Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили

На стадіо району

Головна » 2009 » Серпень » 22 » «Негостинний» прийом фитьківського «Сокола» у Камінне.
08:54
«Негостинний» прийом фитьківського «Сокола» у Камінне.
"Олімпія"Камінне-" Сокіл " Фитьків
юнаки-4:0 ( Андрусяк В.8,Іванюк Б.14,Гільтайчук П.67,Вісіцький Н.69 ),
дорослі-3:0( Пушкар О.3,Аполонін А.11,Іванців В.13 );

              Варто зазначити, що термін «негостинний» стосується в першу чергу результату матчу. Адже, сталася неординарна подія – «Сокіл» вперше пішов з поля, не забивши єдиного гола, ані юнаками, ані дорослими. Зрештою, ще до початку зустрічі прогнози були на боці господарів – саме «Олімпія» вважалась фаворитом матчу, не тому, що грала вдома (на справді чудовому газоні), а й тому, що фитьківчани останнім часом ніяк не можуть перемогти в гостях у Камінне. Як результат – місцеві вболівальники вітали виключно своїх голеадорів.
                             Цікаво було спостерігати за специфічною тактикою гри, що її демонструвала «Олімпія» - жорсткий контроль м’яча з перших же хвилин (захист «висувається» ближче до центру до такої міри, що передній захисник включається в гру на позиції центрального…при цьому активні крайні хави), забивається швидкий гол, за ним якомога швидше другий…і дотиснути суперника (на скільки суперник це позволить), але головне – контроль м’яча. Тобто, витримавши перший натиск, суперник міг би пробувати диктувати свої умови, головне – залишити каміннецьких без м’яча. Слід зазначити, що фитьківчанам це не вдалось, ні юнакам, ні дорослим. Юнаки «Сокола» пропустили на 8 хвилині перший – це відомий за матчем у Фитькові Василь Андрусяк (лівий хав 1993 р/н.), демонструючи індивідуальну майстерність, пройшов трьох захисників і декласував воротаря «Сокола» Василя Максімка (Василь зіграв не найкращий свій матч). На 12 хвилині 14-річний Богдан Іванюк (найнижчий гравець матчу) переграв на другому поверсі захисників фитьківчан після передачі справа – 2:0…і все…«Сокіл» намагався вирівняти гру. Повинен був забивати Василь Дереш після передачі Степана Приймака, Володимир Середюк і Сергій Дмитрук зі штрафних…однак діями каміннецьких юнаків вміло диригував Павло Гільтайчук (найкращий гравець матчу)…він, між іншим, забив третій гол. Після того як воротар фитьківської команди невиправдано взяв м’яч в руки після передачі власного гравця був призначиний вільний удар з…8 метрів і за другою спробою гол відбувся. Це сталось на 67 хвилині, а через 2 хвилини Назар Вісіцький ударом з-за меж штрафного майданчика встановлює остаточний рахунок – 4:0.
                             Матч дорослих складів відбувався за тією ж схемою. На 3 хвилині, не даючи супернику звикнути до широкого поля, господарі проводять масовану атаку, обрізається  Богдан Магеровський і Олександр Пушкар з 11 метрів «розстрілює» воротаря «Сокола» Романа Янцюка. Лесика можна привітати – він «відпахав» матч по повній програмі (фізичні дані хлопця феноменальні). На 11 хвилині матчу ще один нападник Андрій Аполонін (вихованець тисменицького футболу) вдало грає на добивання – 2:0. А на 13 хвилині найкращий гравець матчу – центральний півзахисник «Олімпії» Володимир Іванців потужним ударом метрів з 10-12 встановлює остаточний результат – 3:0. Надалі тривала динамічна і виснажлива боротьба, могли ще не раз відзначитись гравці обох команд, але рахунок не змінився.
                             Таким чином, «Олімпія» стабілізує турнірне становище, а от «Сокіл» вперше в своїй історії опиняється в зоні вильоту з першої ліги. Ситуація доволі небезпечна і виникає запитання: «Які висновки зроблять хлопці?». Особисто автор вважає, що тепер, як ніколи команді потрібна моральна підтримка вболівальників, але підтримка добра, без звинувачень і претензій!!!.

Андрусяк Василь("Олімпія"Камінне)

--------------------------------------------------------------------------
Іванюк Богдан("Олімпія"Камінне)

--------------------------------------------------------------------------
Гільтайчук Павло("Олімпія"Камінне)

--------------------------------------------------------------------------
Вісіцький Назар("Олімпія"Камінне)

--------------------------------------------------------------------------
Пушкар Олександр("Олімпія"Камінне)

--------------------------------------------------------------------------
Аполонін Андрій("Олімпія"Камінне)

--------------------------------------------------------------------------
Іванців Володимир("Олімпія"Камінне")



Переглядів: 1925 | Додав: wert | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
16.11.2009
3. Таня [Матеріал]
Камінна THE BEST !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

22.10.2009
У каміній ще нікому комфортно та гостино не було. Там як не суддів куплять то відтарабанять так як треба. Там ніодного матч без бійки ще не проходив, але не має ні штрафів ні дискваліфікацій. ПУШКАР ПРАЦЮЄ!!!!!!!!!!!!

22.08.2009
1. Писклинець Роман Дмитрович (wert) [Матеріал]
Судив матч Ігор Борисович Сметанін - високопрофесійний арбітр - відсудить так "як треба", претензій не пред'явиш, а результат є.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Серпень 2009  »
НдMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів