Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 2
Guests: 2
Користувачів: 0


на сайт заходили

На стадіо району

Головна » 2011 » Липень » 2 » ФК Сокіл – ФК Ланчин. Напередодні.
13:57
ФК Сокіл – ФК Ланчин. Напередодні.
Неділя, село Фитьків,
стадіон с.Фитьків.


Восьмий тур чемпіонату району відкриє "своєрідне" дербі у Фитькові. Принциповий поєдинок між командами які зустрічалися на футбольному полі іще 2-а сезони назад, ФК Ланчин та ФК «Сокіл» с.Фитьків. Це буде один із центральних матчів туру.

Нагадаємо, минулого сезону ФК «Сокіл» с.Фитьків знаходився у 2-й лізі, а ФК Ланчин у 1-й і тому команди не мали змоги зустрітися на футбольному полі. Але після не довгої перерви, ми нарешті знову побачимо незабутнє видовище на футбольному полі де зійдуться дві футбольні сили, які подарують вболівальникам видовищний футбол. Головне щоб команди на полі не забували про таку людську рису, як добропорядність, яка на превеликий жаль не відома для більшості команд-учасників 2-ї ліги району.

Для обох команд, ФК Ланчин та ФК «Сокіл» с.Фитьків, як нам відомо, на цей сезон покладено певні обов’язки, а точніше виражено їх у вимогах – повернути свої футбольні команди до 1-ї футбольної ліги району. А тому всі розуміють, що для обидвох сторін потрібні всі 6 очок, тобто перемога двома складами (юнаками і дорослими)!

Немає сенсу розповідати про минулі протистояння цих суперників, серед них є багато п'амятних ігор і для однієї, і для іншої команди.

Кому ж дістанеться перемога, чи завершаться матчі внічию - дізнаємось у неділю, 3 липня.


початок:

15:00 юнаки
17:00 дорослі
Переглядів: 906 | Додав: M1ST1C | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 6
03.07.2011
6. Andriy (Andriy) [Матеріал]
Wert, не звертайте уваги - воно того не вартує.
Собаки мають гавкати, а караван іти.

03.07.2011
5. Писклинець Роман Дмитрович (wert) [Матеріал]
Поясни, що мається на увазі???!!!

03.07.2011
4. Петя Рябченко [Матеріал]
Роман Дмитрович буде заніматися ФУТБОЛОМ ... Ви директор ЧИ НІ.......

03.07.2011
3. Andriy (Andriy) [Матеріал]
Прогноз :-)
Дорослі 3:1
Юнаки 2:3

03.07.2011
2. Petya Zaharchuk (M1ST1C) [Матеріал]
Дякую Д . І . В . (Sokil)
А на рахунок Фитькова то ви для нас суперники тільки на полі і тільки як футболісти!:D
і раз за це вже пішла мова то Ланчин цього року досить стримано грає, проте всі команди цього року поки що стримані, але є одна команда з якою є особисті порахунки!
Але це буде на Петра! там все і вирішиться angry

03.07.2011
1. Д . І . В . (Sokil) [Матеріал]
M1ST1C ! Порівнюючи Тебе декілька тижнів назад і зараз - я просто в захопленні від Тебе! Ти "виріс" на очах! Молодець, відчуваються хороші репортерські задатки в Тебе! Дуже класний анонс матчу. А гра розсудить. Зустрічаються дві хороші команди і головне, щоб обидві сторони протистояння не втрачали людських цінностей, а вирішували все в чесній спортивній боротьбі. applause

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Липень 2011  »
НдMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів