Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 4
Guests: 4
Користувачів: 0


на сайт заходили

На стадіо району

Головна » 2013 » Серпень » 5 » Тривають міні-футбольні змагання.
11:45
Тривають міні-футбольні змагання.
Нещодавно на стадіоні "Нафтовик" завершилися змагання з міні-футболу серед юнацьких команд Надвірнянського району,які проходили в рамках відкритої першості м.Надвірна.Змагання організувала і провела районна федерація міні-футболу (голова Віктор Татаренко).
Цього разу у змаганнях взяло участь 9 команд,які за жеребкуванням були розподілені на три групи,де змагалися між собою за коловою системою,а до півфінальної частини змагань виходили по дві кращі команди з кожної групи.
У групі "А" перші два місця здобули команди ФК"Битків" та "Скеля"с.Пнів,які випередили команду ФК"Надвірна":у групі "Б" впевнено передували надвірнянський "Ліверпуль" та ФК"Красна",які були сильнішими за "Арсенал"с.Тисменичани.А у третій групі найсильнішими були хлопчики з команди "Лукавець"с.Гвізд,які разом з надвірнянською "Аляскою" вийшли до наступної стадії змагань,залишивши позаду "Рокиту" з Білих Ослав.
Шість команд півфіналістів були розподілені  на дві групи,де також змагалися за коловою системою задля визначення чотирьох найсильніших команд.
У першій групі команда ФК"Битків" впевнено переграла своїх суперників з ФК"Красна" та "Аляски"м.Надвірна і посіла перше місце,а другу путівку розіграли їх суперники-нелегка перемога з рахунком 2:1 і команда ФК"Красна" теж виходить у фінальну частину змагань.
У другій групі пнівська "Скеля" забезпечила собі вихід до фінальної стадії змагань,а вирішальним виявився матч між надвірнянським "Ліверпулем" та командою "Лукавець"с.Гвізд.Впевнено провівши всю гру "Ліверпуль" здобув перемогу з рахунком 4:1,випередив за різницею м"ячів "Скелю" і вийшов до фінальної частини з першого місця.
Після невеликої перерви відбулися заключні зустрічі,які визначали переможців та призерів відкритої першості м.Надвірна.
У першому півфіналі,де зустрічалися ФК"Битків" та "Скеля"с.Пнів з перших хвилин точилася напружена боротьба,небезпечні моменти виникали біля воріт як одних так і других суперників,але першими рахунок відкрила битківська команда.У другому таймі гравці "Скелі" пішли вперед всією командою,намагаючись зрівняти рахунок-і зрештою це їм вдалося-нічия 1:1.Цей рахунок не змінився до завершення гри,і згідно з регламентом змагань було призначено серію 6-метрових штрафних ударів.І саме після серії пенальті перемогу здобула битківська команда,яка реалізувала всі свої спроби,в той час як їх суперники двічі схибили. Отже,команда ФК"Битків" у фіналі.
У другій півфінальній грі,де зустрілися "Ліверпуль" з Надвірної та ФК"Красна",теж спочатку точилася рівна боротьба,обидві команди намагалися гостріше зіграти в атаці,надійніше захищатися,але зрештою більш зіграні між собою гравці "Ліверпуля" зуміли використати більшість своїх моментів,реалізувавши їх у забиті голи.У підсумку-перевага надвірнянців з рахунком 4:1 і вони також виходять у фінал відкритої першості м.Надвірна з міні-футболу серед юнацьких команд Надвірнянського району.
У грі за третє місце зустрілися ФК"Красна" та "Скеля"с.Пнів.Гра розпочалася дуже активно з боку обидвох команд,суперники намагалися якнайбільше забити у ворота своїх опонентів,ніж дбати про оборону своїх воріт.Саме тому основний час приніс бойову нічию-3:3 і знову футбольна лотерея-серія пенальті.
Як у півфінальній грі так у грі за 3 місце непощастило пнівським футболістам.Дві свої спроби вони не реалізували,в той час як команда ФК"Красна" дуже впевнено використала всі свої спроби.Отже з рахунком 7:6(3:3 основний час) перемагає команда з Красної і стає бронзовим призером.А гравці пнівської "Скелі",маючи дуже сильний склад,залишилися лише четвертими.
У фінальній грі важко було передбачити хід подій,адже і "Ліверпуль" і ФК"Битків" постійні призери районних змагань з міні-футболу,і чудово обізнані з манерою гри своїх суперників.Це була дійсно гра рівних команд,але переможець мав бути визначений - і ним став "Ліверпуль" з Надвірної,який вигравав по ходу гри 1:0,2:1 і довів гру до переможного завершення - 3:1 на користь команди "Ліверпуль",яка стає переможцем відкритої першості міста Надвірна серед юнацьких команд.
У складі "Ліверпуля" виступали-Назар Псарук,Володимир Борщ,Роман Дитко,Володимир Басник,Сергій Котляров,Дмитро Губарь,Степан Сахарчук,Сергій Великий,Тарас Кужньов та капітан команди Микола Сахарчук.
Після закінчення фінальної гри  відбулось нагородження команд-призерів,яке проводили головний суддя змагань Віктор Татаренко та члени суддівської колегії Сергій Пошивайло та Дмитро Прокопечко.
За зайняте четверте місце грамотами відзначили гравців команди "Скеля"с.Пнів(капітан Тарас Берчак,тренер Михайло Войсович),бронзові медалі та дипломи були вручені гравцям ФК"Красна"(капітан Андрій Чіх,тренер Андрій Дитко).Фіналісти-команда ФК"Битків"(капітан Ярослав Рогів,тренер Василь Андрусяк) заохочені срібними медалями та дипломами.А найбільше призів випало на долю переможців змагань-команди "Ліверпуль"м.Надвірна-красень-кубок,футбольний м"яч,золоті медалі та дипломи.
Як і завжди були відзначені кращі гравці у чотирьох номінаціях-
воротар - Микола Кузьмич("Скеля"с.Пнів),
захисник - Іван Шибістий(ФК"Битків"),
нападник - Дмитро Поробок(ФК"Красна")
та кращий гравець турніру Володимир Басник("Ліверпуль"м.Надвірна).Всі ці гравці нагороджені пам"ятними призами та дипломами,які спеціально на цей турнір встановив директор ПП"ПоліКРОК" Анатолій Косован.
Не забули згадати і інформаційних партнерів районної федерації міні-футболу-газету "Вітрина Надвірної" та інтернет-сайт "Футбол Надвірнянщини" за постійне висвітлення дитячих змагань з міні-футболу у засобах масової інформації.

Прес-служба районної
федерації міні-футболу


Фото в соцмережі В КОНТАКТАХ
Переглядів: 947 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Серпень 2013  »
НдMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів