Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 2
Guests: 1
Користувачів: 1

nrff
на сайт заходили nrff

На стадіо району

Головна » 2011 » Серпень » 2 » Фитьківський «Сокiл» злiтає в лiдери! Чи вдалим буде полiт у другому колi?
00:00
Фитьківський «Сокiл» злiтає в лiдери! Чи вдалим буде полiт у другому колi?

Після матчу у Верхньому Майдані фитьківські вболівальники і гравці відверто видихнули з полегшенням. Причина тому – тяжка і емоційна гра з місцевою командою «Смотрич».

Їдучи у Верхній Майдан ми сподівались на перемогу двома складами і високу результативність матчів, адже місцева команда – новачок поточної першості і знаходиться на нижчих щаблях турнірної таблиці. Однак, ми якраз не врахували «фактор новачка»…коли команда-новачок не визнає авторитетів і бореться за честь села до останньої хвилини. І саме цю рису характеру верхньомайданської команди я й хотів би особливо відзначити – здатність до боротьби за кожен клаптик поля і жага до перемоги! Місцеві футболісти прагнули доказати, що впродовж найближчих років вони будуть претендувати на серйозний результат в турнірній таблиці…і їм це вдалося. Принаймні в цьому вони переконали автора статті і фитьківську футбольну громадськість.

Першими міць верхньомайданського футболу відчули на собі юні соколята.

Склад команди гостей: Максімко Василь, Дутчак Мирон, Сагайда Ростислав, Нарожняк Іван, Балабан Ярослав, Багрійчук Іван, Дутчак Андрій, Олійник Іван, Гавриленко Степан, Дереш Василь, Дмитрук Мар’ян.

    Звіт про поєдинок юнаків треба починати з другого тайму, адже перший тайм не відзначився ні особливою видовищністю, ані результативністю…ні тривалістю – арбітр матчу помилково зупинив його на 24 хвилині. І увесь цей час на полі тривала жорстка спортивна боротьба за певної переваги місцевої команди, а у гостей не проходили ні флангові атаки, ні проходи по центру Дереша і Маряна Дмитрука. Захисна ж лінія господарів діяла злагоджено і надійно. В другому таймі гості все ж перехопили ініціативу і десь з 41 хвилини розпочали розхитувати насичену оборону суперника.  
Особливо відзначалися лідери команди Олійник Іван, Дереш Василь і Марян Дмитрук і…виконання стандартів. Саме стандартна ситуація й вирішила долю матчу. На 51 хвилині Дутчак Мирон подав штрафний удар з власної половини поля, а Мар’ян Дмитрук краще всіх зорієнтувався у карному майданчику гостей і відправив м’яч у кут воріт, піймавши воротаря на протиході – 0:1. До кінця матчу господарі ще пробували перехопити ініціативу, але соколята все ж перемогу не віддали. Зазначу, що це була одна з найтяжчих ігор юнаків, щось подібне пригадується хіба що у Молодкові.

Поєдинок основних складів був значно видовищнішим і цікавішим. Склад команди гостей: Криска Іван, Магеровський Богдан, Балабан Мирослав, Пекарук Микола (Пилип’юк Андрій, 46), Ерстенюк Андрій, Дмитрук Мирон, Попович Юрій, Яніцький Юрій, Янцюк Роман, Дмитрук Юрій, Дмитрук Дмитро.

Гра розпочалась позиційною розвідкою з боку обох команд. Суперники шукали слабкі місця в обороні і демонстрували гостроту атак. Особливо відзначу нападників Юрія Андрейчука у господарів і Юрія Дмитрука у гостей.   На 15 хвилині гості провели комбінаційну атаку, на завершальній стадії котрої  з мячем опинився Юрій Попович. Він видав пас в розріз поміж захисниками на Юрія Дмитрука, а помилка захисників у відборі позволила Юрієві вийти сам-на-сам з воротарем. Пробивши правою в дальній кут Юрій Дмитрук відкриває рахунок – 0:1.

Через дві хвилини подібна комбінація у гостей завершується голом у відповідь – відзначився Юрій Андрейчук – 1:1. Після цього гола господарі поля хвилин на 15 заволоділи міцною ініціативою і на 27 хвилині навіть встановили свою перевагу в рахунку, забивши дуже красивий гол! Василь Токарук, отримавши мяч неподалік лінії штрафного майданчика, зупинив його, розвернувся і пробив невідпорно у дальню «девятку» - 2:1. Після такої несподіванки гості трохи заспокоїлися і заволодівши центром поля, пробували взяти гру під контроль. На 35 хвилині на вістрі атаки знову опинився Юрій Дмитрук, скориставшись з помилки захисника, він буквально вирвав мяч і заколотив його потужним ударом з 9-10 метрів у ворота – 2:2. Подальші події були найцікавішими, адже переможного гола прийшлося чекати більше години, а за цей час обидві команди радували своїх вболівальників красивою грою. Щоправда зазначу, що ініціативою володіли гості, однак всім було зрозуміло – результат матчу вирішить один гол. Саме до кінця матчу зіграв свою роль досвід фитківської команди. На 85 хвилині долю матчу вирішили  найцінніші гравці команди Дмитрук Мирон і Юрій Дмитрук. Мирон Іванович виложив унікальний пас в розріз, а Юрій Дмитрук, вийшовши один-на-один з воротарем, поклав мяч правою ногою під ліву руку воротаря – 2:3. В результаті, Фитьків отримав очікувану перемогу двома складами, але далеко не легко (як очікувалось). Злет «Сокола» наразі впевнений, але чи не повториться минулорічний варіант – коли впевнений злет фитьківської команди завершився жахливим падінням у другому колі.

Стосовно Верхнього Майдану…залишилися загалом приємні враження. Відразу кинулося в очі, що в селі буде розвиватися футбол. Приємно було бачити велику кількість вболівальників, що свідчить про те, що футбол у селі люблять і КОМАНДА ГРОМАДІ ПОТРІБНА. Переважна більшість вболівальників – юнацтво, що свідчить про перспективу верхньомайданського футболу. Якщо цей звіт прочитають представники районної влади (адміністрація, Районна Рада) хотів би, щоб вони звернули особливу увагу на старання пана Андрія Карманського…адже старається він не для себе, а для громади. Допоможіть відродити верхньомайданський футбол і отримаєте підтримку всієї громади села. Якщо на футбол ходять  діти – допомогти потрібно хоча б заради них і для них!!!
    На завершення хочу в черговий раз висловити РЕСПЕКТ Районній Федерації футболу за залучення нових команд!!!

fcfutkiv.at.ua
Переглядів: 1156 | Додав: wert | Рейтинг: 4.2/6
Всього коментарів: 3
03.08.2011
3. Petya Zaharchuk (M1ST1C) [Матеріал]
Нічого страшного! Майдан просто не така вже і погана команда + вони не кожного разу збираються одинаковим складом)
Просто "Соколу" не дуже повезло....

02.08.2011
2. Писклинець Роман Дмитрович (wert) [Матеріал]
Думаю, просто втомились за 12 матчів. Зрештою, все покаже початок другого кола!

02.08.2011
1. bogdan [Матеріал]
"Сокіл" починає приземлятись , аби не було як минулого року , Чисто по людськи буде дуже шкода

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Серпень 2011  »
НдMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів