Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 2
Guests: 1
Користувачів: 1

nrff
на сайт заходили nrff

На стадіо району

Головна » 2017 » Грудень » 1 » Замість триденного турніру – регулярний чемпіонат енергетиків з футзалу
21:41
Замість триденного турніру – регулярний чемпіонат енергетиків з футзалу

В АТ «Прикарпаттяобленерго» завершився перший регулярний чемпіонат енергетиків з футзалу. Він тривав з квітня до листопада 2017 року за участю 24 команд працівників компанії з філій та центрального офісу. Тож 21 листопада, по завершенні 14-го туру змагань, визначилися переможці у трьох лігах.

Турнір з міні-футболу, який більше 15 років проходив на підприємстві до Дня енергетика, поступово переріс у регулярний чемпіонат. Це означає, що аматорські команди енергетиків зустрічалися не раз у рік, а постійно, адже матчі відбувалися щомісяця.
«Наша статистика вражає нас самих: 8 місяців - з 28 квітня по 21 листопад 2017 року; 24 команди; 172 матчі. А ще – тепло і спека, дощ і злива, мороз і майже сніг, - ділиться голова профкому Ольга Тишко. - Усе це – про наш Чемпіонат, який відбувався на майданчиках СК НФК «Ураган» у Пасічній. Тож наші спортсмени мужньо зносили всі примхи погоди та колег-арбітрів. Лише на закриття змагань ми запросили команди до критих залів, щоб вручити заслужені нагороди».
Профком, як організатор Чемпіонату, довго вишукував кращу модель змагань, провівши попереднього року окремий літній турнір. «Перший Чемпіонат енергетиків з футзалу відбувався у трьох Лігах: Золотій, Срібній та Бронзовій, - уточнює методист з фізкультури та спорту Юрій Костишин . - Основою для поділу команд на Ліги став рейтинг, складений за результатами попереднього традиційного турніру з міні-футболу, присвяченого Дню енергетика. А далі відбувалися матчі у межах Ліг за коловим принципом «кожен з кожним». Чемпіонат охопив 2 кола, по 7 турів кожне. І лише за підсумками усіх 14 турів пройшов перехід з Ліги в Лігу. Якими будуть наші змагання наступного року – визначить опитування учасників».
Абсолютний переможець в АТ «Прикарпаттяобленерго» не змінився, це команда філії «Надвірнянський РЕМ», на ІІ сходинці в Золотій Лізі – Коломийський РЕМ, бронзові нагороди повезли додому працівники Снятинського РЕМ.

Загальні результати:
Золота Ліга:
І Надвірнянський РЕМ
ІІ Коломийський РЕМ
ІІІ Снятинський РЕМ
Кращий бомбардир – Мотрук Василь, Надвірна
Кращий воротар – Білоус Орест, Рогатин
Кращий гравець – Михайло Слободян, загальна дирекція
Срібна Ліга:
І Косівський РЕМ
ІІ Дирекція ЗЕІ
ІІІ Технічна дирекція
Кращий бомбардир – Тодорак Олександр, Косів
Кращий воротар – Федорищак Ігор, Тлумач
Кращий гравець – Канюк Андрій, дирекція ЗЕІ
Бронзова Ліга
І Управління
ІІ Івано-Франківський РЕМ
ІІІ Лисецький РЕМ
Кращий бомбардир – Єфімов Сергій, управління
Кращий воротар – Думак Михайло, Івано-Франківський РЕМ
Кращий гравець – Пархуць Ігор, Коломийський МРЕМ

 

Переглядів: 430 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Грудень 2017  »
НдMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів