Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили

На стадіо району

Головна » 2022 » Липень » 19 » Відбулося жеребкування другого етапу благодійних матчів на підтримку ЗСУ серед команд-учасниць обласних змагань з футболу
12:38
Відбулося жеребкування другого етапу благодійних матчів на підтримку ЗСУ серед команд-учасниць обласних змагань з футболу

 

Відбулося жеребкування другого етапу благодійних матчів на підтримку ЗСУ серед команд-учасниць обласних змагань з футболу

19 липня в офісі Івано-Франківської обласної асоціації футболу відбулося засідання Комітету з проведення змагань, на якому пройшла процедура жеребкування другого етапу благодійних матчів на підтримку Збройних Сил України "Разом до перемоги". Ігри проводяться в рамках навчально-тренувального процесу серед команд-учасниць обласних змагань з футболу сезону 2021-2022 років.

Нагадуємо, на другому етапі змагань команди, які посіли І-ші та ІІ-гі місця у своїх групах на першому (груповому) етапі, складають пари 1/4 розіграшу і в подальшому змагатимуться за 1-8 місця. Команди, які посіли ІІІ-ті місця у своїх групах, зустрінуться в півфінальних матчах за 9-12 місця.

Команди, які посіли IV-ті місця в групах, припиняють участь у змаганнях та автоматично займають 13-14 місця за підсумками турніру.

З легкої руки президента футбольного клубу "Микуличин" Володимира Небелюка були визначені наступні пари другого етапу:



1/2 фіналу – 9-12 місця

23 липня (субота), 18:00, перші матчі

  • МФК "Покуття" (Коломия) – "Карпати" (Кути)
  • "Бескид" (Надвірна) – ФСК "Галич" (Галич)

30 липня (субота), 18:00, матч-відповідь

  • "Карпати" (Кути) – МФК "Покуття" (Коломия)

31 липня (неділя), 18:00, матч-відповідь

  • ФСК "Галич" (Галич) – "Бескид" (Надвірна)


1/4 фіналу – 1-8 місця

23 липня (субота), 18:00, перші матчі

  • "Ураган" (Черніїв) – "Гарда" (Калуш)
  • "Прикарпаття-Тепловик" (Івано-Франківськ) – "Благо-Юність" (Верхня)
  • "Прут" (Видинів) – "Микуличин" (Яремче)
  • "Прометей" (Матеївці) – "Вікторія-Хутровик" (Тисмениця)

30 липня (субота), 18:00, матчі-відповіді



Переможці матчів 1/4 фіналу зустрінуться в матчах 1/2 фіналу і в подальшому змагатимуться за 1-4 місця. Команди, які зазнали поразки в матчах 1/4 фіналу, зустрінуться у півфінальних матчах за 5-8 місця.

Переможці півфінальних ігор зустрінуться в матчах за 1-2, 5-6, 9-10 місця відповідно. Команди, які зазнали поразки в півфінальних іграх, зустрінуться відповідно в матчах за 3-4, 7-8, 11-12 місця.

У чвертьфінальних та півфінальних матчах турніру переможець визначається за такими показниками:

– за найбільшою кількістю набраних очок у двох матчах;

– за кращою різницею забитих і пропущених м’ячів;

– якщо обидві команди у двох матчах забили однакову кількість м’ячів, то після другого матчу призначається серія післяматчевих 11-метрових ударів, які виконуються у відповідності до вимог ФІФА.

У випадку нічийного результату у фінальному матчі, матчах за 3, 5, 7, 9 та 11 місця переможець визначається в серії 11-метрових ударів.

В усіх матчах другого етапу суперники визначаються шляхом жеребкування. Господар поля в першій грі, фінальному матчі та в матчах за 3, 5, 7, 9 і 11 місця визначається жеребкуванням. У матчах 1/4 розіграшу та півфінальних матчах команди зустрічаються двічі – вдома та на виїзді.

Жеребкування другого етапу благодійних матчів на підтримку ЗСУ
Жеребкування другого етапу благодійних матчів на підтримку ЗСУ
Жеребкування другого етапу благодійних матчів на підтримку ЗСУ
Жеребкування другого етапу благодійних матчів на підтримку ЗСУ

Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу

Переглядів: 148 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Липень 2022  »
НдMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів