Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили

На стадіо району

Головна » 2018 » Липень » 23 » Відкрита першість м.Надвірна
13:36
Відкрита першість м.Надвірна

Нещодавно на стадіоні «Нафтовик» завершились чергові змагання з міні-футболу серед дитячих команд в рамках відкритої першості м.Надвірна. Як і завжди ці змагання організувала і провела районна федерація міні-футболу (голова Віктор Татаренко) за сприяння та фінансової підтримки Надвірнянської міської ради (голова Зіновій Андрійович).

Участь у змаганнях взяли 6 команд (вік учасників до 16 років), які були розподілені  на дві групи, де змагались між собою за коловою системою задля визначення учасників фінальної частини змагань. У першій групі перші два місця посіли команди ФК «Заріччя» та надвірнянський «Олімп», котрі були сильнішими за ФК «Волосів», а в другій групі передували «Прут» Ланчин та ФК «Делятин», які випередили команду ФК «Надвірна». Після невеликої перерви відбулися півфінальні зустрічі, у першій з яких гравці «Олімпа» просто декласували своїх ланчинських однолітків, здобувши впевнену перемогу  з рахунком 9:2. У другому півфіналі зустрілися сусіди-команди Делятина та Заріччя – спочатку команди придивлялись одна до одної, але незабаром поєдинок пожвавився – з’явилися гострі моменти, збільшилась кількість ударів по воротах – але не було головного, що є у футболі – це голів. Так гра і завершилась сухою нічиєю, але для виявлення переможця команди пробивали 6-тиметрові штрафні удари. У цій футбольній лотереї більше пощастило команді із Заріччя, яка реалізувала на один удар більше  і виборола другу путівку до фіналу.

У грі за третє місце юні делятинці без особливих проблем переграли своїх ланчинських однолітків з рахунком 3:0 і здобули призове третє місце.

А от фінальна гра видалась досить напруженою – спочатку надвірнянці відкривають рахунок, але через декілька хвилин вже нічия 1:1. Згодом гравці «Олімпа» забивають другий гол, але зарічанська команда знову зрівнює рахунок – нічия 2:2 і команди йдуть на перерву. А після відпочинку надвірнянці посилили тиск на ворота суперників, почали гостріше атакувати і двічі вразили ворота зарічанців – це зробили Михайло Сова та Назар Дерещук. Перемога з рахунком 4:2 і надвірнянський «Олімп» стає переможцем відкритої першості м.Надвірна з міні-футболу сезону 2018 року.

Нагородження команд-призерів проводили головний суддя загань Віктор Татаренко та члени суддівської бригади Микола Ясінський та Євген Котик. На жаль, в зв’язку з непередбачуваними обставинами міський голова не міг бути присутній на церемонії нагородження, проте Зіновій Андрійович передав найщиріші привітання переможцям змагань та побажання успіхів всім учасникам турніру.

За зайняте четверте місце грамоти отримали гравці команди «Прут» Ланчин (капітан Денис Яцентюк), бронзові медалі та грамоти вручили команді ФК «Делятин» (капітан Андрій Вольвин). Фіналісти змагань – команда ФК «Заріччя» (капітан Тарас Гуменюк) була пошанована срібними медалями та дипломами. А всі головні призи – футбольний м’яч, кубок, золоті медалі та грамоти у команди «Олімп» з Надвірної (капітан Володимир Дем’янчук).

Як і завжди були визначені кращі гравці у чотирьох номінаціях – ними стали воротар Артем Пилка (ФК «Заріччя»), захисник Денис Яцентюк («Прут» Ланчин), нападник Олександр Тарновецький (ФК «Делятин») та кращий гравець турніру Назар Дерещук («Олімп»). Всі ці гравці отримали пам’ятні призи та відповідні дипломи, які встановив Надвірнянський міський голова Зіновій Андрійович.

Оргкомітетом була обрана символічна збірна відкритої першості м.Надвірна – у неї увійшли воротар Євген Іванів («Олімп»), захисники Михайло Сова («Олімп») та Андрій Вольвин (ФК «Делятин»), нападник Тарас Гуменюк (ФК «Заріччя») та Олексій Вацик (ФК «Делятин»).

У заключному слові Віктор Татаренко довів до відома присутніх, що наступні змагання з міні-футболу будуть проведені у серпні місяці напередодні 27-ї річниці Незалежності України – орієнтовно 22 серпня, а слідом за цим турніром буде проведено розіграш кубка «Карпатська осінь», присвяченого Дню міста Надвірна.

І трохи історії: Відкрита першість м.Надвірна з міні-футболу започаткована у 2006 році, і першими переможцями були гравці команди ФК «Руднєва» з Надвірної. А далі по роках: 2007 – «Ліверпуль» Надвірна, 2008 – «Нафтовик» Битків, 2009 – «Карпати» Надвірна, 2010 – «Колос» Парище, 2011 – ФК «Битків», 2012 – ФК «Битків», 2013 – «Ліверпуль» Надвірна, 2014 – ФК «Тисменичани», 2015 – «Говерла» Надвірна, 2016 – «Олімп» Надвірна та 2017  – «Титан» Надвірна.

 

 

Прес-служба районної

федерації міні-футболу

Переглядів: 452 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Липень 2018  »
НдMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів