Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили

На стадіо району

Головна » 2020 » Січень » 13 » ВІДКРИТТЯ СПОРТИВНОГО МАЙДАНЧИКА З МІНІ-ФУТБОЛУ В с.ПНІВ.
07:52
ВІДКРИТТЯ СПОРТИВНОГО МАЙДАНЧИКА З МІНІ-ФУТБОЛУ В с.ПНІВ.

«В здоровому тілі здоровий –здоровий дух»,гласить давня українська приказка.Люди ще в давнину розуміли,що потрібно піклуватись про своє тіло,щоб воно було красивим,міцним,здоровим та сильним.І одним з напрямків,який впливає на стан здоров’я людини є активний спортивний спосіб життя.І для того ,щоб фізкультура та спорт стали частинкою нашого життя потрібно створювати належні умови.І саме тому ще три роки назад за ініціативи голови спортивної громадської організації «Скеля» с.Пнів Михайла Войсовича,за активної підтримки та сприяння Пнівського сільського голови Василя Гладиша,депутата Пнівської сільської ради Тараса Юрчила та депутата районної ради Андрія Гунди на території Пнівської ЗОШ I-III ст. за кошти сільського бюджету за допомогою небайдужих жителів с.Пнів розпочалося будівництво спортивного майданчика з міні-футболу.
І ось очікуваний день відкриття майданчика -12 січня 2019 року.Незвичний як на січень,теплий сонячний день,закликав на шкільне подвір’я жителів с.Пнів,як активну спортивну молодь, учнів місцевої школи,так і людей поважного віку,зокрема ветеранів Пнівського футболу. На урочисте відкриття майданчика також завітали представники влади, зокрема Народний депутат України Зіновій Андрійович,депутат обласної ради Руслан Осташук, голова Надвірнянської РДА Володимир Пасько, заступник голови Надвірнянської районної ради Ігор Писклинець, новообраний голова Пасічнянської ОТГ ,депутат районної ради Андрій Гунда, сільські голови-с.Пнів,Василь Гладиш,с.Пасічна-Василь Михайлюк.
Після спільного виконання Державного Гімну України ведучі святкового заходу Юлія Микитюк та Аліна Лавринович запросили перерізати символічну синьо-жовту стрічку та відкрити спортивний майданчик,на якому від нині учні школи та молодь с.Пнів зможуть постійно займатися спортом та зміцнювати своє здоров`я,Народного депутата України Зіновія Андрійовича,голову Надвірнянської РДА Володимира Паська,депутатів рад- обласної –Руслана Осташука,районної- Андрія Гунду,Пнівського сільського голову Василя Гладиша,та голову громадської спортивної організації «Скеля» с.Пнів- Михайла Войсовича.
Священники УГКЦ,декан Пнівський ,отець-митрат Богдан Михайлина та адміністратор церкви УГКЦ Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці с.Пнів о.Микола Костик освятили спортивний майданчик.
«Широ радий вітати всіх на нашому святі,яке присвячене відкриттю спортивного майданчика зі штучним покриттям.Це вже третій по рахунку спортивний об’єкт,який побудований завдяки взаєморозумінню з спортивною організацією «Скеля»,депутатами сільської ради. Ми нині маємо цей майданчик,на якому можуть покращувати своє здоров’я наші діти та молодь»-зазначив в своєму виступі Пнівський сільський голова Василь Гладиш та подякував всім причетним до будівництва та облаштування майданчика.
« В таку гарну,водночас зимову та сонячну днину в прадідівській коляді,зі щирими віншуваннями ми відкриваємо нині спортивний майданчик,який об’єднав всіх жителів с.Пнів»-наголосив в своєму вітальному вітальному слові Народний депутат України Зіновій Андрійович. «Саме цей майданчик об’єднає не тільки село,край,але й зможе зробити ще спортивнішою та здоровішою Пасічнянську об’єднану громаду»,підсумував свій виступ Народний депутат України.
Долучилися до привітань голова Надвірнянської РДА Володимир Пасько та заступник голови районної ради Ігор Писклинець.Володимир Пасько привітав громаду з проведенням перших демократичних та прозорих виборів в Пасічнянську ОТГ, та з відкриттям спортивного майданчика, « де будуть гартувати своє тіло та свій дух всі любителі спорту».
«Позиція районної ради та районної адміністрації полягає в тому,щоб в кожному населеному пункті був такий майданчик.Але відкриваємо ми їх(майданчики) там,де є спільне порозуміння депутатів місцевої та районної ради, і тому цей майданчик є результатом спільної праці місцевих спортсменів,громадської організації, сільської ради та сільського голови»-зазначив ,виступаючи перед присутніми Ігор Писклинець.Ще посадовець звернувся з проханням до педагогів та батьків частіше «відривати» своїх дітей від комп’ютерів та гаджетів,залучати їх до заняття спортом ,щоб діти якчастіше бували на цьому чудовому майданчику.
Пнівський сільський голова Василь Гладиш вручив Грамоти сільської ради «За сприяння та особистий вклад в будівництво спортивного майданчика в с.Пнів» директру Пнівської ЗОШ I-IIIст.Олегу Фединяку,депутату районної ради Андрію Гунді, голові спортивної громадської організації «Скеля» с.Пнів Михайлу Войсовичу,Начальнику Пасічнянського ГПУ «Львівгазвидобування»Василю Савчуку,керівнику ремонтно-будівельної організації «Пніврембуд» Віктору Зінкевичу.
Також Подякою Пнівського сільського голови «За сприяння в будівництві спортивного майданчика в с.Пнів» нагороджено голів Надвірнянської РДА та районної ради Володимира Паська та Івана Гурмака,керівника БДУ-4 «Прикарпаттрансгаз» Михайла Струка та керівництво «Надвірнанафтогаз» та «Львівгазвидобування».
Спеціальною подякою від спортивної громадської організації «Скеля» с.Пнів «За активну участь в будівництві спортивного майданчика» нагородили депутата Пнівської сільської ради Тараса Юрчила,голову профкому «Надвірна нафтогаз», голову Надвірнянської РФФ Тараса Пушкара ,також Василя Пуканюка ,Ярослава Кізіва,Володимира Савуляка,та Тараса Зварича.
Підсумовуючи все сказане на урочистому заході голова Пасічнянської ОТГ,депутат районної ради Андрій Гунда зазначив що «поставлене три роки назад собі разом з депутати сільської ради Тарасом Юрчилом,Михайлом Войсовичем та та Пнівським сільським головою Василем Гладишем амбітне завдання за три роки зробити Пнівську громаду самою спортивною громадою в області ми виконали.
Зараз стоїть наступне завдання,як об’єднаної громади,щоб наша Пасічнянська ОТГ стала найкращою громадою в області як в спорті так і в культурі».Андрій Гунда також висловив подяку депутату обласної ради Руслану Осташуку за допомогу та сприянні у будівництві всіх трьох спортивних майданчиків в с.Пнів .
Також спортивна громадська організація «Скеля» спільно з депутатським корпусом Пнівської сільської ради закупили спортивну форму та м’ячі для шкільних команд с.Пнів та с.Білозорина.
Всіх учасників урочистого спортивного свята також вітали танцювальний колектив Пнівської школи та НА фольклорний колектив «Відлуння Карпат» Пнівського будинку культури,який потішив всіх присутніх святковою програмою «Ніч Перед Різдвом».
І ,вже склалася така традиція, що після урочистого відкриття спортивного об’єкта відбувається товариський футбольний матч.Тож традицію і цей раз не зламали тож на нововідкритому майданчику відбулася товариська футбольна зустріч між командою ветеранів Пнівського футболу та символічною збірною Надвірнянського району.Гра була цікавою та насиченою на ігрові моменти,і за результатами двох таймів по 20 хвилин з результатом 4:2 перемогли господарі-ветерани Пнівського футболу.
Текст та світлини -Володимир Питлюк.
с.Пнів,Пасічнянська ОТГ.

більше світлин можна подивитись ось тут

Володимир Питлюк

Переглядів: 412 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Січень 2020  »
НдMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів