Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили nrff

На стадіо району

Головна » 2011 » Червень » 29 » Молодків пережив хижацький напад з Фитькова
22:23
Молодків пережив хижацький напад з Фитькова

Футбольний поєдинок у Молодкові 26 червня був для автора статті довгоочікуваним, адже до цього дня я ще не був у Молодкові на домашній грі. А це ж додаткова змога зустрітися з достойними людьми у Молодкові. Зокрема, приємно було вітати Івана Борисовича Івановського – одного з найкращих вчителів природничих наук району, заступника директора з виховної роботи Надвірнянського ліцею – а для мене доброго товариша і порадника! Молодків славиться і достойними людьми, і міцними футбольними традиціями…і, відповідно, хорошою футбольною командою, котра до цієї гри знаходилась на верхніх щаблях турнірної таблиці, а тому на гру потрібно було серйозно налаштуватись. Особливо це стосувалось юнацького складу «соколят», адже в поточному чемпіонаті саме юнаки гостей втрачають очки і відтягують колектив в загальнокомандному заліку. Тим більше, що юні «соколята» буквально за день до гри залишились без двох воротарів і на поєдинок у Молодкові вимушені були виставити у ворота правого захисника Івана Нарожняка (хоча Іван два роки тому пробувався на позиції воротаря, але не надто впевнено). Склад команди гостей: Нарожняк Іван, Балабан Юрій, Сагайда Ростислав, Середюк Сергій, Дутчак Мирон, Багрійчук Іван, Дутчак Андрій, Балабан Ярослав (Дмитрук Мар’ян, 23), Приймак Степан (Багрійчук Андрій, 59), Дереш Василь, Гавриленко Степан.

Тренерський склад фитьківської команди вирішив, що ігрова схема 1-4-5-1, котра дала необхідний результат юним «соколятам» в попередній грі з Гвоздом стане в пригоді і в поєдинку на виїзді. Так і трапилось. З перших же хвилин гості, наситивши центра поля півзахисниками з підстраховкою з боку переднього захисника Мирона Дутчака, змогли виграти контроль мяча в центрі поля і взялися розхитувати оборону господарів поля. При цьому задача центральних півзахисників полягала в тому, щоб віддати мяч на крайніх півзахисників і підключитись до атаки.

На 8 хвилині матчу прийшов успіх – награна комбінація – блискавична атака в три дотики. Андрій Дутчак віддає з розвороту на Гавриленка, Степан в один дотик на Василя Дереша…Василь, виходячи сам-на-сам з воротарем переважно забиває. В даному випадку Дереш мяким ударом, перекинув мяч через руку воротаря правою ногою у дальній кут воріт. І хоча воротар й зреагував, але шкіряна куля повільно влетіла у ворота – 0:1.

Після цього гості ще 20 хвилин контролювали хід подій, але під завісу першого тайму господарі поля все ж вирівняли гру і свисток на перерву був уже для гостей дуже бажаний. З перших же хвилин другого тайму господарі поля захопили ініціативу і відтепер основну роботу взялися виконувати захисники гостей. Саме захисну ланку «соколят» я б і відзначив у цьому поєдинку. Передній – Мирон Дутчак – намагався зупиняти всі м’ячі, що йшли з центру, спрацював як хвилеріз. Крайні – Сергій Середюк і Ростислав Сагайда – намагались стримати дуже активних крайніх півзахисників суперника, котрі на середину другого тайму були найкращі. Найбільший обсяг роботи виконав все ж задній захисник Юрій Балабан, котрий підчищав все, що проходило до воріт. Приємно вразив і Нарожняк Іван на воротах – зіграв доволі надійно. В результаті, від середини другого тайму і до кінця гри господарі поля міцно контролювали хід поєдинку, а під кінець матчу гості подекуди «третої не розуміли» (тобто, не розуміли, що й коїться), навіть рідко переходили на чужу половину поля. Але все ж вирвали необхідні три очка…вкрай необхідні, адже турнірне становище зобовязувало.

 

Гра основних складів була не менш видовищною, а головне багатою на голи і різноманіття техніко-тактичних дій у виконанні обох колективів. Щоправда, вдаліше їх виконували гості завдяки високій динаміці руху. Зрештою, тактика командної гри, що є візитною карткою фитьківського «Сокола» й принесла успіх. Склад команди гостей: Криска Іван,Магеровський Богдан, Пилип’юк Андрій, Балабан Мирослав (Середюк Володимир, 46), Ерстенюк Андрій, Дмитрук Мирон, Балабан Ігор, Балабан Володимир, Яніцький Юрій (Янцюк Роман, 57), Дмитрук Юрій, Дмитрук Дмитро (Дмитрук Сергій, 46)

Поєдинок був цікавий від початку і до кінця, адже обидві команди з перших і до останніх хвилин тримали доволі високий темп гри. У господарів поля яскраво виділявся гравець під №3 – Дмитро Сав’юк. Після матчу захисники гостей скаржились на неймовірні швидкісні якості Дмитра, а глядачі гостей відзначили пристойну тактичну і технічну підготовку перспективного гравця під №3. Крім того, не слід забувати, що Дмитро полюбляє вражати ворота фитьківської команди. З огляду на це за Дмитром встановлювався постійний нагляд і опіка правим захисником гостей Мирославом Балабаном. Мирослав – досвідчений захисник, крім того він відзначається міцним характером і непоступливістю в індивідуальній боротьбі, а тому з честю виконав своє завдання.

Слід відзначити цікаве тактичне нововведення гостей у лінії нападу. В нападі діяли два гравці – Юрій Дмитрук і Дмитро Дмитрук. При цьому в першій половині матчу першим номером грав Дмитро Васильович, а в другому таймі Юрій Дмитрук. Забігаючи на перед скажу, що така тактика себе чудово виправдала. На 11 хвилині Дмитро Дмитрук відкриває лік голам в матчі, замкнувши простріл справа на лівому краю штрафного майданчика ударом лівою в дальній кут воріт – 0:1. Не припиняючи атаки, гості чимраз більше тиснуть на ворота суперника, сподіваючись на помилки у захисті. На 21 хвилині, скориставшись з неузгодженості задньої лінії молодківської футбольної дружини Дмитро Дмитрук віддає пас на Ігоря Балабана, котрий збільшує перевагу своєї команди точним ударом в ближній кут воріт з близької дистанції – 0:2. А на 24 хвилині глядачі вже були в захопленні від красеня-гола у виконанні Юрія Дмитрука. Юра виконав штрафний удар метрів з 25-27 по центру поля у стилі відомого гравця мадридського «Реала» Криштіано Роналдо (такі голи європейська преса називає «томагавк»). То був потужний удар з підкруткою у «девятку»…аплодували навіть вболівальники суперника – 0:3. 

    

     До честі команди господарів поля, вони не знітились, а ще більше прибавили темп. Особливо відзначався той же Дмитро Савюк. Він регулярно вибігав по лівій бровці в напрямі карного майданчика суперника і примушував Мирослава Балабана працювати на повну силу. На 39 хвилині активні дії Дмитра увінчались успіхом.

Він нарешті пройшов Мирослава, але того підстрахував капітан команди Богдан Магеровський і…вони спільними зусиллями все ж «завалили» Савюка на газон…але у власному карному майданчику – пенальті. Дмитро сам вирішив виконати вирок…але пробив мимо воріт. (В донецькому «Шахтарі» Містер Луческу забороняє бити пенальті тому гравцю, котрий його заробив - емоції…щось в цьому є!!!).

      На другий тайм господарі вийшли якісь втомлені і не зібрані. Цим відразу скористались гості. На 51 хвилині Мирон Дмитрук з центра поля красиво вирізав в один дотик на Юрія Дмитрука, котрий вийшовши на побачення з воротарем суперника переграє його обвідним ударом зліва правою ногою в дальній кут – 0:4. Після цього господарі поля фактично зупинились і «соколята» позволяли собі розігрувати різноманітні комбінації в один дотик на втіху вболівальникам обох команд. Зокрема, красива комбінація на 78 хвилині принесла успіх гостям. Юра Дмитрук пятою віддав пас на Володимира Балабана, котрий зігравши в «стінку» з Мироном Дмитруком відкрився на вільне місце. Далі ще перепасовка з Ігорем Балабаном і сам Володя в один дотик обвідним ударом перекидає мяч в дальню «девятку» правою ногою – 0:5. Закріпив успіх Ігор Балабан, виконавши красивий штрафний удар метрів з 20 в ближню «девятку» - 0:6.

     

   Отже, гості виконали своє завдання – отримали необхідні очки на виїзді. Такі перемоги дуже важливі в психологічному розумінні, вони надають необхідної впевненості…але головне, щоб не самовпевненості. Тепер треба налаштуватись на гру з ФК «Ланчин» в наступному турі, адже це колектив, що приєднався з Першої ліги – серйозний суперник! Треба тримати себе в тонусі і не розхолоджуватись!!!


"Сокіл"Фитьків
Переглядів: 1519 | Додав: nrff | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 9
01.07.2011
9. юра [Матеріал]
Класна стаття,як і всі інші...

01.07.2011
8. Д . І . В . (Sokil) [Матеріал]
Роман Дмитрович! Радий за Тебе! Щиро! По- моєму, Ти потихеньку стаєш зіркою місцевої спортивної журналістики. Дуже приємно, що знаходяться розумні молоді люди, що приймають участь в обговоренні Твоїх статей, оцінюють твій труд і висловлюють дуже мудрі і раціональні пропозиції. Спасибі їм! applause
Хочеться сказати ще декілька слів "вдогонку" цій статті. А саме - про дружню атмосферу на молодьківському стадіоні, про порядність молодьківських футболістів і вболівальників. Довелося поїздити на футбольні матчі по багатьох селах, побачити їхній менталітет... І здається мені, що славне село Молодьків можна поставити у приклад стосовно вболівання і підтримки своєї команди та відношення до команди суперника і його групи підтримки . Це не тільки моя особиста думка, а й думка буквально всіх вболівальників "Сокола". Так тримати, Молодьків і нехай весь футбольний район бере з вас приклад ! good

30.06.2011
7. Писклинець Роман Дмитрович (wert) [Матеріал]
Фото попробуємо змінити...на все решта потрібно мати час. У мене з часом не виходить. Якщо б хтось звернувся (в індивідуальному порядку чи група людей) - допоможу 100-пудово!!!

30.06.2011
6. Andriy (Andriy) [Матеріал]
Гарно, амбітно і талановито. От тільки треба кращі фотографії.
Було б супер, якби автор по черзі відвідував і поєдинки інших команд, а у ідеалі організував та навчив команду репортерів.

30.06.2011
5. Писклинець Роман Дмитрович (wert) [Матеріал]
В кожному селі є люди, котрі можуть писати подібні звіти, але вони або встидаються, або просто не пробували. ТРЕБА ПРОБУВАТИ!!! Тоді ж тренерам буде легше прослідковувати своїх суперників, їхні склади, динаміку гри і тактико-технічні можливості. Я думаю, що скоро з'являться звіти...

30.06.2011
Дмитрович стаття супер!!! applause applause applause

30.06.2011
3. Dj IgArY Mol'V [Матеріал]
Стаття супер, але ви ще своє получите вдома. Ну дорослими незнаю, а юнаками точно! У вас воротаря не було, а в Молодкові головного нападаючого.

30.06.2011
2. beFree [Матеріал]
Супер.От було би добре,аби такі огляди робили і про другі ігри.Не лиш Фитьків.Є з кого брати приклад.

29.06.2011
1. Роман Янцюк (fans) [Матеріал]
Admin опеpативно))

Дмитрович стаття супер.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Червень 2011  »
НдMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів