Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили nrff

На стадіо району

Головна » 2009 » Серпень » 5 » Несподівана поразка фитьківського «Сокола» в Ланчині. Ланчинське «Прикарпаття» поволі виходить з кризи.
23:54
Несподівана поразка фитьківського «Сокола» в Ланчині. Ланчинське «Прикарпаття» поволі виходить з кризи.
"Прикарпаття"Ланчин-"Сокіл"Фитьків
юнаки-3:1(Яремин М.11,Ткачук С.22,Марусин В.42-Дереш В.13)
дорослі-2:1(Голіней М.43,45+1-Балабан І.84)
 
                             Перше коло для ланчинського «Прикарпаття» завершувалось у Фитькові на оптимістичній ноті – 4 очка на виїзді – чудовий результат! Через два тижні в Ланчині місцеві футболісти і пересічні любителі футболу в такому ж настрої зустрічали фитьківських колег на власному полі. Слід зазначити, що вплинув на майбутній результат не лише оптимістичний настрій господарів. Вагомою причиною незначної розібраності «Сокола» була та ейфорія, що панувала в душах фитьківських любителів футболу в зв’язку з важливою подією – одруженням одного з лідерів команди, незмінного заднього захисника і капітана команди Богдана Магеровського, що відбулось суботнього вечора напередодні гри в Ланчині. Тому хлопці були трохи збентежені і втомлені. Юнацький склад мав власні причини для хвилювання за результат – відсутність на полі одразу п’яти гравців «основи» - О.Шелефонтюка, В.Середюка, Ю.Яніцького, Ю.Дмитрука, Т.Войчака. В другому таймі прийшлось на поле випускати резервного воротаря на позицію польового гравця. Крім того, місцеві футболісти налаштовувались на гру цілком серйозно, адже «Прикарпаття» повинно було вигравати обома складами.
                             Серйозність налаштування на гру першими продемонстрували ланчинські юнаки. Матч юнацьких складів розпочався пошуком місцевими гравцями слабких місць в обороні суперника і контролем м’яча. Результатом став гол на 11 хвилині. Його автор – Михайло Яремин, котрий реалізував вихід віч-на-віч з воротарем «Сокола» Василем Максімком (слід відразу зазначити, що незважаючи на рахунок матчу Василь справив приємне враження на всіх присутніх на стадіоні). Після пропущеного гола фитьківчани кинулись в масовані атаки, і на 13 хвилині Василь Дереш, отримавши пас від Дениса Середюка, здійснив сольний прохід по лівому флангу карного майданчика і забив чудовий гол правою ногою в ближній кут воріт. До 22 хвилини гра помітно вирівнялась стараннями фитьківських центральних – М.Балабана, І.Олійника і Мар’яна Дмитрука, однак, гра рукою біля власних воріт Степана Поповича була покарана 11-метровим ударом, котрий чітко реалізував капітан «Прикарпаття» Сергій Ткачук – 2:1. Це і був результат першого тайму. В другому таймі ініціативою володіли господарі поля і їхня перевага була реалізована на 42 хвилині, коли гол забив Володимир Марусин. Як результат 3:1 на користь місцевих хлопчиків. До честі гостей, слід сказати, що навіть таким «експериментальним» складом «соколята» виглядали достойно.
                             Поєдинок дорослих складів був цікавим і напруженим. Приємно, що напруга була виключно ігрова. Незначна вальяжність гостей поєднувалась із ігровим напором господарів. Перший тайм проходив в умовах позиційної боротьби за центр поля, де частенько господарювали лідери «Сокола» Мирон Дмитрук та Ігор Балабан (останній нещодавно приєднався до команди). На 43 хвилині вболівальники побачили красивий гол у виконанні Михайла Голінея (лівий півзахисник делятинського «Прута») – з лівого флангу він, зупинившись, пробив з місця в дальній верхній кут воріт «парашутом»…воротар не встиг зреагувати. Через три хвилини – на 45+1 хвилині той же Михайло Голіней здійснює сольний прохід по лівому краю до воріт і забиває ударом в ближній кут воріт Івана Криски (гол схожий, на той, що його забив Василь Дереш годину назад). В другій половині зустрічі спостерігалась рівна гра – напруга тривала до останньої хвилини, особливо після того, як на 84 хвилині саме Ігор Балабан відквитав один гол ударом головою, після філігранного пасу Мирона Дмитрука на 11-метрову позначку. Однак, фінальний свисток арбітра Михайла Антоновича Зеленевича зафіксував результат 2:1 на користь господарів.
                             Приємно було спостерігати після матчу доброзичливу обстановку між гравцями обох команд, коли вони йшли з поля щось жваво обговорюючи і весело посміхаючись. Подібний настрій спостерігався і у відносинах за межами поля. На належному методичному рівні спрацював і арбітр матчу Зеленевич. Загалом, атмосфера в Ланчині панувала спокійна…з чим і хочеться привітати всіх ланчинських любителів футболу. Вболівальники ж «Сокола» вірять!!! в своїх улюбленців і очікують перемог в майбутніх матчах.

Балабан Ігор ("Сокіл"Фитьків)

------------------------------------------------------------------------------
Голіней Михайло ("Прикарпаття"Ланчин)

------------------------------------------------------------------------------
Дереш Василь ("Сокіл"Фитьків)

-------------------------------------------------------------------------------
Марусин Володимир ("Прикарпаття"Ланчин)

-------------------------------------------------------------------------------
Ткачук Сергій ("Прикарпаття"Ланчин)

-------------------------------------------------------------------------------
Яремин Михайло ("Прикарпаття"Ланчин)


Переглядів: 3256 | Додав: wert | Рейтинг: 4.5/2
Всього коментарів: 161 2 »
08.02.2010
16. АНДРІЙ [Матеріал]
ЧБЬюп

12.08.2009
15. Petya Zaharchuk (M1ST1C) [Матеріал]
biggrin biggrin biggrin Нє ви напевно перепутали!!!
зайдіть в контакт і добавте мене в друзі там є фотки ФК ЛАНЧИН там усі наші футболісти!!!

11.08.2009
14. Писклинець Роман Дмитрович (wert) [Матеріал]
Хороший цей Коля...потужний має біг.

11.08.2009
13. Petya Zaharchuk (M1ST1C) [Матеріал]
Писклинець Роман Дмитрович під 2 номером грає завжди ІВАНЮК КОЛЯ!!!!!

11.08.2009
12. Petya Zaharchuk (M1ST1C) [Матеріал]
Пробачте! але ми справді не знайомі!!! В контакт зайдіть там є моя фотка!!!!! ссилочка http://vkontakte.ru/id36502178

10.08.2009
11. Писклинець Роман Дмитрович (wert) [Матеріал]
Напевне, ми з Вами, юначе, не знайомі.

08.08.2009
10. Petya Zaharchuk (M1ST1C) [Матеріал]
Писклинець Роман Дмитрович (wert) Я в Ланчині не грав! )) Мене навіть в Ланчині і не було!!! До тогож я тільки під 7 номером граю!!!!

08.08.2009
9. Писклинець Роман Дмитрович (wert) [Матеріал]
В Ланчині ти грав під №2? Я ще вас фоткав.

08.08.2009
8. Petya Zaharchuk (M1ST1C) [Матеріал]
Писклинець Роман Дмитрович (wert) Я щось не зрозумів! В Фитькові був дискваліфікований тільки Я!

07.08.2009
7. Писклинець Роман Дмитрович (wert) [Матеріал]
Ланчинські юнаки і справді непогані. Мені найбільше сподобався хлопчик під №2 (на жаль не знаю прізвища), що був дискваліфікований в матчі у Фитькові. Його вихід на поле підсилив гру команди.

1-10 11-16
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Серпень 2009  »
НдMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів