Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили

На стадіо району

Головна » 2009 » Серпень » 22 » З історії розіграшу суперкубка району
11:05
З історії розіграшу суперкубка району
2002 рік,"Смерічка"Лоєва

Матч відбувся між чемпіоном району «Смерічка»Лоєва та володарем кубка райоу 2001-2002рр. ФК»Перерісль».У впертій спортивній боротьбі відзначився на 80 хв нападник «Смерічки»Володимир Козубаль (зараз грає за ФК»Красна»).Його єдиний гол став вирішальним у суперечці за перехідний суперкубок.Обидві команди отримали по футбольному м"ячу та грамоти.

2003 рік,"Прут"Делятин

На честь 61-річниці УПА на надвірнянському стадіоні «Нафтовик» відбувся матч між цьогорічним чемпіоном району «Гранд»Лісна Тарновиця та володарем кубка району «Прут»Делятин.У безкомпромісному атакуючому поєдинку з рахунком 6:2 делятинці вибороли перемогу і заслужили перехідний суперкубок району,а також удостоїлись грамот.

2004 рік - ФК"Перерісль"?

2005 рік,"Лістер"Лісна Тарновиця

У двобої за суперкубок району,у Надвірній хвилини радості подарували футбольні дружини «Лістер»Лісна Тарновиця та «Олімпія»Камінне-володар кубка та чемпіон району.Цьогорічний поєдинок відомих суперників приніс перемогу з рахунком 3:0 футболістам «Лістера»,капітанові якого Михайлові Гальчаку вручили почесний трофей.Обслуговував матч арбітр УЄФА Василь Ольшанський з Івано-Франківська,допомагали йому лайсмени Анастасія Романюк (Івано-Франківськ) та Василь Головінський (Лоєва).

2006 рік,"Олімпія"Камінне

Напруженим і видовищним вийшов 27 вересня поєдинок між минулорічним чемпіоном району з футболу командою «Олімпія» з Камінного на чолі з тренером,відомим у районі меценатом і підприємцем,депутатом районної ради Тарасом Пушкарем та футбольним клубом «Перерісль»-володарем кубка району з футболу під керівництвом Василя Яворського.Основний час переможця не виявив:закінчився з рахунком 1:1.Зберігся
зафіксований результат і після двох додаткових таймів.Тільки після влучніше пробитих «одинадцятиметрівок»тріумфували з рахунком 8:7 футболісти «Олімпії».

2007 рік,ФК"Тисменичани"

У неділю 26 серпня в Надвірній право виборювати суперкубок району з футболу отримали чемпіон району з футболу 2006 ФК»Тисменичани» та фіналіст кубка району з футболу сезону 2006-2007рр.команда «Лістер»Лісна Тарновиця.Перший тайм матчу проходив за рівної боротьби команд,а от у другому таймі команда ФК»Тисменичани»за рахунок кращої фізичної підготовки та командної гри переважала суперника.Результатом цієї переваги став забитий м"яч  Іваном Ткачуком.Він і став переможним.ФК»Тисменичани» -володаря суперкубка –нагороджено перехідним суперкубком району,футбольним м"ячем,а футболістів грамотами. Команду «Лістер»-м"ячем та грамотами.

2008 рік,"Олімпія"Камінне

У День Незалежності на стадіоні «Нафтовик» у Надвірній зустрілись володар кубка району каміннецька «Олімпія» і чемпіон району ФК»Тисменичани».Історія поєдинків цих двох команд засвідчує постійну і зацікавлену напружену спортивну боротьбу,неабиякі емоції (не завжди нажаль позитивні і не повсякчас виважені і толерантні),а заодно майстерність футболістів,яка вдосконалюється з кожною зустріччю.Цього разу щастя посміхнулось «Олімпії»(капітан команди Тарас Романюк),представник команди Тарас Пушкар, сільський голова Андрій Федорович)),яка з рахунком 3:2 здобула перемогу.Голи забили: у камінчан-Михайло Варишко(2) та Ігор Зеленюк а в тисменичанців-Володимир Човган та Іван Ткачук (капітан команди). Суддівство матчу провели Василь Струк(Білі Ослави),Василь Головінський(Лоєва),Микола Ясінський (Делятин) та суддя-інформатор Дмитро Прокопечко(Пнів).

2009 рік - ?

23 серпня вкотре на стадіоні «Нафтовик» пройде матч за суперкубок району між командами «Олімпія»Камінне та «Лістер»Лісна Тарновиця –володар кубка проти чемпіона району.Двічі суперкубком володіла "Олімпія",один раз "Лістер".У фіналах обидві команди грали по три рази. В цьому році вони вже зустрічались в рамках чемпіонату району.Камінна перемогла вдома з рахунком 3:1.А по історії буде повторення фіналу 2005 року.
Бригада арбітрів,яка обслуговуватиме цей матч буде  з Тисмениці

Так що о 18-00 всіх бажаючих запрошуємо на стадіон «Нафтовик»!!!

Переглядів: 1137 | Додав: nrff | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 2
22.10.2009
В 2004 Перерісль

22.08.2009
1. Писклинець Роман Дмитрович (wert) [Матеріал]
Тисменицька бригада арбітрів??? Зважаючи на тісні контакти шановного Тараса Максимовича з Тисменицькою федерацією футболу...можливі варіанти.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Серпень 2009  »
НдMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів