Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили

На стадіо району

Головна » 2022 » Серпень » 15 » Збірна Івано-Франківської області – переможець Кубку регіонів УАФ
17:47
Збірна Івано-Франківської області – переможець Кубку регіонів УАФ
Збірна Івано-Франківської області – переможець Кубку регіонів УАФ

15 серпня в Києві на стадіоні НТК імені Віктора Баннікова відбувся фінальний матч Кубку регіонів УАФ, які проводять Українська асоціація футболу та Асоціація аматорського футболу України серед збірних команд областей.

У вирішальному матчі зустрілися аматорські збірні Івано-Франківської та Львівської областей. Ціна перемоги у цьому поєдинку була дуже високою, адже команди сперечалися не тільки за кубок і титул чемпіона країни, а й за право представляти Україну в розіграші Кубка регіонів УЄФА 2022-2023.

Збірна Івано-Франківської області з футболу
Збірна Івано-Франківської області з футболу

Обидві команди доволі жваво розпочали поєдинок і до фінального свистка тримали інтригу. Рахунок у матчі відкрили львів'яни після того, як на 31-й хвилині вдало індивідуально у штрафному майданчику івано-франківців зіграв Роман Гнатів. На куражі номінальні господарі спробували дотиснути прикарпатців, але наші хлопці і не думали здаватися, відповідаючи супернику своїм нестримним бажанням відігратися. Перший тайм завершився за мінімальної переваги львівських футболістів.

Другий тайм пройшов за ігрової і територіальної переваги збірної Івано-Франківської області. Підопічні Віктора Данищука постійно атакувати, мали гарні нагоди для взяття воріт, але в цих епізодах або надійно грав голкіпер львів'ян, або м'яч летів мимо цілі. І все ж старання наших футболістів були винагороджені влучним ударом на 88-х хвилині Мирослава Камрадського – 1:1, і командам довелося зіграти ще два тайми по 15 хвилин.

У додатковий час івано-франківці продовжили тиск на ворота збірної Львівської області. Наші хлопці показали, що вони справжні козаки і в овертаймі вирвали перемогу на характері. Володимир Данищук на 97-й і Мирослав Камрадський на 116-й хвилинах збільшили рахунок – 3:1! До честі львів'ян, вони не склали зброю, пішли ва-банк і змогли забити. На 120+1-й хвилині відзначився Ростислав Михальчук (2:3). Але цей гол більше виглядав, як гол престижу.

У підсумку, збірна Івано-Франківської області довела матч до перемоги й отримала з рук президента Української асоціації футболу Андрія Павелка чемпіонський кубок, а разом із ним і право представляти Україну в розіграші Кубка регіонів УЄФА.

Івано-Франківська обласна асоціація футболу вітає керівництво, гравців, тренерський штаб і вболівальників аматорської збірної області із завоюванням титулу чемпіона Кубку регіонів УАФ! Цей тріумф – закономірний результат кропіткої роботи, високої кваліфікації та професіоналізму тренерів і гравців команди. Всі ви доклали чимало зусиль, проявивши волю і характер, які привели вас до високого результату. Сподіваємося, що цей стрімкий прорив стане запорукою подальших успіхів команди не тільки на Всеукраїнській арені.

Збірна Івано-Франківської області з футболу
Збірна Івано-Франківської області з футболу
Збірна Івано-Франківської області з футболу
Збірна Івано-Франківської області з футболу
Збірна Івано-Франківської області з футболу

Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу

Переглядів: 132 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Серпень 2022  »
НдMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів