Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 3
Guests: 3
Користувачів: 0


на сайт заходили nrff

На стадіо району

Головна » 2012 » Жовтень » 29 » Віктор Поптанич: ЧЕМПІОНАТ ДЛЯ ПРЕЗИДЕНТІВ
08:19
Віктор Поптанич: ЧЕМПІОНАТ ДЛЯ ПРЕЗИДЕНТІВ
- Помилка в центрі оборони. Поступаючись по ходу гри 0:2 нам вдалося зрівняти рахунок. Після чого знову сталася прикра помилка в центрі оборони і суперник реалізував пенальті. Ми багато матчів так програли. Не вистачає витримки та здорового розрахунку.
- Про «Битків»?
- Що я можу сказати. Наразі зашвидко ми вийшли на такий високий рівень. Потрібно було спочатку пограти у другій лізі, обкатати команду. Подивитися хто може, хто не може. Не полінуюся повторити - у нас грають тільки місцеві виконавці. Це воля президента команди.
Впевнений, що навіть з цим колективом вже у наступному році можна досягти більшого.
- Чи задоволений результатом президент команди?
- Ви знаєте, мало я в житті бачив таких порядних людейяк Степан Михайлович Ломпас. Знаючи і розуміючи, що команда наразі «не тягне», він продовжує виконувати свою обіцянку. Він продовжує розвивати футбол у селі. За це йому потрібно сказати велике дякую.
- Розкажіть про рівень обласного чемпіонату у 2012 році.
- На мій погляд, рівень обласного чемпіонату в цьому році дуже високий. Але ми не виконуємо свою основну функцію - не готуємо футболістів для команд-майстрів. Ми варимося у своєму соці.
Можна навіть сказати, що у нас футбол є не для людей, жителів населеного пункту, а для керівників. Вони боряться за престиж.
Можливо є питання і до відсутності головної команди області. Немає вершини. Немає до чого тягнутися.
- Як вам суддівство?
- Наразі кваліфікація арбітрів не завжди відповідає навіть рівню кваліфікації тих гравців, що на полі. Я от дивлюся, їжджу з командою, і надалі головна дійова особа на полі - арбітр. Як він відсудить - так і пройде матч. Так не повинно бути. Судді повинні не заважати грати. Я не говорю про всі матчі. Але я говорю про багато матчів.
Навіть якщо брати в загальному, то вважаю, що якийсь своєрідний девіз світового футболу про «суддівство молодим» наразі не приніс жодної користі. Молоді, не завжди досвідчені арбітри, виходять на поле і помиляються. Яскравий приклад матч Англія-Україна у груповому турнірі Євро 2012.
Якщо суддя тренується, то він може до 50 років судити навіть на найвищому рівні. Причому судити якісно. Навіть, не побоюся цього слова, підсуджувати якісно. Що означає молодий суддя? Це арбітр, котрий був позбавлений можливості грати у футбол. Як він може розуміти і вести гру? Адже є нюанси, яких навчити неможливо.
Особисто я розцінюю бажання надати право обслуговувати серйозні матчі молодим арбітрам, тенденція до чого спостерігається у всій Європі, як стимулювання хаосу як на полі, так і у підтрибунних приміщеннях. Як можливість наживатися на футболі тим, хто вміє це робити.
В.К.

Джерело
Переглядів: 1070 | Додав: nrff | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів