Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 3
Guests: 3
Користувачів: 0


на сайт заходили

На стадіо району

Головна » 2019 » Серпень » 19 » Турнір з міні-футболу на кубок «Дзвони пам’яті».
20:33
Турнір з міні-футболу на кубок «Дзвони пам’яті».

Участь у змаганнях взяло 5 команд з Надвірнянського району, які за підсумком відбіркових змагань здобули право грати у фінальній частині. Спочатку на майданчику було проведено відкриття цих змагань, на якому були присутні керівництво району та міста в особі голови Надвірнянської районної ради Івана Гурмака, Надвірнянського міського голови Зіновія Андрійовича, родичі загиблих воїнів АТО, керівництво громадської організації «Всеукраїнське об’єднання воїнів АТО Прикарпаття» Юрій Остапчук та Андрій Левицький, керівник Центру допомоги учасникам АТО Надвірнянської РДА Володимир Свідрак, голова ГО «Надвірнянське районне об’єднання воїнів АТО» Олег Туєшин, громадськість міста та численні вболівальники.

Також на церемонії відкриття були присутні: мати Юрія Головченка пані Оксана Будзак та його син Денис, вдова Дмитра Ломея пані Надія Ломей з синами Святославом та Артуром.

Учасники змагань були вишикувані на майданчику, отримали напутні слова від організаторів турніру та почесних гостей, а потім розпочалось і саме футбольне дійство. Після перших проведених ігор визначились основні претенденти на перемогу – це дві надвірнянські команди – «Сокіл» та ФК «Надвірна», гідну конкуренцію їм склала команда ФК «Красна». Саме у зустрічах між собою і визначився володар почесного трофею -  кубка «Дзвони пам’яті». Команда ФК «Надвірна» впевнено здолала пнівську «Скелю» та «Сокіл», також 6 очок мали і футболісти з Красної.

Дуже напруженою була боротьба між командами ФК «Красна» та «Скеля» Пнів – з самого початку гри більше атакували краснянські хлопчики, але першими вони і пропустили. Згодом рахунок став нічийним – 1:1 і команди пішли на перерву. У другій половині зустрічі команди обмінялися забитими голами. Підсумковий рахунок – нічия 2:2. Цей рахунок був на користь ФК «Надвірна», яка впевнено переграла «Фортуну» з Білозорини, і маючи в своєму активі 9 очок, готувалися до вирішальної гри зі своїми однолітками з Красної. Тим часом загострилася боротьба за третє місце, адже юні футболісти зі «Скелі» спромоглися відібрати очки у команди з Красної, у важкій та напруженій боротьбі переграли надвірнянський «Сокіл» з рахунком 2:1.

Та все ж таки вирішальна гра за перемогу в турнірі відбулася між командами ФК «Надвірна» та ФК «Красна», у якій надвірнянців цілком влаштовувала і нічия, в той час, як гравцям з Красної була потрібна лише перемога. Гра розпочалася обережно, надвірнянці вміло тримали оборону, в той час, як їх суперники шукали можливість забити гол. Дуже довго рахунок був нічийним та все ж таки гравцям з Красної вдалося відкрити рахунок. Після пропущеного гола надвірнянці почали грати у більш відкритий футбол, почали більше бити по воротам, створювали численні небезпечні моменти - і це принесло результат. Спочатку Ілля Декрет зрівнює рахунок, згодом Валентин Туєшин забиває другий гол і вже попереду надвірнянці з рахунком 2:1. Цей рахунок жодним чином не влаштовував гравців ФК «Красна» і вони практично всією командою почали атакувати ворота своїх суперників з Надвірної. Але надвірнянці ще двічі забили, зловивши суперника на контратаках і рахунок вже 4:1 на користь команди ФК «Надвірна». Зрозумівши, що вже нічого не подіяти, гравці ФК «Красна» збавили оберти і гра фактично просто догравалася обидвома командами.

Після завершення цієї вирішальної гри визначилися всі призери розіграшу кубка «Дзвони пам’яті» і настав час урочистої церемонії нагородження команд-призерів, яке проводило керівництво громадської організації «Всеукраїнське об’єднання воїнів АТО Прикарпаття» в особі Юрія Остапчука та Андрія Левицького,  голови ГО «Надвірнянське районне об’єднання воїнів АТО» Олега Туєшина, голови Надвірнянської районної ради Івана Гурмака, Надвірнянського міського голови Зіновія Андрійовича та члени оргкомітету по проведенню змагань. За участь у фінальній частині розіграшу кубка «Дзвони пам’яті» пам’ятними медалями та дипломами нагородили гравців команд «Сокіл» Надвірна та «Фортуна» Білозорина. Бронзові медалі та дипломи вручили команді «Скеля» Пнів, срібло – у ФК «Красна», а всі головні призи здобула команда ФК «Надвірна», а саме: красень-кубок, футбольний м’яч, золоті медалі та дипломи першого ступеня.

У складі переможців виступали: Любомир Максим’юк, Ростислав Дмитрічков, Валентин Туєшин, Михайло Сова, Денис Пилип’юк та капітан команди Ілля Декрет. Опікувався командою депутат Надвірнянської міської ради Василь Кузюк.

Компетентне журі визначило кращих гравців турніру, це: воротар Любомир Максим’юк (ФК «Надвірна»), захисник Михайло Сова (ФК «Надвірна»), нападник Михайло Нагорняк (ФК «Красна»), самий технічний гравець Давид Шкрум («Скеля»), самий перспективний гравець Ростислав Дмитрічков (ФК «Надвірна»), кращий бомбардир Валентин Туєшин (ФК «Надвірна») та кращий гравець турніру Ілля Декрет (ФК «Надвірна»). Всі вони отримали пам’ятні футбольні відзнаки та дипломи. Також організатори турніру визначили символічну збірну кубка «Дзвони пам’яті», складену за підсумками проведених ігор. У складі цієї збірної увійшли  - воротар Арсен Михайлюк («Скеля»), захисники: Денис Пилип’юк (ФК «Надвірна») та Руслан Петруняк (ФК «Красна»), нападники: Олег Гоцуляк («Сокіл») та Андрій Пенило («Фортуна»). Цим гравцям вручили пам’ятні медалі з логотипом турніру та дипломи, які саме на цей турнір встановила велика шанувальниця дитячого міні-футболу директор спортивного магазину «Добробут» з міста Чернівці Галина Томнік.

Також Юрій Остапчук та Андрій Левицький нагородили оригінальними футбольними статуетками від ГО «Всеукраїнське об’єднання воїнів АТО Прикарпаття» всіх гравців команди ФК «Надвірна» - переможців розіграшу кубка «Дзвони пам’яті».

Пам’ятними медалями нагородили членів сімей загиблих воїнів АТО керівництво району та міста спільно з представниками ГО «Всеукраїнське об’єднання воїнів АТО Прикарпаття».

Також пам’ятною відзнакою нагородили Всеволода Кисілевського  - головного редактора газети «Життя Прикарпаття», громадського діяча за чітке та вчасне висвітлення дитячих змагань з міні-футболу, що проводяться на теренах Надвірнянщини.

У своєму заключному слові Юрій Остапчук подякував юним футболістам за красиву, змістовну гру, яку вони продемонстрували на цих змаганнях та присвятили пам’яті загиблим в зоні проведення бойових дій воїнам АТО. Також він висловив надію на те, що і в наступному році ці команди візьмуть участь у розіграші кубка «Дзвони пам’яті» та побажав учасникам змагань успіхів у навчанні та спорті. Організатори змагань висловили щиру подяку ТРК «Надвірна» (директор Богдан Климковецький) та блогеру і громадській діячці Ларисі Іроденко. Також згадали щирою подякою медичну сестру КП «Надвірнянський некомерційний центр первинної медичної допомоги» Олександру Фіняк, яка в будь-який момент була готова надати медичну допомогу юним футболістам.

Відмінно провела церемонію відкриття та закриття турніру Лідія Власюк.

Як повідомила прес-служба федерації міні-футболу, на черзі будуть проведені ще декілька змагань, зокрема розіграш кубка м.Надвірна, присвячений Дню Незалежності України.

 

Прес-служба районної федерації міні-футболу  

 

 

 

17 серпня 2019 року відбувся турнір з міні-футболу серед юнацьких команд на кубок «Дзвони пам’яті». Переможцями турніру стала команда ФК Надвірна. Друге місце посіла команда ФК Красна, третє – ФК Пнів. Також були нагороджені кращі гравці та гравці символічної збірної турніру. Пропоную вашій увазі урочисте відкриття турніру, кращі моменти фінальної гри між командами ФК Надвірна – ФК Красна (4-1) та урочисте нагородження учасників та переможців турніру. Приємного перегляду від Лариси Іроденко.

ТРК"Надвірна" про турнір

 

 

...

Переглядів: 318 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Серпень 2019  »
НдMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів