Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили

На стадіо району

Головна » 2015 » Грудень » 11 » Вагома перевага "Говерли"
19:18
Вагома перевага "Говерли"

Нещодавно завершились чергові змагання з міні-футболу серед юнацьких команд, які відбувались в рамках відкритої першості м.Надвірна. Змагання організувала і провела районна федерація міні-футболу (голова Віктор Татаренко) а патронував проведення цих змагань Надвірнянський міський голова Зіновій Андрійович. Активно долучилась до проведення змагань Надвірнянська міська організація ГР «Народний контроль» (голова Василь Кузюк).

Цього разу участь у змаганнях взяло шість команд, які жеребкуванням були розподілені на дві групи, де змагалися між собою за коловою системою, але до півфіналу напряму виходили лише переможці груп, а команди, які посіли друге і третє місця проводили між собою «втішні» зустрічі.

З першої групи до півфіналу вийшла надвірнянська «Говерла», другими були гравці ФК «Надвірна», третіми ФК «Гвізд». У другій групі передував «Олімпік» з Надвірної, а другими і третіми стали відповідно ФК «Індія» з Надвірної і ще одна команда з Гвозда – «Лукавець».

Після невеликої перерви відбулися «втішні» зустрічі, в першій з яких команда ФК «Надвірна» у напруженій боротьбі здолала «Лукавець» з рахунком 3:2, а в другій ФК «Індія» перемогла ФК «Гвізд» з рахунком 4:2. Таким чином, обидві команди з Гвозда вибули з подальшої боротьби, а півфінальні пари склалися таким чином: «Говерла» м.Надвірна проти ФК «Надвірна», «Олімп» м.Надвірна проти ФК «Індія» м.Надвірна.

У першому півфіналі між «Говерлою» та ФК «Надвірна» очікуваної напруженої боротьби не вийшло – у гравців «Говерли» виходило все – і пас…і удари…і чіткі комбінації, в той час, як у суперників все було навпаки. У підсумку – більш ніж переконлива перемога 5:1…і «Говерла» стає першим фіналістом розіграшу відкритої першості м.Надвірна з міні-футболу. У другому півфіналі все було набагато цікавіше – рівна гра…однакові шанси для взяття воріт – як наслідок – перемога команди ФК «Індія» і вони також стають фіналістами.

У грі за третє місце гравці «Олімпіка» почали з перших хвилин атакувати, провели декілька цікавих комбінацій, мали хороші нагоди забити гол, але тепер уже гравці  ФК «Надвірна» реалізовували всі моменти, які у них були. І хоча незадовго до закінчення зустрічі різниця у рахунку була всього в один м’яч на користь ФК «Надвірна», більше нічого змінити в матчі командам не вдалося. Нелегка, але цілком заслужена перемога з рахунком 4:3 і команда ФК «Надвірна» стає бронзовим призером відкритої першості м.Надвірна.

У фінальній грі важко було передбачити хід подій, адже у складі обох команд достатня кількість досвідчених гравців, але…дві прикрі помилки воротаря команди ФК «Індія», а згодом…ще один пропущений гол і…«Говерла» вже попереду з рахунком 3:0. А вже утримати таку вагому перевагу у рахунку для гравців «Говерли» не склало особливої проблеми, хоча команди ще обмінювалися забитими голами. Таким чином, переможцем відкритої першості м.Надвірна з міні-футболу стала команда «Говерла», яка захищає честь Прикарпатського військово-спортивного ліцея-інтернату.

Після завершення фінальної гри відбулося нагородження команд-призерів, яке проводили директор ресторану «Карпати», депутат Надвірнянської міської ради Василь Кузюк та члени суддівської колегії Віктор Татаренко, Сергій Пошивайло та Андрій Кривий. На жаль, не зміг бути присутнім на нагородженні міський голова Зіновій Андрійович, який був зайнятий прийомом делегації з польського міста-побратима Пруднік.

За зайняте четверте місце грамоти отримали гравці команди «Олімп» (капітан Василь Кондрат). За зайняте третє місце медалі та дипломи були вручені команді ФК «Надвірна» (капітан Віталій Олійник). Фіналісти – команда ФК «Індія» були нагороджені срібними медалями та дипломами. Всі ж головні призи були вручені гравцям ФК «Говерла» – кубок, футбольний м’яч, золоті медалі та дипломи.

В кожній з команд, які брали участь у фінальній частині змагань, були визначені кращі гравці. Ними стали: Владислав Вишневський («Говерла»), Назар Тринчук (ФК «Індія»), Богдан Павлюк (ФК «Надвірна») та Іван Андрусяк («Олімпік»). Всі вони отримали пам’ятні призи та відповідні дипломи від Надвірнянського міського голови Зіновія Андрійовича.

Голова міської організації ГР «Народний контроль» Василь Кузюк визначив символічну збірну турніру в яку увійшли:

воротар – Володимир Саксон («Говерла»),

захисники – Василь Слезінський (ФК «Надвірна»), Андрій Крисан («Говерла»),

нападники – Данило Гиба («Говерла»), Юрій Романишин (ФК «Індія»)

Всім вищезгаданим гравцям було вручено футбольні статуетки та дипломи від ПП «Полі-КРОК» (директор Анатолій Косован).

На черзі наступні змагання з міні-футболу, які будуть завершувати міні-футбольний сезон  2015 року в Надвірній.

 

Оргкомітет.

Фото Василя Івасюка

Переглядів: 890 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Грудень 2015  »
НдMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів