Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили

На стадіо району

Головна » 2009 » Жовтень » 5 » Фитьківський «Сокіл» чи парищенський «Колос» - в лізі з двох залишиться тільки один!
18:27
Фитьківський «Сокіл» чи парищенський «Колос» - в лізі з двох залишиться тільки один!
"Сокіл " Фитьків -"Колос" Парище

юнаки-3:1(Дмитрук Ю.3,19,Яніцький Ю.8 - Лесів В.32)
дорослі-4:2(Криска І.5,Магеровський Б.16(п),Балабан І.45,Коблюк Я.70 - Стефаник В.63,Глинчак О.91)

Важливість звітного поєдинку важко переоцінити для обох команд. Це і не дивно, адже як «Сокіл» так і «Колос» знаходяться в зоні вильоту за результатами комплексного заліку.  Щодо господарів, то для них цей матч чи не останній шанс зачепитися за лігу, гості ж за умов позитивного результату мали б можливість остаточно зняти питання про власне перебування в лізі найсильніших чемпіонату району. Серйозне налаштування обох суперників дзвеніло в повітрі, відчувалась напруга ще до матчу – ніхто не метушився, всі очікували…Солідно спрацювали всі зацікавлені сторони – арбітр матчу Василь Струк прибув вчасно, лікар Іван Михайлович Магеровський прибув вчасно, суперники вишикувались без лишніх розмов і емоцій. Тренерські штаби обох команд віднайшли для хлопців потрібні слова і тактику. Зокрема, господарі сподівались на стартовий натиск і швидкий гол, гості ж розуміючи це, сподівались на контратаку і злагоджену гру в захисній лінії. Складніше було господарям, адже стартовий склад юнаків був далекий від оптимального (за відсутності трьох провідних виконавців) – вибули до кінця сезону Сергій Дмитрук і Володимир Середюк (Володя готується до складної операції на коліні) а також Василь Дереш вибув на 2-3 тижні. Решта хлопців здебільшого оговтались від травм (хоча й не остаточно, та й не всі) і вимушені були виходити на поле, хоча й не в найкращих кондиціях.
                             Отже, зі стартовим свистком арбітра юнаки господарів й справді пішли в наступ. В центрі поля у «соколят» Михайло Балабан (через травму вперед не рвався, а грав мудро – в пас) і Андрій Дутчак (чудово зіграв у відборі) відразу захопили ініціативу. На вістрі атаки опинився Юрій Дмитрук і Юрій Яніцький (котрий вже забивав «Колосу» два голи вгостях). На 3 хвилині Юрій Дмитрук сотворив чудовий гол. Отримавши пас з глибини поля він пройшов по лівому фланзі в штрафний майданчик суперника, але не віддав очікуваний пас під ворота, а невідпорно пробив, вийшовши практично сам-на-сам з воротарем – 1:0. Піймавши ігровий кураж, «соколята» вирішили використати психологічний підйом і на 8 хвилині Юрій Яніцький, скориставшись з «обрізу» захисника гостей, з 8 метрів пробив з-під суперника прямісінько по центру воріт, піймавши воротаря на проти ході – 2:0. Після цього парищенські однолітки поволі вийшли з психологічного ступору і спробували атакувати…до роботи взявся захист господарів – воротар Василь Максімко (порадував вболівальників кількома красивими сейвами) і захисники Магеровський Ярослав та Попович Степан вдало грали у відборі, на висоті був і Войчак Тарас. А на 19 хвилині Юрій Дмитрук збільшує свій бомбардирський доробок – отримує пас, здійснює сольний прохід справа, виходить на побачення з воротарем і потужно пробиває в дальній кут воріт – 3:0. Щоправда, за наявного рахунку господарі зупинились і були покарані на 32 хвилині, коли Віталій Лесів (котрий вже забивав «соколятам» у домашньому матчі два голи) вдало зіграв головою в боротьбі з воротарем Василем Максімком – 3:1. Це і був результат першого тайму. Другий тайм додав сивини у скронях тренерів фитьківського «Сокола», адже увесь тайм домінували гості, а господарі спромоглись лишень не допустити розриву в рахунку. Отже, 3:1 на користь господарів поля. Надзвичайно важлива перемога, котра повинна була надихнути і основний склад місцевої команди.
                             Поєдинок між дорослими складами відбувався за подібним сценарієм.  Господарі з перших же хвилин взялися до роботи. І вже на 5 хвилині автором гола став…воротар господарів Іван Криска. Він вводив м’яч в гру надпотужним ударом…м’яч пролетів через все поле, вдарився об газон і…залетів у верхній кут воріт гостей (воротаря «Колоса» тяжко звинуватити, адже сонце світило прямо в очі, що й завадило зорієнтуватися) – 1:0. Браво воротар!!! На 16 хвилині за гру рукою був призначений пенальті у ворота «Колоса», котрий чітко реалізував капітан господарів Богдан Магеровський – 2:0. Після забитого гола «Сокіл» і надалі контролював хід подій і як би не капітан парищенської команди задній захисник Віталій Лютий хто зна чим би це закінчилося для гостей. Віталій продемонстрував класну гру в стилі Дмитра Чигиринського, особливо красивими були точні дальні передачі на 40-50 метрів. У господарів відзначалися красивими ударами Микола Пекарук, Володимир Зомбік, а також майстри техніки Юрій Попович і Ярослав Коблюк (останні двоє демонстрували неймовірну зіграність). На 45 хвилині господарі розіграли красиву комбінацію в один дотик – Коблюк справа на Зомбіка в центр, Зомбік на Юрія Поповича на право, а той, на Ігоря Балабана на лінію штрафної, Ігор приймає м’яч і з розвороту прямісінько в дальній кут воріт метрів з 15-16 – 3:0. Це був перший тайм. Другий тайм розпочали рівною грою…більше того на 63 хвилині гравець «Колоса» з гучним і гордим іменем Василь Стефаник забиває красень-гол з кута штрафної в дальній кут воріт – 3:1. «Сокіл» не згодний з наявним результатом на 70 хвилині збільшує відрив – 4:1, це нападник господарів Ярослав Коблюк, в падінні, поборовшись за м’яч з воротарем і захисником гостей Володимиром Ковальчишином у воротарському майданчику все ж допоміг шкіряному потрапити у сітку. Час спливав у атаках фитьківської дружини…однак гості все ж скоротили розрив у рахунку в доданий час на 91 хвилині – Олег Глинчак забиває справа в дальній кут воріт красивий гол – 4:2 і це був результат матчу. Отже, боротьба внизу турнірної таблиці значно загострюється і заплутується, а лишилось ще два тури до завершення першості. Поточний чемпіонат воістину є найцікавіший за останні роки.

Дмитрук Юрій ("Сокіл"Фитьків)

--------------------------------------------------------------------------------------------
Яніцький Юрій
("Сокіл"Фитьків)

--------------------------------------------------------------------------------------------
Лесів Віталій ("Колос"Парище)

--------------------------------------------------------------------------------------------
Криска Іван("Сокіл"Фитьків)

--------------------------------------------------------------------------------------------
Магеровський Богдан("Сокіл"Фитьків)

--------------------------------------------------------------------------------------------
Балабан Ігор("Сокіл"Фитьків)

--------------------------------------------------------------------------------------------
Стефаник Василь ("Колос"Парище)

--------------------------------------------------------------------------------------------
Коблюк Ярослав("Сокіл"Фитьків)

--------------------------------------------------------------------------------------------
Глинчак Олег ("Колос"Парище)

Переглядів: 1516 | Додав: wert | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
09.10.2009
1. Vania [Матеріал]
Роман Димитрович УРА.
Фитьківський "Сокіл" покищо залишається у 1 лізі.
Якщо виграємо від Гаврилівки двома складами то нам буде запезпечене місці в лізі.
Надіюсь що це у нас получиться.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Жовтень 2009  »
НдMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів