Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 2
Guests: 2
Користувачів: 0


на сайт заходили

На стадіо району

Головна » 2011 » Липень » 9 » Гостинний прийом у Середньому Майдані.
12:55
Гостинний прийом у Середньому Майдані.

Фитьківські любителі футболу в повній мірі відчули гостинний прийом у Середньому Майдані…як у прямому, так і в переносному сенсі слова (адже Фитьків вивіз 6 залікових балів з Майдана). Справді, мешканці цього мальовничого села уміють зустріти гостей. Відверто кажучи, фитьківчани відчули цю гостинність ще до свого приїзду, адже буквально  за одну годину до початку матчу юнаків у гостей виникли проблеми з транспортним засобом. Передзвонивши до представників команди-господарів, ми зустріли повне взаєморозуміння. Принагідно хочу висловити щиру подяку пану Ігорю Сороці. Крім того, не можу не висловити повагу до футбольних традицій цього населеного пункту. Не кожен населений пункт нашого району може похвалитись своїм вихованцем у Премєр лізі України, а вихованець з Середнього Майдану виступає за команду «Чорноморець» – це відомий український захисник Петро Ковальчук. З нашого району ще Роман Максимюк з Биткова виступає у  вищому українському дивізіоні за луцьку «Волинь».

Стосовно гри, поєдинок юнацьких команд закінчився прогнозованою перемогою юних соколят. Склад команди гостей: Максімко Василь, Балабан Юрій, Сагайда Ростислав (Середюк Сергій, 51), Нарожняк Іван, Дутчак Мирон, Багрійчук Іван, Дутчак Андрій (Бакота Іван, 55), Середюк Денис (Балабан Ярослав, 36), Гавриленко Степан (Багрійчук Андрій, 36), Дереш Василь, Дмитрук Мар’ян (Олійник Іван, 55).

Як і передбачалось, гості захопили ініціативу з перших хвилин. Особливо можна відзначити Гавриленка Степана і Дутчака Андрія, котрі демонстрували повне взаєморозуміння і постійно постачали гольовими передачами нападників (друге діло, що нападники не реалізовували).


Але на 5 хвилині все ж була реалізована красива комбінація. Гавриленко навісив на лівий фланг, де м’яч отримав Дутчак Андрій…в один дотик під ворота, і Дерешу Василю залишалось замкнути з двох метрів – 0:1.

Після цього господарі замкнулись на власній половині поля і наступний гол відбувся на 10 хвилині. Вже згадуваний Андрій Дутчак майстерно подав кутовий на ближню штангу а високий передній захисник Мирон Дутчак переправив мяча головою у ближній кут – 0:2. Цей рахунок залишився до кінця першого тайму.


В другому таймі гості не могли забити аж 13 хвилин. І на 48 хвилині все ж відзначився нападник Мар’ян Дмитрук, котрий отримав пас з глибини поля від Дереша, і здійснивши забігання по лівому фланзі, лівою переправив м’яч у дальній кут воріт – 0:3. Через дві хвилини відзначився і правий захисник гостей Іван Нарожняк, отримавши пас від Івана Багрійчука, він пробив точно над воротарем під перекладину з 20-22 метрів – 0:4.


  

Поєдинок основних складів був динамічнішим, адже доросла команда у господарів дуже цікава – сплав молодості (хлопці 1992-1994 рр.) і досвіду (Ігор Сорока, Роман Литвинишин…), гості ж взагалі вийшли на перші хвилини вдесятьох… Склад команди гостей: Янцюк Роман, Магеровський Богдан, Пилипюк Андрій, Середюк Володимир, Ерстенюк Андрій, Балабан Ігор, Дмитрук Мирон, Балабан Володимир, Яніцький Юрій (Дмитрук Сергій, 42), Дмитрук Юрій, Дмитрук Дмитро… Середюк Володимир вийшов на поле на 6 хвилині матчу. Слід зазначити, що тих 5 хвилин, котрі господарі грали у більшості, вони повністю контролювали гру. Тобто, розпочали гравці з Середнього Майдану активними діями в центрі і на флангах. Але коли склади вирівнялись гості акуратно перебрали на себе ініціативу і біля воріт господарів раз у раз виникали небезпечні моменти. Зокрема, на 14 хвилині Юрій Дмитрук віддає пас в розріз на Ігоря Балабана, але Ігор з 2-3 метрів пробиває вище воріт. На 16 хвилині вже Юрій Дмитрук з пяти метрів потрапляє у перекладину…гол назріває. На 20 хвилині все ж спрацьовує зв’язка Ігор Балабан – Юрій Дмитрук…перший, віддав пас зліва на лінію штрафної, а Юра пробив невідпорно в дальній кут – 0:1. На 28 хвилині просто зобовязаний був забити Володимир Балабан. Пас зліва віддав Дмитро Дмитрук і Володя замкнув у ближній кут з 12-13 метрів – 0:2.



Після цього у гостей забивав тільки один гравець – Ігор Балабан:


·        на 36 хвилині Мирон Дмитрук мяко навісив на дальню штангу, а Ігор в падінні замкнув ударом головою з 2-3метрів у ближній кут;

·        на 43 хвилині Ігор здійснив забігання по лівій лінії штрафного майданчика суперника, отримавши пас від Юрія Дмитрука, і лівою заколотив м’яч у ближній кут воріт:

·        на 83 хвилині Мирон Дмитрук зряче закинув мяч на лінію воротарського майданчика, де Ігор головою переправив шкіряного у ближній кут;

·        на 85 хвилині Мирон Дмитрук справа навісив у штрафний майданчик, а Ігор традиційно головою забив у ближній кут.

Щоправда, слід зазначити, що місцеві футболісти також забивали хороші голи. На 49 хвилині відзначився молодий нападник Роман Костюк (минулого року забивав Фитькову за юнаків), скориставшись з неузгодженості захисту, вийшов сам-на-сам з воротарем і пробив у кут воріт. Через дві хвилини – на 51 – відзначився досвідчений Роман Литвинишин. Він поборовся з двома захисниками гостей, а виборовши мяч, вийшов на побачення з воротарем і пробив у ближній кут.

Отже, загалом цікавий ігровий день…але головне, що гості вивезли необхідні 6 очок, сподіваючись на те, що оступляться головні супротивники на лідерство в Другому дивізіоні…


fcfutkiv.at.ua
Переглядів: 1533 | Додав: wert | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 2
10.07.2011
2. Писклинець Роман Дмитрович (wert) [Матеріал]
Петро Ковальчук вийшов в основі "Чорноморця" в першому турі!!! Середній Майдан може пишатися своїм вихованцем!!!

09.07.2011
1. Писклинець Роман Дмитрович (wert) [Матеріал]
Саша, треба поміняти одну фотку. Ти подав дві фотки Дутчака Мирона...одну з них (а саме - другу) треба поміняти. Зайди на наш сайт, там вже поміняли.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Липень 2011  »
НдMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів