Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили nrff

На стадіо району

Головна » 2010 » Липень » 13 » Михайло Балабан – справжній фитьківський сокіл…або черговий «покер» від фитьківчан
16:33
Михайло Балабан – справжній фитьківський сокіл…або черговий «покер» від фитьківчан
"Страгора"Стримба-Сокіл Фитьків
   юнаки-3:5(Ковтун В.30,Божак О.41,Спасюк І.68 - Балабан М.7,47,49,58, Дереш В.36,)
   дорослі-2:3 (Лотоцький Н.60,Паньків В.88- Яніцький Ю.42,73,Попович Ю.86)
  
   Приємно працювати з людьми, котрі вміють робити правильні висновки з власних невдач. В першу чергу, маємо на увазі юнаків. Хлопці, зігравши внічию у Красній, сприйняли то як втрату потрібних очок в комплексний залік. Крім того, юнацька дружина відчуває свою потрібність загальній справі. І в сукупності цих двох факторів юнаки налаштувались лише на перемогу.
В другу чергу, маємо на увазі основний склад команди. Після поразки у Красній важливо було налаштуватись психологічно. Команді необхідна була тільки перемога…інший результат міг би завдати непотрібного хвилювання перед завершенням першого кола.
   Інтригу загострював і розклад матчів 7 туру. Зокрема, парищенський «Колос» грав на виїзді з ФК «Битків» -- командою, котра також налаштована на підвищенні в класі. ФК «Красна» приймала «Факел» з Середнього Майдану, де також передбачалась втрата очок основним опонентом фитьківчан за лідерство в комплексному заліку (автор ще в звіті про матч в Середньому Майдані передбачав злет середньомайданських юнаків і зверніть увагу на їхній результат в двох останніх турах).
   Юнаки розпочали ігровий день на високих швидкостях. Склад команди: Василь Максімко, Степан Попович, Ростислав Сагайда, Степан Приймак, Мирон Дутчак, Денис Середюк (Іван Багрійчук,56), Михайло Балабан,  Андрій Дутчак, Степан Гавриленко, Іван Олійник, Василь Дереш. Ініціативою відразу заволоділи гості. «Соколята» контролювали м’яч, грали в короткий пас… намагалися підійти на ударну позицію з флангів і по центру. Забили ж гол зі стандарту. Один з найкращих виконавців стандартних положень команди – Михайло Балабан на 7 хвилині з лівого флангу метрів з 20 закрутив м’яч в дальню «дев’ятку» м’яким ударом по дузі. Найвірогідніше, що й воротар, та й більшість вболівальників гадали, що шкіряна куля йде вище воріт, але техніка виконання такого удару саме й передбачає різке падіння м’яча в завершальній стадії польоту – 0:1. В подальшому з юнаками гостей сталась неприємна метаморфоза. Володіючи ігровою перевагою, хлопці пограли ще 10-12 хвилин і…погасли. А господарі не розгубились. На 30 хвилині фитьківські захисники повністю втратили пильність у власному карному майданчику, що дозволило супернику провести технічну і швидку комбінацію на лівому куті штрафного майданчика – Віталій Ковтун отримав точний пас, вийшовши сам-на-сам в воротарем, зрівняв рахунок – 1:1. Це й був результат першого тайму. Під час перерви відбулася серйозна розмова і щойно арбітр дав свисток на другий тайм гості провели блискавичну атаку на вістрі якої був Василь Дереш. Він і завершив на 36 хвилині, добавивши м’яч у ворота після відскоку від захисника – 1:2. Гості не знітились і на 41 хвилині найактивніший гравець в складі господарів Олег Божак забиває подібний гол, скориставшись з помилки воротаря фитьківчан Василя Максімка (Василь прибрав м’яча до рук і в останній момент чомусь випустив його прямісінько в ноги супернику) – 2:2. Здавалося, що господарі поля перехоплять ініціативу…але іншої думки був плеймейкер гостей Михайло Балабан – він за 11 хвилин забиває три голи, оформивши свій перший в кар’єрі «покер»:
  На 47 хвилині Михайло добиває м’яч справа після помилки захисника суперника, на 49 хвилині він же зліва вколочує «шкіряного» метрів з дев’яти в дальній кут воріт. На 58 хвилині після майстерної подачі кутового від Івана Олійника, Михайло головою під перекладину встановлює перевагу своєї команди – 2:5. Після цього «соколята» знову позволили собі розслабитись, за що були покарані. На 60 хвилині задній захисник Степан Попович зіграв рукою у власному штрафному майданчику – пенальті…мимо воріт. Розчаруванню господарів не було меж, але на 68 хвилині Іван Спасюк все ж скоротив розрив до 3:5, встановлюючи остаточний результат, скориставшись з неузгодженості дій між воротарем і лівим захисником гостей. Відзначимо результативність, «покер» Михайла Балабана і…невдалу гру воротаря Василя Максімка – є над чим попрацювати перед відповідальною домашньою грою з «Рокитою» (Білі Ослави).
                                    Балабан Михайло "Сокіл"Фитьків

Віталій Ковтун "Страгора"Стримба

Дереш Василь "Сокіл"Фитьків

Божак Олег "Страгора"Стримба

Спасюк Іван "Страгора"Стримба

   Основні склади вийшли на гру із затримкою в 15-20 хвилин через зливу, котра перетворила футбольне поле в майданчик для водного поло. Звичайно, що на власний технічний арсенал гостям годі було й розраховувати, адже м’яч зупинявся в грязюці на кожному кроці і…до цього прийшлось звикати з перших же хвилин. Склад команди: Роман Янцюк, Богдан Магеровський, Андрій Пилип’юк, Андрій Гречанюк, Андрій Ерстенюк, Мирон Дмитрук, Юрій Попович, Володимир Балабан (Мирон Балабан, 55), Юрій Яніцький, Микола Пекарук, Юрій Дмитрук.
   Звикати до стану поля командам прийшлося до 42 хвилини…звикнути не вдалось, тому й вирішили суперники зробити ставку на виконання стандартних положень. Всі голи, крім першого, були забиті зі стандартів. А перший гол в матчі забили гості після дальнього удару з власного флангу правим півзахисником Юрієм Яніцьким. М’яч дугою пролетів над штрафним майданчиком суперника і опустився прямісінько в дальню «дев’ятку» - 0:1. З початком другого тайму, як і в першому, ініціативою володіли гравці з Фитькова. Але ближче до середини другої половини матчу господарі спробували вирівняти становище, і навіть забили гол на 60 хвилині. Назар Лотоцький вправно подав «стандарт» з метрів 5 від лінії штрафного майданчика…м’яч вдарився об мокрий газон і влетів у дальній кут воріт. Воротар не зміг зорієнтуватись, бо активними наступальними діями його відволікав нападник господарів Руслан Гап’юк – 1:1. Фитьківська команда посилила тиск на ворота суперника і невдовзі заробили право на виконання штрафного удару зліва. До воріт було метрів 25-28. До м’яча підійшов Юрій Яніцький і майстерно закрутив шкіряного точно по центру воріт…увага воротаря була прикута до нападника Юрія Дмитрука, котрий буцімто намагався добавити головою, але в останній момент вирішив не міняти напряму польоту м’яча – 1:2. Після цього гості піймали «кураж» і всіляко намагались закріпити перевагу. Аж на 86 хвилині гравцям «Сокола» це вдалося. Право на виконання стандартного положення з 20 метрів до воріт надали Юрію Поповичу, і він не схибив, пробивши в дальній кут воріт – 1:3. Поєдинок завершувався на позитивній ноті для гостей, але глядачі побачили ще один гол. Забили господарі. Після подачі кутового під воротами вправнішим за всіх виявився 10-й номер Віталій Паньків, котрий з 5-ти метрів головою пробив під перекладину – 2:3. Як виявилось, це і був остаточний результат матчу.
   P.s. По дорозі додому прихильники фитьківської команди, в телефонному режимі дізнались, що основні наші суперники по турнірній таблиці втратили очки. А це значить, що вся боротьба ще попереду. Потрібно налаштовуватися і тримати себе в переможному тонусі…
                                             Яніцький Юрій "Сокіл"Фитьків

Лотоцький Назар "Страгора"Стримба

Попович Юрій "Сокіл"Фитьків

Паньків Віталій "Страгора"Стримба

Переглядів: 2355 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
13.07.2010
2. Писклинець Роман Дмитрович (wert) [Матеріал]
Звіт затримався по причині випускного в 9 класі в ніч з понеділка на вівторок. Я зобов'язаний був уважити пацанів.

13.07.2010
1. Писклинець Роман Дмитрович (wert) [Матеріал]
Другий гол Яніцького на 73 хвилині, і гол Паньківа на 88 хвилині.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Липень 2010  »
НдMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів