Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 2
Guests: 2
Користувачів: 0


на сайт заходили nrff

На стадіо району

Головна » 2014 » Вересень » 4 » Турнір до Дня Незалежності України
14:23
Турнір до Дня Незалежності України

 Вже традиційно у м.Надвірна напередодні святкування Дня Незалежності України проходить турнір з міні-футболу серед дитячих команд Надвірнянського району. До участі у змаганнях запрошуються команди як районного центру, так і сільські команди, а сам турнір проходить протягом двох днів. Як і завжди, цьогорічні змагання провела Надвірнянська міська рада (голова Зіновій Андрійович) та Надвірнянська районна федерація міні-футболу (голова Віктор Татаренко)
    До участі у змаганнях було запрошено дев’ять команд, які за жеребкуванням були  розділені на три групи, де змагалися між собою за коловою системою. А до наступної стадії змагань виходило по дві кращі команди з групи.
     У першій несподівано легко дві путівки здобули юні гравці з ФК «Яремче» та ФК «Руднєва», які були сильнішими за юних футболістів з Заріччя.
     У другій групі впевнено здолали своїх суперників хлопчики з  Пнівської «Скелі», а долю другої путівки розігрували в очній зустрічі команди ФК «Перерісль» та «Горгани» з Зеленої . Здавалося, що переможець буде визначений вже на початку гри, адже гравці з Переросля виглядали більш переконливо, ніж їх зеленські опоненти і яке ж було здивування вболівальників, коли на початку другої половини гри команда «Горгани» була попереду і більш з більш переконливим рахунком 4.0 і хоча переріслянці зуміли-таки  зменшити розрив у рахунку, збивши два м’ячі у ворота Зеленської команди, на  підсумковий рахунок зустрічі це не вплинуло 4.2 і Зеленська команда проходить далі.
          У третю групу примхливий жереб звів три команди Надвірної – « Ліверпуль», «Бескид» та «Олімп» Безперечними фаворитами вважалися молоді гравці «Ліверпуля», які впевнено обіграли обох суперників, тим самим підтвердили свій статус. А долю другої путівки до фінальної частини змагань вирішив  швидкий гол, забитий гравцями «Бескида» у ворота «Олімпа»  на другій хвилині гри і хоч потім на майданчику точилася практично рівна боротьба, обидві команди намагалися вирішити свої турнірні змагання, тобто пройти у наступне коло змагань, все ж таки більш  досвідчені гравці «Бескида» досягли своєї мети – перемога з рахунком 3.1 і вони теж проходять у наступний етап змагань.
     Згідно регламенту змагань шість команд – учасників фінальної частини змагань, були зведені у загальну таблицю, на  підставі якої і були визначені дві півфінальні групи по три команди в кожній, а до раунду плей-оф  виходили по дві кращі команди.
    У групі «А», де змагалися Надвірнянський «Ліверпуль», ФК «Яремче»   та «Горгани» з Зеленої,  Надвірнянці виграли обидві зустрічі забезпечили собі вихід  до наступного раунду, а от другу путівку у очному протистоянні розігрували футболісти Яремче та Зеленої. Слід відзначити, що Яремчанську команду цілком влаштовувала нічия, адже у них була краща різниця забитих і пропущених м’ячів. Яремчанці з перших хвилин  заволоділи ініціативою і першими відкрили рахунок, але гравці із Зеленої відігралися. З рахунком 1.1 команди пішли на перерву. У другій половині гри ФК «Яремче» знов виходять вперед – 2.1 на їх користь, і здається, що доля зустрічі вирішена.  Але гравці з Зеленої так не думали, кинувши всі сили в атаку, вони двічі реалізували свої моменти, а зробив це Дмитро Мельник, тим самим вирвавши перемогу у вкрай напруженій грі. Отже, 3.2 на користь команди «Горгани» і вони теж у наступному етапі змазань.
     У групі «В» змагались Надвірнянський «Бескид», Пнівська «Скеля» та ФК «Руднєва»   і важко було визначити фаворитів, адже команди приблизно рівні по класу. Зрештою, так воно і сталося – гравці «Бескида», вирвавши перемогу у своїх суперників, забезпечили собі  перше місце. А другу путівку розігрували собі гравці «Скелі» та ФК «Руднєва». Два тайми на майданчику точилися в’язка, позиційна боротьба  Пнівська команда більше атакувала, намагаючись першими  забити гол і втримати переможний рахунок , в той час, як гравці ФК «Руднєва» грали від оборони, в першу чергу стараючись не пропустити гол у свої ворота, адже у випадку результату нічия сама команда з Надвірної проходила далі. Гравці «Скелі» першими відкрили рахунок, але майже відразу Михайло Шевчук з ФК « Руднєва» зрівняв рахунок 1.1.  І як не намагалися гравці «Скелі» вирвати таку необхідну перемогу, їм це не вдалося – рахунок так і не змінився.
     Після невеликої перерви відбулись заключні зустрічі турніру, присвяченого Дню Незалежності України. У першому півфіналі зустрілися команди із Надвірної «Ліверпуль» та ФК «Руднєва». Спочатку більше володіла ініціативою команда «Ліверпуль» - вона більше атакувала, більше пробивала по воротам, що дозволило їй піти  на перерву з перевагою 1.0. Але на початку другого тайму гравці ФК «Руднєва» зрівнюють рахунок  - нічия 1.1. І тут гравці «Ліверпуля» знову взялися більше атакувати , почали пресингувати  своїх суперників по цілому майданчику, і зрештою Віталій Олійник забиває другий гол у ворота ФК «Руднєва».
   Як згодом виявилось, цей гол став переможним, забезпечивши  «Ліверпулю» вихід у фінал. У другій півфінальній грі, де змагалися Надвірнянський «Бескид» та «Горгани» з Зеленої, фаворитами вважалися саме Надвірнянська команда. Перші хвилини гри підтвердили цей прогноз – саме надвірнянці були справжніми господарями на майданчику, але відкрити рахунок їм не вдалося. Нульовою нічиєю і завершилась перша половина гри.  А невдовзі після початку другого тайму команді «Горгани» вдалося провести чітку контратаку на ворота своїх суперників, яку влучним ударом завершив нападник «Горган». І як не намагалася Надвірнянська команда зрівняти рахунок і перевести гру в овертайм – їм це не вдалося – перемога команди із Зеленої  з рахунком 1.0. У грі за третє місце зустрілися дві команди Надвірної – « Бескид» та ФК «Руднєва», ця гра не була такою напруженою, як півфінальні зустрічі, адже   суперники планували грати у фіналі, а тут лише гра за третє місце. Зрештою, з перевагою в один гол 2.1 перемогу вирвали – таки гравці «Бескида»,   тим самим заволодівши бронзовими медалями.
     Фінальна гра, де явний лідер турніру Надвірнянський «Ліверпуль» зустрічався з гостями з Зеленої, все розставила по своїх місцях – 3-0 після першої половини гри на користь «Ліверпуля», а у другому таймі, хоча гравці «Горган» зуміли скоротити розрив у рахунку, на підсумковий результат це не вплинуло – впевнена перемога з рахунком 4.2 -  і Надвірнянський «Ліверпуль» стає переможцем турніру до Дня Незалежності  України.  Відразу після закінчення змагань відбулось нагородження  команд-призерів, яке проводили:  Надвірнянський міський голова  Зіновій Андрійович, керуючий справами міської ради Олег Антонюк, голова районної федерації міні-футболу Віктор Татаренко та почесний гість турніру – заступник голови Надвірнянської районної ради Ігор Писклинець.
   За зайняте четверте місце грамотами нагородили гравців команди ФК «Руднєва» з Надвірної (капітан Михайло Головчук), бронзові медалі та дипломи вручили футболістам Надвірнянського «Бескида» (капітан Андрій Дідоводюк). Фіналісти змагань – команда «Горгани» с. Зелена були заохочені срібними медалями та дипломами (капітан Василь Несторак). А всі головні призи красень-кубок, футбольний м’яч, золоті медалі та диплом вручили переможцям турніру команд «Ліверпуль» м.Надвірна (капітан Владислав Кирлич)
     Як і завжди, організатори турніру визнали кращих гравців - цього разу у п’яти номінаціях воротар Іван Ходорко («Бескид»), захисник Василь Скіцько (ФК « Руднєва»), нападник Дмитро Мельник («Горгани»), самий технічний гравець Володимир Дячук («Ліверпуль») та кращий гравець турніру Віталій Олійник («Ліверпуль»). Всі ці гравці отримали у нагороду чудові футбольні статуетки та відповідні дипломи.
   Вже стало доброю традицією на всіх дитячих змаганнях з міні-футболу, якими опікується Надвірнянський міський голова Зіновій Андрійович, визначати символічну збірну даного турніру. На цей раз компетентне журі визначило такий склад символічної збірної – воротар Вадим Спасюк («Горгани»), захисники Олег Козубаль («Бескид») та Роман Івасюк («Горгани») , нападники Степан Сахарчук («Ліверпуль») та Михайло Шевчук (ФК « Руднєва»). Всі вищевказані гравці отримали футболки збірної України та спеціальні дипломи, які підтверджують справжню футбольну майстерність всіх гравців, які увійшли до складу символічної збірної турніру, присвяченого Дню Незалежності України.
    У заключному слові Зіновій Андрійович наголосив на тому, що учасники турніру значно додали у майстерності, команди практично зрівнялися за класом, напруженість і гострота були присутні практично у кожній зустрічі. Також міський голова відмітив відсутність грубощів і хамства під час ігор, всі команди поводили себе дуже коректно, з повагою ставлячись до суперників, за що їм подякував від імені організаторів змагань.
   Також всіх присутніх повідомили про те, що наступні змагання, у проведенні яких обов’язково посприяє міська рада, не за горами – це будуть вже традиційні розіграші кубків «Козацька слава» до Дня Українського Козацтва та кубок «Діда Мороза» який по традиції буде завершувати міні-футбольний 2014 рік. 

Переглядів: 783 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів