Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили

На стадіо району

Головна » 2016 » Вересень » 9 » Визначились пари стадії 1/8 фіналу Кубка області
21:11
Визначились пари стадії 1/8 фіналу Кубка області

9 вересня в конференц-залі "Фонтуш Бутік Готелю" відбулося засідання Комітету з проведення змагань, на якому пройшла процедура жеребкування й були затверджені пари команд та дата проведення матчів стадії 1/8 фіналу розіграшу Кубка області з футболу сезону 2016-2017 років.

З ініціативи Івано-Франківської обласної федерації футболу та за підтримки телерадіокомпанії "РАІ" жеребкування обласного Кубка транслювалося в прямому ефірі, і глядачі спостерігали за ходом процедури жеребкування на екранах своїх телевізорів.

За допомогою арбітрів ФІФА Анастасії Романюк і Ярослава Вовчка були сформовані пари стадії 1/8 фіналу розіграшу Кубка Івано-Франківської області з футболу сезону 2016-2017 років.

Жеребкування Кубка області з футболу
Жеребкування Кубка області з футболу

Отже, 29 вересня (четвер) о 16:00 розпочнуться поєдинки наступних пар команд за право виходу в стадію 1/4 фіналу розіграшу Кубка (першими вказані господарі ігор):

  • "Черемош" (Верховина) – "Покуття" (Снятин)
  • "Карпати" (Болехів) – "Оскар" (Підгір'я)
  • "Сокіл" (Павлівка) – ФК "Калуш" (Калуш)
  • "Карпати" (Брошнів-Осада) – ФК "Турка" (Турка)
  • "Кремінь" (Пістинь) – НФК "Бурштин" (Бурштин)
  • "Медик-Лісівник" (Солотвин) – "Картпати" (Кути)
  • "Гал-Вапно" (Галич) – "Карпати" (Коломия)
  • ФК "Битків" (Битків) – "Тепловик-ДЮСШ №3" (Івано-Франківськ)

Звертаємо увагу представників команд та вболівальників, що на всіх етапах розіграшу Кубка області суперники визначаються шляхом "сліпого" жеребкування (представники всіх ліг – в одній корзині). Господарем поля на всіх етапах змагань (крім 1/2 фіналу та фінального матчу) є команда, яка виступає в лізі, нижчій за рангом. Якщо зустрічаються команди однієї ліги, то господарем поля є команда, яка отримає непарний номер при жеребкуванні.

Усі етапи кубкового турніру (крім 1/2 фіналу) складаються з одного матчу. Матчі 1/2 фіналу розіграшу Кубка області проводяться з 2 (двох) матчів (на своєму полі та на полі суперника).

Якщо основний час матчу завершився внічию, призначається додатковий час (2 тайми по 15 хвилин). Якщо в додатковий час не буде виявлено переможця, призначається серія післяматчевих 11-метрових ударів згідно з Правилами гри у футбол.

Фінальний матч розіграшу Кубка області проводиться з однієї гри. Рішення щодо місця проведення фінального матчу приймає Виконком, Президія або Комітет з проведення змагань ІФФФ.

Дисциплінарні санкції у вигляді попередження, які отримали футболісти в іграх чемпіонату, першості області та змаганнях команд U-18, не враховуються в іграх розіграшу Кубка та Суперкубка області і навпаки.

Дисциплінарні санкції у вигляді вилучення, які отримали футболісти в іграх чемпіонату, першості області та змаганнях команд U-18, враховуються в іграх розіграшу Кубка та Суперкубка області і навпаки.

У випадку переходу футболіста під час реєстраційного періоду до іншого футбольного клубу (команди), він може продовжити участь у матчах розіграшу Кубка в складі нового футбольного клубу (команди). Футболісти, які були зареєстровані після першої півфінальної гри, не мають права брати участь у подальших матчах розіграшу Кубка області.

Команди зобов’язані взяти участь у церемоніях відкриття фінального матчу та нагородженні. У разі відмови до футбольного клубу (команди) застосовуються дисциплінарні санкції згідно з рішенням КДК ІФФФ.

 

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу

Фотографії Петра Белея

Переглядів: 723 | Додав: nrff | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Вересень 2016  »
НдMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів