Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили

На стадіо району

Головна » 2012 » Липень » 30 » ТМ ФК "Калуш" - "Прут" (Делятин) - 1:1 (0:0).Гра рівних суперників
16:12
ТМ ФК "Калуш" - "Прут" (Делятин) - 1:1 (0:0).Гра рівних суперників

Гра рівних суперників

ФК «Калуш» (Калуш) – «Прут» (Делятин) - 1:1 (0:0)

29 липня 2012 – 11.00. Стадіон «Хімік», +25°С, 90 глядачів

Арбітр: Луцан Василь (м. Калуш)

Асистенти арбітра: Хомик Юрій і Золотняк Петро (обидва – м. Калуш)

ФК «Калуш»: Галаса Валентин, Олевич Ярослав, Микуляк Ярослав, Ляхович Михайло, Баландін Олег, Драган Андрій, Мельник Орест, Мельник Андрій (Романів Тарас, 67), Драган Назарій, Стовбан Любомир, Король Андрій (К) (Коско Юрій, 46)

«Прут»: Ключівський Микола, Ліхновський Михайло, Небелюк Володимир, Бойків Василь, Цурак Ігор, Яцишин Дмитро, Голіней Юрій, Литвин Микола (К), Брізе Олексій (Бодров Петро, 80), Крук Ігор, Іванишин Богдан (Єжов Віталій, 54)

Голи: Стовбан Любомир (71) – Єжов Віталій (57)

Попередження: Стовбан Любомир (17), Ляхович Михайло (22) – Ліхновський Михайло (40), Бойків Василь (77)

Пам'ятаючи про прикру домашню поразку від делятинців у першому колі, ФК «Калуш» розпочав матч досить обережно. Слід зауважити, що в обох суперників були задіяні гравці юнацьких складів, і це не могло не позначитись на грі. На перших хвилинах запам'ятались два напівмоменти, в одному з яких Андрій Король намагався скинути м'яч в штрафній під удар комусь з партнерів, а в іншому – прицільно пробивав по воротах Орест Мельник. Перший точний удар у гостей наніс лише на 20-й хвилині новачок «Прута» Олексій Брізе, проте Галаса виявився на місці.
В середині першого тайму стала вимальовуватись перевага калушан, які створили підряд декілька небезпечних моментів. Близьким до успіху був Андрій Мельник, та після його підкрученого удару м'яч пройшов поряд дев'яткою. Після кутового влучно пробив головою Любомир Стовбан – з лінії воріт м'яч виніс хтось із захисників гостей. А на 29-й хвилині стовідсоткову нагоду втратив Андрій Драган, який не реалізував свій вихід віч-на-віч з Ключівським. Ще через три хвилини втік від оборонців Любомир Стовбан, але на завершальний удар у нього не вистачило сил.
Другий тайм розпочався в подібному руслі. Двічі загрожував воротам гостей Назарій Драган, а Андрій Мельник з лінії воротарської не зумів як слід влучити по м'ячу після передачі з правого флангу. Все змінилось на 57-й хвилині, коли свіжий Єжов обікрав калуських захисників і покарав їх за надмірну самовпевненість.
Після пропущеного голу темп гри значно впав, та й спека стала дошкуляти гравцям. Гра в нападі у калушан не йшла, а молодий Коско, який вийшов у другом таймі замість Андрія Короля, був малопомітним. В цій ситуації ініціативу взяв на себе Любомир Стовбан – він здійснив рейд майже від самого центру поля і, обігравши по ходу кількох захисників, пробив повз Миколу Ключівського.
Останні п'ятнадцять хвилин краще провели гості. Вдруге міг відзначитись Віталій Єжов, а після подачі від кутового двічі пробивав з близької відстані Петро Бодров, та Галаса з захисниками із цими ударами впорались. Калушани відповіли пострілом Стобана з лінії штрафного майданчика, але м'яч пройшов вище. Отже, нічия 1:1, яка, здається, задовольнила обидві команди.

    
     Головний тренер делятинського «Прута» Тарас Ковальчук: «Змін в складі відбулось не багато – до нас перейшли Олексій Брізе з Галича і Василь Бойків, який виступав за ФК «Гвіздець». Команда вже тиждень перебуває в тренувальному режимі, коли одночасно з фізичними навантаженнями проводить контрольні матчі. За цей час ми двічі зіграли з косівською «Гуцульщиною» (2:1 і 0:3), поступились «Карпатам» з Яремче (0:4), а також перемогли ФК «Битків» (4:0) і команду села Білі Ослави (6:1). Що стосується втрат, то в МФК «Ураган» ми відпустили голкіпера Василя Кучеру, а Єгор Слободян вирішив пов'язати свою подальшу футбольну долю з івано-франківським «Прикарпаттям». Той час, протягом якого я працюю з командою, пішов на створення боєздатного колективу, і ми пройшли лише половину цього шляху. Вважаю, що гравці добре підготувались до другого кола, і команда обов'язково покращить своє турнірне становище. Окремо хочу висловити щиру подяку Миколі Васильовичу Палійчуку, завдяки підтримці якого «Прут» виступає у вищій лізі чемпіонату області.»


Переглядів: 1041 | Додав: nrff | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Липень 2012  »
НдMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів