Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили

На стадіо району

Головна » 2018 » Січень » 9 » Відбувся турнір по міні-футболу до Дня Святого Миколая
11:51
Відбувся турнір по міні-футболу до Дня Святого Миколая

Цікавими спортивними баталіями були ознаменовані грудневі дні 2017 року у районному центрі. Вже традиційно на головній спортивній арені міста – стадіоні «Нафтовик» був проведений розіграш кубка з міні-футболу до Дня Святого Миколая. Це футбольне свято відбулось за сприяння районної федерації міні-футболу, Надвірнянської міської ради та за вагомої підтримки спонсорів та меценатів.

Як і завжди, участь у змаганнях взяло 8 команд з Надвірнянського району (вік учасників до 16 років). Жеребкування розподілило їх на дві групи, а змагались вони за коловою системою задля визначення півфіналістів.

У першій групі путівку до півфіналу достроково вибороли гравці команди ФК «Надвірна», а друге місце посіла команда «Ураган» з Чорного Потоку. Не зуміли скласти їм конкуренцію Надвірнянський «Олімп» та ФК «Верхній Майдан», і саме тому вони залишились за межею фінальної четвірки.

З другої групи до півфіналу з першого місця вийшла команда ФК «Заріччя», яка виграла всі три зустрічі, а долю другої путівки в очному протистоянні розігрували «Титан» з Надвірної та саджавецький «Прут». Не зважаючи на те, що саджавецькі футболісти виглядали цікавіше, і моментів небезпечних мали більше, гра завершилась нічиєю 1:1, що було на руку футболістам «Титана», які мали кращу різницю забитих і пропущених м’ячів. А четверте місце посіла дуже потужна команда з Красної, яка у всіх трьох зустрічах поступилась з різницею в один м’яч. Після деякої перерви відбулись півфінальні зустрічі, у першій з яких ФК «Заріччя» грав з «Ураганом» з Чорного Потоку. Загалом гра була рівною, обидві команди мали небезпечні моменти, але гравці із Заріччя ніяк не могли забити гол, в той час, як їх суперники двічі використали свої можливості. У другій половині зустрічі гравці ФК «Заріччя» таки спромоглися забити гол, тим самим скоротивши рахунок до 1:2, але зробити щось більше не вдалось. Нелегка перемога «Урагану» з рахунком 2:1 і вони стають першими фіналістами турніру до Дня Святого Миколая.

У другому півфіналі гравці ФК «Надвірна» без особливих проблем розібралися зі своїми земляками з «Титану» і також вибороли путівку до фіналу.

У грі за третє місце між ФК «Заріччя» та «Титаном» тричі зарічанці виходили вперед, і тричі гравці «Титану» рахунок зрівнювали. Зрештою, основний час так і завершився з рахунком 3:3, і для визначення переможця довелось пробивати 6-метрові штрафні удари. І саме ця футбольна лотерея допомогла гравцям з Заріччя вибороти третє місце, адже вони реалізували всі свої спроби, в той час, як їх суперники двічі схибили.

А от фінальна гра між надвірнянцями з ФК «Надвірна» та чорнопотоківським «Ураганом» була напрочуд захоплюючою. У середині другої половини гри гравці «Урагану» чітко розіграли комбінацію і відкрили рахунок. Їх суперники, розпочавши з центра поля, стрімголов кинулись вперед, щоби зрівняти рахунок, але їх суперники вміло оборонялись, граючи за схемо 3х1, вичікуючи слушної нагоди, щоби збільшити розрив у рахунку. Але час спливав, і як не намагались надвірнянці вирівняти становище – це їм так і не вдалось.

Отже, з мінімальним рахунком 1:0 перемогу здобуває «Ураган» з Чорного Потоку і стає переможцем турніру до Дня Святого Миколая.

Відразу після закінчення фінальної гри відбулось нагородження команд-призерів, яке проводили Надвірнянський міський голова Зіновій Андрійович, депутат міської ради Василь Кузюк та голова районної федерації міні-футболу Віктор Татаренко. За зайняте четверте місце гравці команди «Титан» з Надвірної (капітан Назар Савчин) отримали грамоти та солодкі подарунки від директора охоронної фірми «Січ» Володимира Нагорного.

За зайняте третє місце гравці команди ФК «Заріччя» (капітан Роман Гуйманюк) були нагороджені бронзовими медалями та солодкими подарунками від директора РЦ СССДМ Назара Глуханюка та директора кафе «Затишок» Світлани Гладишко. За зайняте друге місце гравці команди ФК «Надвірна» (капітан Роман Андрійович) отримали срібні медалі, грамоти і подарунки від ветерана надвірнянського футболу Романа Максим’юка та директора магазину «Шик» Романа Кочержука.

Переможці змагань – гравці команди «Ураган» Чорний Потік (капітан Іван Менюк) отримали золоті медалі та солодкі подарунки  від міського голови Зіновія Андрійовича та депутата міської ради Василя Кузюка, які традиційно підтримують цей футбольний турнір. Також переможці отримали чудовий кубок та футбольний м’яч, який презентував відомий на теренах Надвірнянщини меценат – президент ФК «Битків» Степан Ломпас.

Як і завжди, були визначені кращі гравці у чотирьох номінаціях – воротар Артем Пилка (ФК «Заріччя»), захисник Назар Савчин («Титан»), нападник Владислав Бучакчийський (ФК «Надвірна») та кращий гравець турніру Василь Василишин («Ураган»). Всі ці гравці були нагороджені пам’ятними призами, відповідними дипломами та солодкими подарунками, які надала директор Надвірнянського райкоопторгу Оксана Савуляк.

Організатори змагань висловили подяку Василю Павлюку (кафе «Новинка») та Андрію Івасику (магазин-салон «Мобіленд») за виділені кошти для придбання м’ячів та проведення турніру. Особлива подяка директору магазину «Полікрок» Наталії Косован за якісно виготовлену поліграфічну продукцію для нагородження учасників турніру до Дня Святого Миколая.

Прес-служба районної

федерації міні-футболу

 

Переглядів: 636 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Січень 2018  »
НдMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів