Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили nrff

На стадіо району

Головна » 2010 » Вересень » 24 » Фінальні акорди сезону для фитьківського «Сокола»…
20:44
Фінальні акорди сезону для фитьківського «Сокола»…

        "Сокіл" Фитьків   -    ФК"Красна"

юнаки 0:2 (Маркевич М.66,Чіх А.68)

дорослі 1:3 (Дмитрук Д.39 - Кривий А.16,41,Зубко Б.27)

Гра фитьківської команди в поточному сезоні дивувала дивними метаморфозами – феєричне перше коло, коли ми лідирували в комплексному заліку… юнаки і дорослі знаходились на лідируючих позиціях…і здавалося, що до елітного дивізіону рукою подати і…провальне друге коло, що позначилося втратою гравців і падінням емоційного налаштування. Як результат – після ославського матчу ми майже втрачаємо шанси, а домашня гра з ФК «Красна» - останній шанс зачепитися за можливість потрапляння в Першу лігу…на жаль не в цьому сезоні.

   Особливо розчарували юнаки. Склад команди: Василь Максімко, Степан Попович, Ростислав Сагайда, Денис Середюк, Мирон Дутчак, Мар’ян Дмитрук (Степан Гавриленко, 36), Михайло Балабан, Андрій Дутчак, Іван Олійник, Віталій Андрейчук (Іван Багрійчук, 58), Василь Дереш.

   Місцеві юнаки провели, напевне одну з найгірших ігор в сезоні. Неймовірна незіграність, абсолютна відсутність ігрової дисципліни (окремі гравці на власний розсуд обирали ігрову позицію, ігноруючи вказівки тренера), технічні і тактичні помилки, що в результаті призвело до логічного результату. Юнацький склад ФК «Красна» навпаки продемонстрував активний і атлетичний футбол…гості домінували протягом 70 хвилин, демонструючи в першу чергу належний рівень тактичної підготовки. Щоправда, велику допомогу гостям надали центральні півзахисники господарів, особливо Мар’ян Дмитрук. З перших же хвилин гравець залишав свою позицію, створюючи розрив в центрі поля, і даючи можливість супернику підібрати м’яч щоб в подальшому розвинути атаку. Так тривало 35 хвилин першого кола, доки Мар’ян був замінений (після матчу було прийнято рішення про відрахування Мар’яна зі складу юнацької команди до кінця поточного сезону і можливо й на наступний сезон, якщо хлопець не наведе лад зі своїми амбіціями та ігровою дисципліною), а в другому таймі господарі намагались вирівняти гру, що не завжди вдавалось. Тому нічия була б хорошим результатом для господарів…але краснянські юнаки відверто більше заслуговували на перемогу. На 66 хвилині матчу Михайло Маркевич забиває дуже красивий гол (свій перший гол у сезоні), пробивши від правої бровки з 20-23 метрів в дальню «дев’ятку». Через 1-2 хвилини Андрій Чіх замкнув простріл з 2-3 метрів в ближній кут воріт. 0:2 – цілком логічний результат поєдинку.

Михайло Маркевич(ФК"Красна")

Андрій Чіх (ФК"Красна")

 

   Гра дорослих складів була більш видовищна…більше голів, бодай якась інтрига, місцеві гравці продемонстрували непогану гру…але гості мали більшу волю до перемоги, тому і виграли. Склад команди: Роман Янцюк, Богдан Магеровський, Андрій Пилип’юк, Юрій Яніцький, Андрій Ерстенюк, Юрій Попович, Мирон Дмитрук, Василь Катрич, Мирон Ерстенюк, Дмитро Дмитрук, Юрій Дмитрук. Відзначити можна Андрія Кривого і Сергія Вишпольського, Богдана Зубко і Володимира Козубаля. В господарів відзначити можна Юрія Дмитрука і Мирона Дмитрука, Андрія Пилип’юка.
   Загалом, всі важливі події відбулись в першому таймі. 16 хвилина Андрій Кривий забив гол після подачі кутового, спрямувавши м’яч з розвороту низом між ніг воротаря господарів з 5-6 метрів. На 27 хвилині Богдан Зубко в штрафному майданчику поборовся з Юрієм Яніцьким і лівою ногою точно пробив з розвороту в дальній кут воріт. На 39 хвилині Дмитро Дмитрук подарував надію місцевим любителям футболу скоротивши рахунок до 1:2. Дмитро отримав пас від Юрія Дмитрука, вийшовши сам-на-сам, спрямував м’яч справа в дальній кут. Але на 41 хвилині останню крапку в матчі поставив найкращий гравець поєдинку Андрій Кривий. Гол «зробив» Володимир Козубаль – він вийшов на побачення з Романом Янцюком і пробив у перекладину, а Кривий добавив м’яч з 3-4 метрів.
   Як результат, Фитьків остаточно втрачає шанси на вихід у Першу лігу, а ФК «Красна» заслужено увійде до елітного дивізіону.

Андрій Кривий (ФК"Красна")

Богдан Зубко (ФК"Красна")


Дмитро Дмитрук ("Сокіл"Фитьків)


"Смерічка"Лоєва - "Сокіл" Фитьків

юнаки 1:5(Мисюк А.60 - Дереш В.8,31,39,Гавриленко С.55,Ленько Є.63(автогол) 

дорослі 1:4 (Цюрак В.3 - Дмитрук Ю.5,56,Дмитрук Д.11,Магеровський Б.71)

   Поїздка в Лоїву для фитьківської команди не вирішувала турнірні завдання. То мала бути гра для власного задоволення. Що й відбулося. Перші враження про Лоїву були похмурі, як і погода в цей день, але в подальшому для фитьківських любителів футболу все було під знаком позитиву. Особливо хотілося б відзначити Лоїву – як село, де проживають чуйні і добрі люди. Ту душевну теплоту з якою зустріли нас місцеві жителі годі було й очікувати (відколи працюю з командою, я такого ще не бачив). Зважаючи, що погодні умови не надто сприяють збереженню здоров’я гравців (особливо дітей) місцева жителька Кухтарук Наталія Яківна пригощала юнаків обох команд гарячою кавою, що на той момент було дуже доречно. Від імені всіх любителів футболу Фитькова висловлюю щиру подяку Наталії Яківні за чуйність і доброту!!! 

   Юнаки обох команд вийшли на поле 10 на 10. Склад команди: Дмитро Бакота, Степан Попович, Ростислав Сагайда, Іван Нарожняк, Мирон Дутчак, Денис Середюк, Степан Гавриленко, Богдан Зеленчук, Андрій Багрійчук, Василь Дереш. Склад гостей був у великій мірі експериментальним, вірніше на поле вийшов найближчий резерв команди – ті, хто буде захищати кольори команди в наступному сезоні. Слід зазначити, що хлопці порадували своїх вболівальників змістовною грою, а передусім тактичною побудовою гри та ігровою дисципліною. Це був якісний сплав новачків і досвідчених лідерів команди (особливо відзначу Василя Дереша – капітана команди і натхненника атакуючих дій). Гості відзначались контролем м’яча, коротким пасом і злагодженими діями в центрі поля (Середюк Денис і Гавриленко Степан), а також використанням щонайменших можливостей для завершального удару. Як результат, гості володіли ігровою ініціативою протягом 70 хвилин. В останніх сезонах традиційно трапляється «матч Дереша»…матч, коли Василь демонструє феєричну гру і забиває багато та ще й красиві голи…бувають матчі, коли Василя зупинити неможливо. Так сталося у звітному поєдинку. Перший гол забитий Василем на 8 хвилині. Андрій Багрійчук справа віддає пас в один дотик, виводячи Дереша сам-на-сам з воротарем, а Василь в один дотик перекидає м’яч через воротаря. Другий гол Василь забив на 31 хвилині. Отримавши пас від Гавриленка Дереш метрів з 18-20 потужно пробив над воротарем в дальню «дев’ятку». Третім голом Дереша розпочався другий тайм (39 хвилина). Отримавши пас з центра поля, коли до воріт було 30-35 метрів, Василь здійснив сольний прохід в карний майданчик суперника (обігравши на своєму шляху 5 гравців суперника) і забив найкрасивіший гол у своїй кар’єрі бразильським фінтом – правим носком з-під лівої ноги в ближню «дев’ятку». Відпрацювавши на преміальні, Василь вирішив роздавати гольові передачі. Так на 55 хвилині Василь допоміг забити Степану Гавриленку, котрий добив м’яч у ворота після удару Дереша. На 60 хвилині Василь зліва подавав у штрафну на Дениса Середюка, і якщо б м’яч дійшов до Дениса, він би забив…але захисник господарів Євген Ленько зрізав у власні ворота – 0:5. Щоправда, на 63 хвилині Андрій Мисюк все ж забив гол престижу, вийшовши сам-на-сам з Дмитром Бакотою після обрізу Степана Поповича – 1:5.

Василь Дереш ("Сокіл"Фитьків)


Степан Гавриленко ("Сокіл"Фитьків)

   Подібний характер гри спостерігався і під час поєдинку основних складів. Склад команди: Роман Янцюк, Богдан Магеровський, Юрій Балабан, Юрій Яніцький, Андрій Ерстенюк, Юрій Попович, Мирон Дмитрук, Василь Катрич, Іван Олійник, Дмитро Дмитрук, Юрій Дмитрук.
   Якщо відсоток володіння ігровою ініціативою фитьківської команди в юнацькому матчі сягало 75-80%, то в поєдинку основних складів 60-70%, але все одно гості все ж демонстрували динамічнішу гру. Але починалось все для господарів поля дуже позитивно – на 3 хвилині матчу, виконуючи штрафний удар справа з 20-23 метрів, Василь Цюрак забив гол. Цей факт не на жарт роздратував нападників фитьківської команди. За 8 хвилин вони встановили ігрову справедливість. На 5 хвилині Юрій Дмитрук ударом з 17-19 метрів рахунок зрівняв, а на 11 хвилині Дмитро Дмитрук забиває класний гол з кутового – безпосередньо від кутового прапорця Дмитро закрутив м’яч в дальній кут воріт низом. Вже в другому таймі (на 56 хвилині) Юрій Дмитрук бездоганно виконав штрафний удар – 1:3. В середині другого тайму задній захисник і капітан команди Богдан Магеровський поміняв позицію на нападника…і грав там, доки не забив – на 71 хвилині Богдан забив гол, реалізувавши сольний вихід сам-на-сам з воротарем.
   Таким чином, на лоївському полі фитьківчани і гру показали, і виграли…але пізно…треба ж було так зіграти з Красною (з Лоївою продемонстрували волю до перемоги – те чого не було в матчі з ФК «Красна») і справа не в силі суперника, а в бажанні виграти. Чомусь у Красної виграти не хотіли (принаймні візуально так все виглядало). 

Юрій Дмитрук ("Сокіл"Фитьків)


Дмитро Дмитрук ("Сокіл"Фитьків)

Богдан Магеровський ("Сокіл"Фитьків)

Переглядів: 2555 | Додав: wert | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 4
25.09.2010
4. Олександр (nrff) [Матеріал]
відео на ютуб закинути

25.09.2010
3. Д . І . В . (Sokil) [Матеріал]
В мене є фотографії та відео з цього матчу, але я ніяк не може ці матеріали опублікувати як новину wacko

25.09.2010
2. Писклинець Роман Дмитрович (wert) [Матеріал]
Відмовились.

25.09.2010
1. Олександр (nrff) [Матеріал]
а Лоєва не хотіла зфоткатись?

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Вересень 2010  »
НдMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів