Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 2
Guests: 2
Користувачів: 0


на сайт заходили

На стадіо району

Головна » 2015 » Грудень » 21 » Злива подарунків - надвірнянському "Ліверпулю"+відео
10:07
Злива подарунків - надвірнянському "Ліверпулю"+відео

Цікавими футбольними баталіями були ознаменовані минулі вихідні. На стадіоні «Нафтовик» зібралися команди Надвірнянщини, щоб взяти участь в боротьбі за кубок Надвірнянського району з міні-футболу, вже традиційно присвяченого Дню Святого Миколая.

Для того, щоб це справжнє свято відбулося посприяли і Надвірнянська районна федерація міні-футболу і МФК «Ліверпуль», а генеральним спонсором даних змагань був відомий меценат та благодійник – директор ресторану «Карпати» Василь Кузюк.

Цього разу участь у змаганнях взяло дев’ять команд Надвірнянського району (вік учасників до 16 років). Жеребкування розділило їх на три групи, де вони змагалися між собою за коловою системою задля визначення півфіналістів.

У першій групі переможцями стали гравці ФК «Красна», які випередили своїх суперників із Заріччя і Добротова. З другої групи до півфіналу впевнено вийшов надвірнський «Ліверпуль», який не залишив жодних шансів командам ФК «Індія» та «Карпати» с.Дора. А у третій групі впевнено перемогла ФК «Яремче», котра була сильнішою за ФК «Руднєва» з Надвірної і «Лукавець» с.Гвізд. Таким чином, до півфіналу потрапили переможці груп…і найкраща друга команда – ФК «Руднєва».

У першому півфіналі зустрілись ФК «Красна» та ФК «Яремче» – дві з трьох найсильніших команд турніру. Очікуваної боротьби не вийшло – гравці з Красної більше атакували, частіше володіли м’ячем, небезпечніше пробивали по воротах, в підсумку – 5:1 і команда з Красної у фіналі.

В другому півфіналі зустрілися дві надвірнянські команди – «Ліверпуль» та ФК «Руднєва». Гра виявилась дуже напруженою, адже гравці обидвох команд чудово знають один одного, вони не раз грали між собою на різних турнірах, а бували такі змагання, що деякі з гравців команд-суперників грали в одній команді. З самого початку гравці ФК «Руднєва» віддали ініціативу суперникам, намагаючись втримати свої ворота сухими, роблячи ставку на контратаку…зрештою перша половина зустрічі так і закінчилась з сухим рахунком – 0:0. Лише в другій половині зустрічі гравці «Ліверпуля» таки досягли свого – вміло використали чи не єдину помилку у захисті суперника і Віталій Олійник відкриває рахунок – 1:0. Після пропущеного гола гравці ФК «Руднєва» практично всією командою пішли вперед, але наразилися на два гострих контрвипади «Ліверпуля», що завершились голами. І як не намагалися гравці ФК «Руднєва» забити бодай гол престижу, гра так і завершилась – 3:0 – «Ліверпуль» у фіналі.

Гра за третє місце між ФК «Яремче» і ФК «Руднєва» видалася найдраматичнішою в турнірі. Надвірнянці швидко відкрили рахунок і далі просто вміло контролювали хід гри, не даючи супернику зрівняти рахунок. Але яремчанці наполегливо атакують, пресингують суперника по всій площині майданчика…і їм все ж таки вдається забити гол – нічия 1:1…і долю бронзових медалей вирішувала серія 6-метрових штрафних ударів – 9:8 перемогли юні надвірнянці з команди ФК «Руднєва».

Фінальна гра, де зустрілися надвірнянський «Ліверпуль» і ФК «Красна» виявилася напрочуд легкою для надвірнянців – безліч красивих комбінацій, численні удари по воротах і впевнена перемога – 5:0. Присутній на всіх іграх фінальної частини депутат Надвірнянської міської ради Василь Кузюк зауважив, що повиннобуло статись якесь диво, аби «Ліверпуль» програв, настільки впевнено виглядала ця команда, що діяла як злагоджений механізм.

Відразу по закінченню фіналу відбулося нагородження команд-призерів, яке проводили голова Надвірнянської районної федерації міні-футболу Віктор Татаренко, головний суддя змагань Сергій Пошивайло, генеральний спонсор турніру – директор ресторану «Карпати» Василь Кузюк та почесний гість турніру Надвірнянський міський голова Зіновій Андрійович. За зайняте четверте місце грамотами та солодкими подарунками відзначили гравців команди ФК «Яремче» (капітан Андрій Онуфрак), гравцям команди ФК «Руднєва» (капітан Богдан Павлюк) вручили бронзові медалі, грамоти та солодкі подарунки. Фіналісти змагань – команда ФК «Красна» була пошанована срібними медалями, дипломами і солодкими подарунками.

І ціла злива подарунків випала на долю переможців – футболістів надвірнянського «Ліверпуля», яким дісталися всі головні призи – красень Кубок, футбольний м’яч, золоті медалі та дипломи і солодкі подарунки від Святого Миколая. Окрім того, Василь Кузюк відмітив хорошу гру команди ФК «Індія» з Надвірної, котра хоча й не потрапила до фінальної частини змагань, але цілком заслужила бути відзначеною  за бійцівські якості і характер, та вручив всім гравцям команди ФК «Індія» грамоти і подарунки від ресторану «Карпати».

Як і завжди були відзначені кращі гравці у п’яти номінаціях: воротар – Андрій Сенеджук (ФК «Руднєва») захисник – Андрій Онуфрак (ФК «Яремче») нападник – Назар Дмитрук (ФК «Красна») найтехнічніший гравець турніру – Віталій Олійник («Ліверпуль») найкращий гравець турніру – Василь Новоженюк («Ліверпуль»). Всі вони отримали оригінальні пам’ятні призи, відповідні дипломи та спаціальні подарункові набори від президента ФК «Битків», депутата Надвірнянської районної ради Степана Ломпаса. Організатори змагань висловили щиру подяку всім спонсорам та меценатам, які долучились до організації цього турніру, а також інформаційним партнерам Надвірнянської районної федерації міні-футболу – інтернет-сайту «Футбол Надвірнянщини», ТРК «Надвірна» та газетам «Народна воля» та «Вітрина Надвірної». Окрема подяка директору ПП «Полі-КРОК» Анатолію Косовану за вчасне і якісне виготовлення нагородної атрибутики для учасників змагань.

На черзі новорічний турнір на Кубок Діда Мороза, який буде проведено 26 і 29 грудня 2015 року і завершить міні-футбольний сезон розіграш Різдвяного Кубка, який відбудеться 4 і 5 січня 2016 року.

 

Прес-служба Надвірнянської районної федерації міні-футболу

Переглядів: 795 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Грудень 2015  »
НдMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів