Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили nrff

На стадіо району

Головна » 2011 » Липень » 6 » ФК"Ланчин" виявився "міцним горішком"
08:41
ФК"Ланчин" виявився "міцним горішком"
Початок поточної першості району в Другій лізі виявився вдалим для фитьківської футбольної дружини. Однак, звітний поєдинок показав, що успіх у великій мірі був зумовлений тим, що попередні суперники, ймовірно, не могли належним чином налаштуватися в першу чергу психологічно на соколят…звідси і розгромні перемоги, тут же і перемога в Цуцилові, котру фитьківська команда виграла більше на психологічному рівні, ніж завдяки фізичним даним.
І от нарешті трапився суперник, котрий дав справжній бій команді, що претендує на результат в поточному сезоні. Зрештою, цього слід було очікувати, адже ФК   «Ланчин» – команда, котра роками демонструє стабільну і змістовну гру. Ланчин – крупний населений пункт (колишній районний центр) де є великий вибір спортивних талантів, своя спортивна школа, багаточисельна загальноосвітня школа, багатогранні спортивні традиції. Не забуваймо, що ланчинські футболісти завжди відзначалися і на обласному рівні в складах різних команд.

Виліт ФК «Ланчин» з Першої ліги футбольна громадськість району сприйняла швидше як випадковість, адже лачинська команда являється одним зі старожилів вищого дивізіоні чемпіонату району. Щоправда, ігровий день розпочинали юнацькі склади. Тут треба відзначити, що юні соколята серйозно і з повагою поставилися до свого ігрового обов’язку і все ж спромоглись (нарешті) зібрати оптимальний склад.

Склад команди господарів: Максімко Василь, Балабан Юрій, Сагайда Ростислав, Нарожняк Іван (Середюк Сергій, 49), Дутчак Мирон, Дутчак Андрій (Середюк Денис, 49), Багрійчук Іван (Бакота Іван, 58), Олійник Іван, Гавриленко Степан (Приймак Степан, 36), Дереш Василь, Дмитрук Мар’ян (Багрійчук Андрій, 56).
     Не буду приховувати, що напередодні звітного поєдинку задля збору інформації про команду-суперника (особливо юнацького складу) автору прийшлося відвідати Ланчин для того, щоб поспілкуватися зі знаючими людьми на предмет сильних і слабких сторін суперника. Інформація, що була отримана, заставила прийняти декілька важливих кадрових і позиційних рішень, котрі і зіграли вирішальну роль. Крім того, отримана інформація чітко визначила і тактику гри. Я думаю, що гравці і вболівальники обох команд з перших же хвилин відчули серйозний рівень налаштування  господарів поля на гру. Відзначу активність з перших хвилин нападників соколят – Мар’яна Дмитрука і Василя Дереша (особливо Василя), взаєморозуміння в центрі поля і надійність захисної ланки, керованої Юрієм Балабаном.На 3 хвилині матчу відбувся перший яскравий момент. Це Василь Дереш, отримавши пас від Мар’яна, вийшов на побачення з воротарем суперників, але з 5-6 метрів пробив мимо. На 6 хвилині він же створив футбольне чудо, перебуваючи вже за лінією воротарського майданчика (2-2,5 м. до воріт) Василь спромігся пробити вище воріт. Вболівальники були шоковані таким невезінням. Однак, були  цьому і позитивні наслідки. Гості розгубилися, почали опікати Василя уважніше, втратили контроль над Мар’яном Дмитруком (що відразу активізувався, відчувши певну свободу). А коли і Мар’ян почав штурмувати ворота, перенесли увагу на нього.
На 10 хвилині й відбувся логічний гол. Василь Дереш, опинившись без опіки, отримав пас…його атакують два захисники суперника, один – опікає Мар’яна…Василь віддає пас на вільного Степана Гавриленка (а Степан же ж – нападник, котрий в поточному матчі грав на позиції правого вінгера), котрий здійснив сольний прохід в штрафний майданчик суперника і пробив точно – 1:0.   Не буду приховувати – це тактична заготовка тренерів. В подібному ключі гра продовжувалась і наступних десять хвилин і на 20 хвилині матчу подібний гол забиває Мар’ян Дмитрук. Пас з глибини поля виконав передній захисник Мирон Дутчак, а Мар’ян проявивши свої швидкісні якості і вміння контролювати м’яч, вийшов сам-на-сам з воротарем і поклав шкіряного у кут воріт – 2:0. Щойно розвівши з центра поля, гості кинулися відіграватися…і атака виявилась вдалою. Атака була масованою і гості затиснули соколят у власному штрафному майданчику, де під час перепасовки м’яч потрапив у руку надійному задньому захиснику господарів Юрію Балабану. Пенальті впевнено виконав капітан команди Михайло Климко, розвівши воротаря і шкіряну кулю в різні боки – 2:1.
              
    За такого рахунку гості почали діяти впевненіше (а подекуди і занадто впевнено залишаючи без нагляду окремих гравців), роблячи акцент на флангові атаки. Роботи прибавилось захисникам господарів Івану Нарожняку і Ростику Сагайді. І тут знову гості допускаються фатальної помилки. У них в напад ідуть правий півзахисник і правий захисник, залишивши без нагляду лівого півзахисника господарів поля Івана Олійника. Олійник Іван – найдосвідченіший гравець юнацького складу фитьківського «Сокола», адже у нього багатющий досвід виступів в обласному чемпіонаті, де він грає впродовж останніх двох сезонів. На 26 хвилині Іван видає філігранний пас на Мар’яна Дмитрука, котрий лівою пробиває точно в дальній кут – 3:1.

Після цього гра знову вирівнюється, але атаки господарів все ж гостріші, особливо  активізувались Мар’ян Дмитрук і Іван Олійник (гра перейшла з правого флангу атаки на лівий). На 32 хвилині Мар’яна збивають у карному майданчику і пенальті чітко виконує Іван Олійник, поклавши м’яч під праву руку воротаря – 4:1.   Другий тайм господарі розпочали з активних дій і вже друга атака на 37 хвилині призвела до чергового гола. Іван Олійник здійснив рвучке забігання по лівому флангу, де був грубо збитий з ніг в штрафній…пенальті реалізує штатний пенальтист команди  Мар’ян Дмитрук – 5:1.
        До честі гостей слід зазначити, що за такого рахунку гра помітно вирівнялась (а інколи гості й домінували) з 37 по 51 хвилину матчу. Активізувались центральні і крайні півзахисники і ланчинські юнаки починають розхитувати позиції соколят. На 49 хвилині подвійна заміна у господарів – вихід Дениса і Сергія Середюків – освіжають гру і на 51 хвилині гол забиває всіма забутий Василь Дереш. Штрафний удар майстерно виконав Юрій Балабан з центра поля, а Василь замкнув зліва сильним ударом в дальній кут воріт – 6:1. Гості невдало розвели м’яч в центрі поля і на 52 хвилині остаточний результат встановлює Іван Олійник, у котрого все ж вдався сольний прохід лівим флангом і удар в дальній кут – 7:1.
       Таким результатом і рівнем гри своїх улюбленців вболівальники залишились цілком задоволеними. Поєдинок основних складів був значно цікавішим, хоч і менш результативним, але рівень футболу двома командами був продемонстрований як вищому дивізіоні. З перших же хвилин всім присутнім на стадіоні стало зрозуміло, що слід очікувати запеклої боротьби. Обидві команди вибрали високий темп гри і підтримували ігрову динаміку до останніх хвилин. Склалося враження, що на полі грають дві рівні команди.

Склад команди господарів: Криска Іван, Магеровський Богдан, Пилип’юк Андрій, Балабан Володимир, Ерстенюк Андрій, Балабан Ігор, Дмитрук Мирон, Дмитрук Сергій (Янцюк Роман, 60), Яніцький Юрій, Дмитрук Дмитро (Середюк Володимир, 46),Дмитрук Юрій.
На превеликий жаль оптимального складу господарі не змогли зібрати. В зв’язку з хворобою не зміг зіграти досвідчений Мирослав Балабан і на позиції правого захисника діяв Володимир Балабан – номінальний нападник, котрого дуже на вистачало на вістрі атаки. Не забуваймо, що Володя до цього ще не завершував ні один матч без забитого гола.          Отже, темп гри, що його запропонували господарі поля, гості впевнено підтримали. Тому забитого гола вболівальники чекали довго. До 39 хвилини ігрова картина чітко визначила, що незважаючи на рівність гри, атаки господарів все ж були гострішими. На 39 хвилині Богдан Магеровський подав штрафний удар метрів з 40 біля правої бровки, ціливши під перекладину, але воротар кінчиками пальців перевів м’яч в перекладину…від перекладини  Ігор Балабан його й добив у ворота – 1:0. Ігор володіє якостями чудового тактика і часто опиняється там, де м’яч.
       Наступного гола чекали 62 хвилини (разом з перервою). Другий тайм – це було видовище, котре оцінили в повній мірі. Тут були і гольові моменти для обох команд, і відмінна гра Івана Криски з Богданом Магеровським, і просто ФЕНОМЕНАЛЬНА гра №16 суперників – лівого захисника Василя Андрушка, котрий став героєм матчу.Він зводив нанівець реальні моменти у Юрія Яніцького і Юри Дмитрука…взагалі, всі хто опинялись на лівому фланзі атаки господарів поля були зупинені Василем. Таким чином, другий гол відбувся на 86 хвилині…і він місцевих вболівальників засмутив.  Не скільки тому, що це був автогол, скільки тому, що забитий він був Богданом Магеровським, котрий провів звітний поєдинок на височайшому рівні – підчищав всі моменти, вміло керував захистом…і так в кінці матчу невдало (і красиво) зрізав м’яч і власні ворота…Автор впевнений, що Богдан, як професіонал і лідер команди (він не даремно є капітаном команди), все зрозуміє правильно і швидше забуде про такий конфуз…а щирі вболівальники команди ПОВИННІ БОГДАНА ВСІЛЯКО ПІДТРИМАТИ!!!








fcfutkiv.at.ua
Переглядів: 2022 | Додав: nrff | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 4
06.07.2011
4. Олександр (nrff) [Матеріал]
дописано))

06.07.2011
3. Писклинець Роман Дмитрович (wert) [Матеріал]
Іване Васильовичу!!! Я дуже перепрошую!!!

06.07.2011
2. Писклинець Роман Дмитрович (wert) [Матеріал]
Йо майо!!! Я ж Дмитрука Юру пропустив!!!
Саша, допиши, будь-ласка, його останнім в списку складу дорослої команди.

06.07.2011
1. Д . І . В . (Sokil) [Матеріал]
Роман Дмитрович! Хіба дорослий склад "Сокола" грав у складі 10-ти чоловік?

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Липень 2011  »
НдMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів