Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили nrff

На стадіо району

Головна » 2010 » Серпень » 6 » Ігровий день присвячується дорогому ТОВАРИШУ…
15:23
Ігровий день присвячується дорогому ТОВАРИШУ…
     ФК"Битків"   -   Сокіл Фитьків    
   юнаки-0:0
   дорослі-0:2 (Дмитрук Ю.10,88)
  
   Фитьківську команду в поточному сезоні переслідує фатум втрат. На жаль і напередодні звітного матчу ми втратили цінного гравця – Володимира Балабана. Володя – молодий (1988 р.н.) і надійний гравець, грав на позиції лівого півзахисника. В сезонах 2003-2005 років Володя «виблискував» у складі юнацької команди, чим заслужив право виступати за дорослий склад, де відразу закріпився як основний гравець… В ніч з вівторка на середу Балабан Володя потрапив на операційний стіл внаслідок трагічних подій, в результаті котрих хлопець отримав тяжке поранення (по факту порушено кримінальну справу, тому утримаємось від коментарів). Зі зрозумілих причин команда їхала на гру для того, щоб перемогти і подарувати Володі перемогу. Крім того, перемога потрібна була ще й як психологічна реабілітація після домашньої поразки від «Колоса» з Парище.
   Особливо перехвилювались гравці юнацького складу, адже домашня поразка від «Колоса» не входила в плани команди. Тому, потрібно було налаштуватись на якісну гру з міцним ФК «Битковом». Включались і ще два фактора. Перший – це виїздне поле (поле м’яко кажучи не надто готове до гри). Другий – постать головного тренера битківської футбольної дружини. Ігор Борисович Сметанін – знаний на теренах району тренер, спеціалізується на тому, що виводить нові команди з Другої ліги в Першу та стабілізує гру своїх команд (пригадайте Гаврилівку… тепер ФК «Битків»). З командами Сметаніна завжди тяжко грати (смію висловити власну думку – Сметанін Ігор Борисович – найкращий тренер Надвірнянського району). Однак, в цьому сезоні Фитьків все ж спробує продемонструвати результат, надто вже велика ціна сезону для нас, щоб звертати увагу на перепони, хай і на серйозні.
   Дублюючий склад фитьківчан першими мали змогу випробувати нове дітище Сметаніна. До слова сказати, ми грали декілька товариських поєдинків з цією командою юнацькими складами навесні…вигравали, але на даний час спостерігається зовсім інша команда, битківські юнаки помітно прогресують.
Склад команди: Василь Максімко, Степан Попович, Ростислав Сагайда, Степан Приймак, Мирон Дутчак, Михайло Балабан, Іван Олійник, Денис Середюк, Степан Гавриленко, Іван Багрійчук (Андрій Дутчак,39), Василь Дереш.
   З перших моментів гри на полі точилась рівна атлетична боротьба. У господарів явним лідером команди виявився Андрій Клюба, з ним індивідуально зіграв Іван Олійник, що в деякій мірі допомогло «соколятам» заволодіти ініціативою на початку першого тайму. Відзначимо крім Олійника ще й лівого вінгера Середюка Дениса (його найкращий поєдинок в сезоні), традиційно Михайла Балабана і заднього Степана Поповича. Однак, до середини першої половини гри становище вирівнялось і битківська юнь перехопила ініціативу. Відзначимо крім Клюби універсальних нападників Володимира Юрчілюка та Олександра Коржа та півзахисника Москалюка Івана. Завершення першого тайму пройшло в рівній боротьбі. Другий тайм відбувався за тим самим сценарієм, що і перший (хіба що удар Михайла Балабана головою після кутового на 59 хвилині). Ті ж особистості, хіба що гостей посилив вихід на поле Дутчака Андрія. Але результат був незмінний – 0:0 – бойова і не нудна нічия.
   Поєдинок основних складів видався ще більш цікавим і видовищним. На футбольному полі зійшлися фитьківський досвід і битківська молодість та напористість. Обидві команди продемонстрували чудовий рівень тактичної і технічної підготовки.
Склад команди: Роман Янцюк, Богдан Магеровський, Андрій Пилип’юк, Мирослав Балабан, Андрій Ерстенюк (Василь Катридж,65), Мирон Дмитрук, Юрій Попович, Андрій Михайлюк, Юрій Яніцький, Дмитро Дмитрук, Юрій Дмитрук.
   Гра розпочалась з активних дій гостей. Фитьківчани з перших же хвилин намагались забити гол, а найголовніше – забезпечити собі контроль м’яча. Спостерігаючи матч юнаків, було зроблено висновок, що основним козирем господарів поля є контроль м’яча, швидкий розвиток атаки і точний завершальний удар (бити здалеку битківські футболісти явно вміють). Тому, залишивши суперника без м’яча фитьківчани могли і контролювати перебіг подій і диктувати свої умови. Саме цим і зайнялись гості від початку матчу. Відзначимо центральних Дмитрука Мирона з Поповичем Юрієм і лівого півзахисника Андрія Михайлюка (новачок команди з Л.Тарновиці, заявлений на позицію, де грав Володя Балабан). Господарі, щоправда мало давали можливостей гостям для взяття воріт, злагоджено діяв захист, особливо зв’язка заднього і переднього захисників. З цього був зроблений висновок, що треба пробувати пробивати суперника ударами з далекої відстані, Що й трапилось на 10 хвилині матчу. Фитьківчани провели блискавичну атаку і забили феноменальний гол. Мирон Дмитрук видав філігранний пас врозріз з власної половини поля на правий фланг, де опинився центрфорвард Юрій Дмитрук. Отримавши м’яча, Юра пройшов метрів з 15, зміщуючись поступово в сторону воріт…і зненацька пробив метрів з 20 правою ногою в дальню «дев’ятку», м’яч влетів як шар в лузу – 0:1 (до воротаря ніяких претензій – такі м’ячі не беруться!). Ще 15-20 хвилин гості контролювали гру, але десь на 28-30 хвилинах дещо підсіли і за справу взялися господарі поля. Тепер слід відзначити Тараса Максим’юка і Назара Чорноокого, що були дуже активними, але й захисники гостей не давали шансу супернику, особливо Пилип’юк Андрій, Мирослав Балабан і Бодя Магеровський, контролював процес воротар Роман Янцюк. 37 хвилина – битківські гравці організували штурм воріт і…попадають в штангу, 39 хвилина – вихід сам-на-сам з воротарем… Магеровський з Янцюком відпрацювали злагоджено. Перший тайм завершувався атаками господарів поля, але на користь гостей.
   Друга половина матчу проходила в рівній боротьбі. Подекуди навіть здавалося, що гості тягнуть час (хоча арбітр матчу Ясінський М.М. в категоричній формі заборонив це робити і гравці вимушені були виконувати вказівки арбітра, який загалом відсудив на досить високому рівні). У відповідь на такі дії гостей, господарі поля активізувались перехопили ініціативу десь на 50-52 хвилинах, так тривало до 65 хвилини, коли був тяжко травмований передній захисник Андрій Ерстенюк, а на поле вийшов Василь Катридж і першим же дотиком до м’яча він створив гольовий момент – пройшов правим флангом і віддав під ворота м’який пас на Дмитра Дмитрука, Дмитро – кращий бомбардир минулого сезону, знаходячись сам-на-сам з воротарем, не попав по воротам. Далі був пресинг господарів хвилин на 7-8 (фитьківчани не покидали свою половину поля) і фантастичний гол-шедевр (це підтвердять всі, хто був на стадіоні) від Юрія Дмитрука. Все почалося гольовим моментом для господарів – помилка захисту, вихід 1 на 1 з воротарем Янцюком…і попадання в штангу…тут же пас гостей в ліву бровку на вільного Юрія Дмитрука. Юра зльоту з 28-30 метрів лівою ногою переправляє «шкіряного» точнісінько під дальню хрестовину воріт – 0:2 на 88 хвилині матчу. Це був майже кінець матчу…за винятком доданих принциповим арбітром 7-8 хвилин, під акомпанемент атак господарів поля і ще двох гольових моментів для битківських гравців, але їм просто жахливо не щастило.
   Отже, фитьківчани здобувають вкрай потрібні чотири очки в комплексний залік, та й ще ж у одного з претендентів на вихід у Першу лігу. Моя власна думка – ФК «Битків» - класна молода команда. Рівень фізичної і тактичної підготовки вже тепер дозволяє грати на рівні елітного дивізіону, але відсутність досвіду і деяка психологічна «розібраність» найвірогідніше завадить в поточному сезоні добитися потрібного результату. З іншого боку основними суперниками битківчан є Фитьків, Парище і Красна…
   P.S. Після гри всі гравці і вболівальники поїхали в лікарню привітати Володю Балабана з перемогою…перемогою, яку ми йому присвячуємо…

Балабан Володимир ("Сокіл"Фитьків)

Дмитрук Юрій ("Сокіл"Фитьків)

Переглядів: 1253 | Додав: wert | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
06.08.2010
2. oleg andrusiak (FCButkiv) [Матеріал]
Звичайно,написано дуже об'єктивно.Тільки одне зауаження коли забивали перший гол,то не Мирон Дмитрук віддавав пас,а наш захисник віддавав назад,а Юра прочитав,а так все на вищому рівні.

06.08.2010
1. Писклинець Роман Дмитрович (wert) [Матеріал]
FCButkiv, чи згодні Ви з написаним в звіті?

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Серпень 2010  »
НдMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів