Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили nrff

На стадіо району

Головна » 2019 » Червень » 18 » Турнір з міні-футболу, присвячений Дню журналіста
14:47
Турнір з міні-футболу, присвячений Дню журналіста

Минулого тижня на стадіоні «Нафтовик» відбувся традиційний турнір з міні-футболу до Дня журналіста серед дитячих команд, який організувала і провела районна федерація міні-футболу за вагомої підтримки Надвірнянської міської ради (голова Зіновій Андрійович). Після проведених відбіркових змагань до фінальної частини увійшли 5 команд, які за коловою системою розіграли всі головні призи та нагороди.


З самого початку фінального турніру визначились лідери – це «Аляска» та ФК «Надвірна», які упевнено виграли свої перші зустрічі, в той час, як «Олімп» та «Торнадо» їх програли. Також не йшла гра у команди з Красної, яка відчайдушно боролась зі своїми суперниками, але перші дві гри також програла.

Вже ближче до закінчення турніру відбулись ключові зустрічі, у першій з яких «Аляска» впевнено переграла команду ФК «Надвірна», тим самим достроково забезпечивши собі перемогу у змаганнях. Згодом «Олімп» переграв команду з Красної та впритул наблизився до призової трійки. Дуже цікавою вийшла гра між ФК «Надвірна» та «Торнадо». Для того, щоб залишитись у колі претендентів на нагороди команді «Торнадо» необхідно було тільки перемагати, що вони у нелегкій боротьбі і зробили. У останній зустрічі між надвірнянськими командами «Аляска» і «Олімп» остаточно визначились володарі медалей, для команди «Олімп» все вирішувалося – або другі, або четверті. Гостра боротьба, пресинг по цілому майданчику – і у підсумку два забитих голи у ворота «Аляски». І хоча переможці намагались вирівняти становище, єдине, на що «Аляска» спромоглась – це гол престижу. Отже, турнір завершився, і відразу було проведено нагородження команд, у якому взяли участь голова районної федерації міні-футболу Віктор Татаренко та депутат міської ради Василь Кузюк.

За зайняте четверте місце грамотами нагородили гравців команди ФК «Надвірна» (капітан Олег Гоцуляк). Бронзові медалі та грамоти вручили гравцям «Торнадо» (капітан Олег Бурлака). Срібні медалі і дипломи отримали гравці надвірнянського «Олімпу» (капітан Михайло Сова). А всі головні призи – кубок, футбольний м’яч, золоті медалі та дипломи дістались команді «Аляска» (капітан Максим Вітвіцький). Як і завжди визначили кращих гравців - воротар Любомир Максимюк («Олімп»), захисник Андрій Самуляк («Аляска»), нападник Святослав Глухий («Торнадо») та кращий гравець турніру Тарас Зоренко(«Аляска»). Всі вони отримали пам’ятні призи та дипломи від приватного підприємця Олега Романишина. Василь Кузюк подякував учасникам змагань за цікаву боротьбу у змаганнях, інтригу у визначенні призових місць та передав найщиріші вітання від міського голови Зіновія Андрійовича.

Переглядів: 389 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів