Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 4
Guests: 4
Користувачів: 0


на сайт заходили nrff

На стадіо району

Головна » 2022 » Листопад » 1 » ІГРАМ-ФІНІШ,РОЗДУМАМ-СТАРТ
17:53
ІГРАМ-ФІНІШ,РОЗДУМАМ-СТАРТ

Закінчилися ігри з футбола за першість у районі і приз "Золотий колос" сільських футбольних команд добровільного спортивного товариства "Колос". Зіграно всі 18 турів. Незважаючи на кліматичні та організаційні труднощі футбольні поєдинки проходили згідно з календарем,без зривів.
Цілий ряд команд продемонстрував спортивну підготовленість і волю до перемоги. Найбільшого успіху досягли футболісти з Камінної. Вони здобули 30 очок з 36 можливих, за весь сезон програвши лише дві зустрічі і дві звели внічию. Ось імена кращих гравців колективу: В.В.Горбовий, Д.В.Цуцилівський, Я.В.Данилюк,В.В.Іванюк, А.Б.Тимчук,І.Ф.Гавриляк,Я.І.Шендирівський,І.В.Іванюк,В.Б.Гандзюк,В.І.Угорчук,П.М.Олійник,В.О.Підчук,І.М.Федорович,Т.Вінтонишин.
Однакову кількість по 27 очок здобули команди Парища і Волосова. Але в парищенських футболістів є та перевага, що в їхній дружині грає кращий бомбардир сезону В.Ф.Глинчак, котрий має на особистому рахунку 19 забитих голів. Саме краща різниця забитих і пропущених голів вивела команду Парища на друге місце.
Треба віддати належне футболістам з Волосова. Весь минулий сезон команда трималася на ентузіазмі самих гравців, не маючи ніякої підтримки від правління колгоспу. За таких умов третє місце-безперечно високе досягнення.
Дебютант футбольної першості-команда Гвозда, хоч і знаходиться посередині турнірної таблиці, показала загалом хорошу гру і перспективи розвитку футбола в селі. Правління колгоспу дбає про спортсменів, по можливості допомагає їм матеріально, підтримує морально. Це і послужило стимулом для зміцнення команди.
Стрімкі перепади в кінцевому підсумку очок спонукають до певної тривоги за долю деяких команд. Чим, наприклад, пояснити раптове ослаблення переріслянської футбольної дружини. У другому колі її результати різко впали нижче того рівня, який намітився на початку змагання.
Жодного очка в другому колі розиграшу не здобули також футболісти Биткова.
Лише чиста випадковість дала команді з Гаврилівки 2 очка. Решта 17 зустрічей вони програли, пропустивши у свої ворота аж 68 голів, у ворота суперників забили... три.
Усе це показує, що в цих селах спортивна робота на низькому рівні і самі спортсмени не виявляють достатньої активності, наполегливості в розвитку спорту.
Правлінням колгоспів, депутатам Рад, активу кожного села варто критично переглянути стан спортивної роботи і активно вплинути на її пожвавлення. Не слід дивитися   на заняття спортом як на безкорисну забаву, адже спорт-це і здоров'я і культурне дозвілля.
Д.Менів
голова райради ДСТ"Колос"

Переглядів: 96 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Листопад 2022  »
НдMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів