Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили

На стадіо району

Головна » 2009 » Червень » 8 » «Дружба» - «Сокіл» - «дружній» прийом у Волосові.
23:41
«Дружба» - «Сокіл» - «дружній» прийом у Волосові.
Святкового недільного дня у Волосові видався тяжкий, нервовий і вже надто емоційний футбольний матч основних складів команд. Вболівальники з обох сторін вже надто емоційно реагували на те, що відбувалось на футбольному полі – особливо неприємно вразили господарі поля.
                             Однак, спочатку зіграли юнацькі склади. Матч видався досить видовищний – вболівальники мали змогу побачити два протилежно різні тайми. З перших же хвилин фитьківські юнаки заволоділи ініціативою – за перших 10 хвилин господарі лишень раз перейшли центр поля, про небезпечні моменти годі й говорити. А от гості поступово розхитували оборону противника – особливо відзначались Сергій Дмитрук, Степан Приймак і Василь Дереш, а в захисті відмінно відпрацьовували оборонці керовані Юрієм Яніцьким. На 14 хвилині матчу «Сокіл» забив логічний гол – з кутового Михайло Балабан підкрутив м’яч в дальній кут воріт, де від спини захисника (котрий стояв на лінії воріт) м’яч опустився за лінією. До кінця першого тайму гості ще не раз могли вразити ворота суперника, але проблема реалізації ігрових моментів вже не в першому матчі дошкуляє фитьківським юнакам, а захист господарів відпрацював чудово. В перерві тренерський склад «Дружби» провів важливі заміни – вийшли Ростислав Федюк і Володимир Бревко. І волосівські вболівальники побачили зовсім іншу гру своїх юних улюбленців. 42 хвилина – Володимир Бревко зрівнює рахунок ударом під перекладину, 46 хвилина – Андрій Каратник, скориставшись помилкою воротаря гостей, виводить своїх одноклубників вперед – 2:1. Господарі і надалі володіють ініціативою і тоді гості кидають в бій свою «важку артилерію» - це Юрій Яніцький (кращий бомбардир) з позиції заднього йде в напад і має декілька моментів, але відмінно діють захисники господарів. А на 63 хвилині в штрафному майданчику «Сокола» м’яч потрапляє в руку нападнику Мар’яну Дмитруку і призначений пенальті чітко виконує все той же Андрій Каратник (він був найпомітнішим в складі господарів). І хоч як не намагались гості (особливо старалися Михайло Балабан і Юрій Яніцький) вирівняти паритет…матч так і завершився 3:1. Волосівських юнаків можна привітати з вольовою перемогою – команда проявила справжній бійцівський характер, а гостям просто не вистачило фізпідготовки, хоча загалом фитьківські юнаки виглядали доволі пристойно.

                             Матч основних складів, як вже мовилося видався динамічним і надто емоційним. Не на полі – поза ним. З незрозумілих причин вболівальники господарів вже від початку матчу викрикували непристойні зауваження в бік арбітра матчу, створюючи грунт для нервозності для власних гравців. В результаті, на 13 хвилині матчу в карному майданчику волосівські захисники зіграли грубо проти нападника гостей Юрія Дмитрука. Призначений пенальті чітко реалізував капітан «Сокола» Богдан Магеровський. Зрештою, впродовж першого тайму ініціативою володіли фитьківські футболісти, особливо можна відзначити Володимира Зомбіка та Івана Поповича, а також Юрія Поповича на правому фланзі. В складі волосівської «Дружби» потрібно відзначити плеймейкера команди Романа Ткача. Він продемонстрував чудовий футбол і був найкращим в обох складах (1988 р/н. футболіст-шульга продемонстрував якість гри, якою могли б зацікавитись тренерський склад «Бескида») майстерно виконуючи штрафні удари і простріли зліва та сольні проходи в центрі поля. Однак, перший тайм завершився 0:1. Початок другого тайму був також за гостями. На 47 хвилині Дмитро Дмитрук, вийшовши сам-на-сам з воротарем господарів, перекинув м’яч під перекладину – 0:2…А далі було дуже багато емоцій за межами поля. Волосівські вболівальники невпинно висловлювали невдоволення будь-якими діями арбітра. Що позначилось як на діях гравців (гра стала жорсткішою) так і на діях самого арбітра. Щоправда, на 60 хвилині матчу «Дружба» відквитала один гол стараннями Романа Ткача, котрий віддав філігранний пас і Віталія Гвоздянчука, котрий забив гол. А на 87 хвилині вболівальники зі стажем пригадали легендарного Мирослава Ступара. Сталося наступне – господарі забили гол, це Ігор Ерстенюк пробив з двох метрів, але боковий суддя при цьому сигналізував положення поза грою. Арбітр зарахував гол, але порадившись з боковим – гол відмінив. Після цього гравці і вболівальники місцевої команди все ж довели арбітру свою правоту і гол знову був зарахований – 2:2. Чи можна винити арбітра? Вважаю, що не можна. Адже, для нього видався дуже важкий поєдинок. Тиск на арбітра чинився впродовж всього матчу у формі грубих висловлювань з використанням нецензурної лайки, в таких умовах будь-хто може помилитись. В даній ситуації здивували волосівські вболівальники, адже це не є характерною особливістю цивілізованого села Волосів. Вважаю, місцевим любителям футболу треба задуматись над своєю поведінкою, адже вищезгадані дії заважають в першу чергу власним гравцям, що позначається на їхній грі. Задуматись треба і місцевій сільській раді, делегуючи на домашні матчі працівників правоохоронних органів, а Районна федерація футболу могла б надіслати інспектора на найближчий домашній матч у Волосові.


"Дружба"Волосів-"Сокіл"Фитьків
Переглядів: 1313 | Додав: wert | Рейтинг: 3.5/2
Всього коментарів: 1
15.06.2009
Я вважаю,що працівники правоохоронних batman batman batman органів змусять затятих вболівальників cranky crazy devil evil бути трохи скромнішими bag bag bag і стриманішими angel angel angel !!!А штраф у розмірі 150 гр. - це просто СМІШНО lol lol lol !!!!!!!Там мабуть забули додати один нуль!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів