Рубчаку-рух

 27-28 травня 1995 р. спортивна громадськість Надвірної,нашої та Львівської областей вшановувала пам"ять Євгена Рубчака.

  Народився 10 січня 1936 р. у м.Калуші.Там виростав,навчався в школі,захопився копанкою(футболом).Перший спортивний гарт пройшов у калуському "Хіміку"-і на все життя.
Під час служби у війську грав у команді "Зірка".На цих етапах спортивного шляху випробував себе у різних амплуа,найкраще виказався у воротах.Воротарем у 1958 р. був запрошений у Ів-Фр "Спартак".Тут проявилися зачатки його прихильності до тренерської праці.
  У 1962 році Є.Рубчак поселився у Надвірній.Працював інженером відділу кап.будівництва НГВУ.У місцевій команді "Нафтовик" грав воротарем.Певний час-директор стадіону.Згодом-тренер юнацького футбольного резерву "Нафтовика".В цей час тренерський хист Рубчака дав добрий ужиток:під його орудою юнацька команда стала чемпіоном області і несподіванкою і примусило заново відкрити Надвірну як футбольне місто.Знову згадати її давні футбольні традиції.А тренер юнацького чемпіона став тренером дорослих футболістів "Нафтовика",
наставником яких працював до 1985 р.Серед його вихованців Віктор Клим'юк,Василь Петрик,Степан Хопта,котрий свого часу славився як кращий воротар області і багато інших знаних футболістів.
   З життя Євген Рубчак пішов 12 вересня 1990 р.-надто передчасно.
   Ідея увічнити його пам"ять запровадженням традиції-проводити щорічні меморіальні футбольні турніри імені Євгена Рубчака зростала повільно але міцно і плодоносно зацвіла,коли з участю надвірнянських футболістів комітет у справах спорту Надвірнянського райвиконкому під орудою Богдана Вінтоняка і РФФ на чолі з Богданом Гелевичем конкретно взялися за справу і розробили відповідне положення.Створили працездатний оргкомітет до якого ввійшли райспорткомітет,футбольна федерація,профспілковий комітет ВАТ"Надвірнанафтогаз",ветерани футболу Юрій Скиба,Ігор Винник,брати Василь і Степан Половки,Віталій Козлов,Мирон Лютак.Були і спонсори,насамперед ДП"Надвірнанафтогаз" АТ"Укрнафта" (гендиректор Микола Білик),МП"Астра"(директор Ігор Винник),МСТ(голова правління Ярослав Ерстенюк) та ін.
   На турнір приїхали футболісти львівських "Карпат":Лев Броварський,Богдан Грищак,Генадій Лихачев,один із 70-ти найкращих футболістів колишнього "союзу" Олег Родін.Так само на перший турнір прибули ветерани калуського "Хіміка"(у т.ч. Володимир Мандрик,Михайло Піщак,Ярослав Піцик),івано-франківського "Спартака" в т.ч. Богдан Вовкович,Мар"ян Гуменілович,Степан Рибак,Юрій Шайкін.
   За спеціально розробленим графіком турнір тривав два дні -суботу й неділю 27-28 травня.Старт йому дала гра "Карпати"-"Спартак",що закінчилась з рахунком 4:0.Після цього відбулось урочисте відкриття.Голова комітету Б.Вінтоняк привітав учасників змагань і була хвилина мовчання.З промовами і спогадами виступили його колишні по футбольним командах.Калушанин Ярослав Зеленко,івано-франківець,директор стадіону "Рух" Богдан Вовкович,від ветеранів надвірнянського "Нафтовика"-Богдан Гелевич і вихованець Рубчака Юрій Скиба.Лунали щирі і правдиві слова.Ветерани всіх команд вручили вдові Євгена Рубчака Надії Семенівні живі квіти.Від райради командам і п.Надії вручено альманах "Страгора".Потім відвідали і могилу.
   У другій суботній грі "Нафтовик" з рахунком 2:1 взяв вверх над "Хіміком".У неділю в першому матчі "Спартак" зазнав поразки від "Хіміка"(4:1).У другому матчі "Нафтовик" розгромив "Карпати"(6:1).Перехідний приз (велик ваза з порцеляни) переможцю турніру імені Євгена Рубчака-команді "Нафтовик"Надвірна вручила вдова спортсмена Н.С.Рубчак.Іншим командам і гравцям Б.Вінтоняк вручив спеціальні вимпели і грамоти комітету у справах спорту райвиконкому.Винагородили спортсменів і спонсори:кращим гравцям,зокрема,кращому воротареві Леву Борняку("Нафтовик"),кращому гравцеві Леву Броварському("Карпати"),старійшому кращому нападникові,яки у грі з "Спартаком" забив 3 голи Михайлові Петріву("Хімік") та старійшому гравцеві Богдану Вовковичу("Спартак") вручено цінні призи.А команди учасниці вручили свої пам"ятні подарунки удові Євгена Рубчака п.Надії.



Підсумки чемпіонату району з футболу (Народна воля №57 від 22.07.1995р.)


   Чемпіонами району стали:1 ліга-"Розмай"смт.Ланчин(інструктор Василь Голіней),2 ліга- "Скеля" с.Пнів(інструктор Дмитро Андріїв).Друге місце зайняли:"Колос"с.Парище в 1 лізі і "Карпати" с.Заріччя-в другій.Третіми в 1 лізі стали "Колос" з с.Перерісль,а в 2 лізі- "Розсіч" смт.Битків.
  
   Нижче своїх можливостей виступили футболісти сіл:Переросля,Гаврилівки,Білих Ослав, Гвозда і особливо Середнього Майдану,які змушені з наступного сезону грати в другій лізі.Компанію їм складуть футболісти Гвозда або Білих Ослав,які проведуть додатковий матч у неділю 23 липня в Надвірній на стадіоні "Нафтовик".
  
   У 1 лігу ввійшли футболісти Пнів"я і Заріччя.Що найбліьше турбує сьогодні!Безперечно-це стадіони і фінансовий стан команд.Досить непривабливий вигляд мають стадіони у Биткові,Пнів'ї,Заріччі.Якщо до початку сезону в цих селах не впорядкують футбольні поля,то вищеназвані команди не будуть допущені до чемпіонату району 1996.Дуже шкода спорстменів Білих Ослав,які внаслідок "газдівства" сільської ради позбулись стадіона і тепер домашні матчі проводять у Делятині.
  
   Декілька слів про вкрай погані фінансові справи у командах.Футболістам не виплачують добові,команди не мають м'ячів,форми і бутсів.Деякі голови виконкомів сільрад забули,що в селі є районна команда.Це стосується голів Пнівської, Білоославської,Краснянської, Парищенської,Саджавської сільських рад і Битківської селищної ради народних депутатів.

   У цьому чемпіонаті судили матчі місцеві арбітри і потрібно відмітити,що нарікань на судівство було небагато.Чемпіонат-1995 завершено.Декілька статистичних даних.У 1 лізі забито 273 м'ячі(дорослі) в середньому 2,43 м'яча за гру;юнаки відзначились 184 рази,в середньому 1,64 м'яча за гру.Разом у першій лізі забито 457 м'ячів,у середньому 2,04 м'яча за гру.У другій лізі забито-246 м'ячів(дорослі) в середньому 2,09 м'яча за гру;юнаки відзначились 216 рази,в середньому 1,9 м'яча за гру.Разом у другій лізі забито 362 м'яча,у середньому 2,06 м'яча за гру.

Підсумкові таблиці чемпіонату району з футболу серед сільських КФК


1 ліга,дорослі
і
в
н
п
м'ячі
о
1
"Розмай"(Ланчин)
14
10
2
2
43-21
22
2
"Колос"(Парище)
14
10
0
4
53-36
20
3
"Колос"(Перерісль)
14
7
3
4
28-25
17
4
"Нива"(Гаврилівка)
14
7
2
5
44-40
16
5
"Факел"(С.Майдан)
14
6
0
8
26-35
12
6
"Колос"(Тисменичани)
14
4
3
7
39-37
11
7
"Сокіл"(Б.Ослави)
14
4
0
10
17-37
8
8
"Едельвейс"(Гвізд)
14
3
0
11
23-51
6



1 ліга,юнаки
і
в
н
п
м'ячі
о
1
"Едельвейс"(Гвізд)14
8
2
4
26-17
18
2
"Сокіл"(Б.Ослави)14
7
2
5
26-17
16
3
"Колос"(Перерісль)
14
6
2
6
22-21
14
4
"Колос"(Тисменичани)14
6
2
6
25-26
14
5
"Колос"(Парище)14
6
2
6
21-23
14
6
"Розмай"(Ланчин)14
5
3
6
22-25
13
7
"Нива"(Гаврилівка)14
6
0
8
23-28
12
8
"Факел"(С.Майдан) 14
4
3
7
19-28
11


Команда
к/залік
1
"Розмай"(Ланчин)35
2
"Колос"(Парище)34
3
"Колос"(Перерісль)28
4
"Нива"(Гаврилівка)28
5
"Колос"(Тисменичани)25
6
"Едельвейс"(Гвізд)24
7
"Сокіл"(Б.Ослави)24
8
"Факел"(С.Майдан)23



2 ліга,дорослі
і
в
н
п
м'ячі
о
1
"Скеля"(Пнів)
14
9
1
4
31-23
19
2
"Карпати"(Заріччя)
14
8
2
4
39-23
18
3
"Розсіч"(Битків)
14
7
1
6
33-27
15
4
"Беркут"(Добротів)
14
6
2
6
34-35
14
5
"Дружба"(Волосів)
14
7
0
7
34-37
14
6
"Сокіл"(Фитьків)
14
5
1
8
25-32
11
7
"Нива"(Красна)
14
5
0
9
27-34
10
8
"Прут"(Саджавка)
14
4
1
9
23-36
9



2 ліга,юнаки
і
в
н
п
м'ячі
о
1
"Дружба"(Волосів)14
9
2
3
34-19
20
2
"Скеля"(Пнів)14
9
0
5
28-14
18
3
"Карпати"(Заріччя)14
6
3
5
31-30
15
4
"Розсіч"(Битків)14
7
0
7
33-31
14
5
"Нива"(Красна)14
6
2
6
25-24
14
6
"Беркут"(Добротів)14
5
2
7
24-30
12
7
"Сокіл"(Фитьків)14
4
2
8
24-37
10
8
"Прут"(Саджавка)
14
3
1
10
17-33
7



Команда
к/залік
1
"Скеля"(Пнів)37
2
"Дружба"(Волосів)34
3
"Карпати"(Заріччя)33
4
"Розсіч"(Битків)29
5
"Беркут"(Добротів)26
6
"Нива"(Красна)24
7
"Сокіл"(Фитьків)21
8
"Прут"(Саджавка) 16

Дмитро Прокопечко,відповідальний секретар змагань

Можна відмітити деякі цікаві факти.
В чемпіонаті взяла участь досить мала кількість команд,всього 16,по 8 в кожній лізі.Досить часто одна назва команди зустрічалась у кількох команд три "Колоса"(Парище,Перерісль,Тисменичани),дві-"Сокіл"(Білі Ослави,Фитьків),"Нива"(Гаврилівка, Красна).До наших днів зберегли ту саму назву тільки 7 команд сіл Парище,Гаврилівки, Середнього Майдану,Пнів'я,Волосова,Фитькова,Саджавки.Про деякі команди вже зараз не чути,а вони тоді досить непогано грали (Заріччя,Добротів).

1 ліга(дорослі)
сама сама команда

забивна-"Колос"Парище-53
незабивна-"Сокіл"Білі Ослави-17
пропускаюча-"Едельвейс"Гвізд-51
непропускаюча-"Розмай"Ланчин-21
видовищна-"Колос"Парище-89
скучна-"Колос"Перерісль-53
безкомпромісна-"Колос"Парище,"Едельвейс"Гвізд,"Сокіл"Білі Ослави,"Факел"Середній Майдан

1 ліга(юнаки)
сама сама команда

забивна-"Едельвейс"Гвізд,"Сокіл"Білі Ослави-26
незабивна-"Факел"Середній Майдан-19
пропускаюча-"Нива"Гаврилівка,"Факел"Середній Майдан-28
непропускаюча-"Едельвейс"Гвізд,"Сокіл"Білі Ослави-17
видовищна-"Нива"Гаврилівка,"Колос"Тисменичани-51
скучна-"Колос"Перерісль,"Едельвейс"Гвізд,"Сокіл"Білі Ослави-43
безкомпромісна-"Нива"Гаврилівка

Сама стабільна команда була з Переросля у всіх номінаціях зайняла третє місце.Наскільки добре грали юнаки  Білих Ослав і Гвозда (2 і 1 місце) а їхні старші колеги - дуже погано,(останнє 7 і 8 місця).Взагалі юнацький чемпіонат 1 ліги був дуже цікавий.Першу і останню команди розділило всього лиш 7 очок.Перерісль завоював третю сходинку в боротьбі з іншими двома претендентами(Тисменичани,Парище) тільки завдяки додатковим показникам.

2 ліга(дорослі)
сама сама команда

забивна-"Карпати"Заріччя-39
незабивна-"Прут"Саджавка-23
пропускаюча-"Дружба"Волосів-37
непропускаюча-"Скеля"Пнів,"Карпати"Заріччя-23
видовищна-"Дружба"Волосів-71
скучна-"Сокіл"Фитьків-57
безкомпромісна-"Дружба"Волосів,"Нива"Красна

2 ліга(юнаки)
сама сама команда

забивна-"Дружба"Волосів-34
незабивна-"Прут"Саджавка-17
пропускаюча-"Сокіл"Фитьків-37
непропускаюча-"Скеля"Пнів-14
видовищна-"Розсіч"Битків-64
скучна-"Скеля"Пнів-42
безкомпромісна-"Скеля"Пнів,"Розсіч"Битків

Майже стабільно двома складами відіграли команди Пнів"я,Заріччя,Саджавки.Але якщо перші двоє були на призових місцях то саджавська команда зайняла у всіх номінаціях останнє.


"Розмай"-знову переможець(Народна воля №59 від 29.07.1995р.)

У неділю 23 липня 1995 р. у Ланчині відбулася товариська зустріч з футболу між чемпіоном району ланчинською командою "Розмай" та "Прутом" з Делятина.Перемогу здобули господарі поля-команда "Розмай".
Після гри відбувся вечір вшанування чемпіона району з футболу.Команді ланчинського "Розмаю" вручили перехідний кубок,вимпел та грамоти районного комітету у справах молоді та спорту.Гравців нагородили відповідними відзнаками

Василь Білоус,інструктор у справах молоді та спорту смт.Ланчин


На полі ветерани(Народна воля №68 від 02.09.1995р.)


Першими серед футбольних команд району розпочали новий сезон ветерани "Нафтовика"м.Надвірна,які беруть участь у IV першості області серед гравців,старших 35 р.Система розіграшу така:10 команд розбито на дві підгрупи.Суперниками є давні знайомі:"Хімік"Калуш,"Хутровик"Тисмениця, "Цементник"Ямниця,"Колос"В.Угринів.
Після перемоги на представницькому турнірі пам"яті надвірнянського тренера Євгена Рубчака футболісти "Нафтовика" вдало стартували і в офіційних матчах.Перемогли калушан вдома з рахунком 1:0 і на виїзді розійшлись миром(0:0) з Хутровиком.

Тарас Олендій

Ветерани теж не "промах"(Народна воля №75 від 27.09.1995р.)

17 вересня Надвірнянський "Бескид" на своєму полі приймав бурштинського "Енергетика".
Матч був драматичний,але цікавий.Надвірнянські юнаки програли з рахунком 2:3,зате дорослі футболісти так і не допустили м"яча до своїх воріт,забивши при цьому два м"ячі у ворота суперника.Першим це зробив дебютант команди Михайло Войсович,а другого м"яча "угвинтив" у "дев"ятку" зі штрафного Ігор Гогіль.
Знайомимо з результатами 5 туру:
"Кооператор"Косів-"Цементник"Ямниця-юнаки-6:0,дорослі-3:0
"Покуття"Снятин-"Опілля"Рогатин-0:3,1:0
"Автоливмаш"Івано-Франківськ-"Барва"Івано-Франківськ-2:3,2:0
"Покуття"Коломия"-"Нива"Заболотів-1:0,4:1
"Нафтовик"Долина-"Карпати"Болехів-2:1,4:1

Після 5-го туру "Бескид" перебуває на 5-му місці,маючи в своєму активі 8 очок.

***

Зараз продовжується чемпіонат області серед ветеранів.
Надвірнянський "Нафтовик" в останньому матчі чергового туру виграв на виїзді у "Хіміка"(Калуш)-5:4.Три голи забив Сергій Домщиков,по одному Роман Максим"юк та Віктор Поптанич,21 вересня ветерани прийняли на своєму полі футболістів "Цементника"(Ямниця),а минулої суботи ветерани зіграли матч-відповідь з "Цементником".
Перед двома заключними матчами "Нафтовик" посідав друге місце:13 очок при одному пропущеному матчі.

Дмитро Прокопечко


Переглядів: 1882 | Додав: nrff | Теги: 1995, історія футболу Надвірнянщини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Січень 2010  »
НдMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів