Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили nrff

На стадіо району

Головна » 2011 » Липень » 12 » Фитьків проти Лоєви
00:38
Фитьків проти Лоєви

Сам поєдинок відбувся із незначним запізненням, адже всі гравці фитьківського «Сокола» перебували на похованні у Перерослі. Щоправда, гості – футболісти лоївської «Смерічки» з розумінням поставились до таких обставин. Поєдинок розпочався з хвилини мовчання!

Перед грою всі гравці юнацького складу вирішили присвятити перемогу (а в цьому ніхто і не сумнівався) своїм загиблим друзям…забігаючи наперед, юні соколята справді продемонстрували найкращу гру в сезоні, кожен гравець щиро хотів продемонструвати свої найкращі якості.

Склад команди господарів: Максімко Василь, Балабан Юрій, Сагайда Ростислав (Середюк Сергій, 40), Приймак Степан, Дутчак Мирон, Багрійчук Іван (Ерстенюк Ростислав, 47), Дутчак Андрій (Бакота Іван, 60), Олійник Іван, Гавриленко Степан (Багрійчук Андрій, 59), Дереш Василь, Дмитрук Мар’ян (Середюк Денис, 52).

  Зі першим же свистком судді господарі поля взялись штурмувати ворота лоївської команди. Так, на 3 хвилині матчу Дмитрук Мар’ян невідпорним ударом потрясає штангу. На 7 хвилині штанга воріт вже гуділа після удару Василя Дереша. А на 14 хвилині прийшов і результат. Іван Олійник красиво і точно пробив штрафний удар зліва – м’яч по дузі увійшов прямісінько під перекладину дальньої «дев’ятки» - 1:0.Після цього соколята всеціло контролювали хід подій. Відверто кажучи, всі хто перебував на стадіоні були вражені самовіддачею своїх улюбленців і тактичною мудрістю формування атак. Хлопці показали високий рівень культури пасу і чітку злагодженість дій на всіх позиціях. На 21 хвилині свій гол забив і лідер команди Василь Дереш. Отримавши пас зліва від Івана Олійника, він з лінії штрафної відправив м’яч у ближній кут воріт – 2:0. Кінцівка першого тайму хоча й була без голів, але темп гри тримав у напрузі вболівальників…гол назрівав, і лише свисток на перерву трохи заспокоїв. В перерві було вирішено, що голів має бути не менше шести…
    На 41 хвилині зіграла зв’язка Дутчак Андрій-Дутчак Мирон, вони забили гол-близнюк тому, що зорудували в попередньому матчі у С.Майдані – Андрій подав кутовий на ближню штангу, а Мирон чітко замкнув у ближній кут головою з 7-8 метрів – 3:0. На 44 хвилині затяжна атака господарів була зупинена у карному майданчику гостей рукою захисника після удару Івана Багрійчука. До м’яча підійшов воротар соколят Василь Максімко і чітко реалізував момент – 4:0.

              

  Гості мобілізувались на захисті власних воріт і задля досягнення потрібного результату капітан команди Василь Дереш зосередив увагу команди на короткому пасі і стандартних положеннях. На 51 хвилині Іван Олійник подав штрафний в зону штрафного майданчика на Маряна Дмитрука, а він в два дотики ударом з лівої відправив шкіряного у ворота – 5:0. Через сім хвилин добився свого і старанний Степан Гавриленко (він увесь матч загострював то з правого флангу, то з лівого). На 58 хвилині, отримавши пас від Василя Дереша, Степан поборовся із захисником і відправив м’яч в ближній кут воріт. Удар був сильний і воротар не втримав в руках м’яч…той закотився за лінію – 6:0.
                    
      Необхідний результат був досягнутий, однак дуже старався в цей день номінальний задній захисник команди Юрій Балабан – він перейшов на позицію правого півзахисника і раз по раз розривав захист
суперника рвучкими атаками. На 63 хвилині Юра все ж забив. Отримавши пас на хід від Василя Дереша, Юра здійснив забігання по правому флангу і, змістившись у штрафний майданчик, потужно пробив з 12-13 метрів правою у ближній кут – 7:0. Тішить не лише результат, а й якість гри продемонстрована юними соколятами. Виявилось, що коли є сильний психологічний стимул ми можемо досягати необхідних показників.  
   
     Поєдинок основних складів, на жаль, не відбувся…дорослий склад «Смерічки» не приїхав.
       P.S. Вся фитьківська футбольна громада висловлює щире співчуття братній громаді села Перерісль. Ми разом з Вами переживаємо траур і збережемо світлу пам’ять про Нестерука Олега, Драгомирецького Юрія, Стефанюк Любов, Абрата Василя і Абрат Вікторію та Голинського Василя.


fcfutkiv.at.ua
Переглядів: 1629 | Додав: nrff | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 1
12.07.2011
1. Рубінський [Матеріал]
Надзвичайно вам вдячний!!!!!!!!!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Липень 2011  »
НдMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів