Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 3
Guests: 2
Користувачів: 1

nrff
на сайт заходили nrff

На стадіо району

Головна » 2012 » Жовтень » 18 » Свято молоді та спорту в м.Надвірна+відео
16:34
Свято молоді та спорту в м.Надвірна+відео
Розіграш кубка "Козацька слава" з міні-футболу серед юнацьких команд,присвячений святу Покрови Пресвятої Богородиці та Дню Українського Козатцтва,вилився в чудове спортивне дійство молодих спортсменів.
Вже традиційно ці змагання проводить районна федерація міні-футболу(голова Віктор Татаренко).Значно посприяв у цій доброчинній справі генеральний директор фірми "Глобал Карпат Еко" Роман Мочерняк.
У попередньому етапі змагань взяло участь вісім команд,яких за жеребкуванням розподілили на дві групи задля визначення півфіналістів.
У першій групі впевнено передували команди "Карпати"м.Надвірна та ФК"Битків",які випередили команди з райцентру ФК"Руднєва" та "Говерлу" і вийшли до фінальної частини змагань.
У другій групі несподівано для всіх достроково перепустку до півфіналу здобула команда "Атака"с.Гвізд,а долю другої путівки вирішила краща різниця забитих і пропущених м"ячів,яка виявилася кращою у команди "Краєвид"с.Чорний Потік.
У першій півфінальній зустрічі,де змагалися "Краєвид"с.Чорний Потік та "Карпати"м.Надвірна точилася рівна боротьба,дуже довго рахунок був нічийним,але фатальною для надвірнянської команди виявилась середина другого тайму,коли вони пропустили в свої ворота три голи.І хоча незабаром Олег Куртяник відквитав один м"яч,це вже не допомогло.У підсумку-перемога команди "Краєвид" з рахунком 4:2 і вона виходить у фінал розіграшу кубка "Козацька слава".
Другий півфінал,де ФК"Битків" грав з "Атакою"с.Гвізд виявився прогнозованішим,адже битківські спортсмени уже довгий час грають стабільним складом. Зрештою вони і перемагають з рахунком 4:1 і теж виходять у фінал.
У грі за третє місце боротьби практично не вийшло,надвірнянці переконливо перемагають з рахунком 5:1 і займають бронзову сходинку.
А фінальна гра,де грали старі,непримиренні суперники з Чорного Потоку та Биткова проходила дуже гостро і напружено.Першими забивають биткіські футболісти, але ще до перерви команда "Краєвид" зрівнює рахунок-1:1.
Обидві команди гостро атакують,проводять красиві комбінації,створюють численні небезпечні моменти,однак голів нема.І тут стається несподіване-прикру помилку допускає воротар "Краєвиду" і м"яч у сітці-2:1 на користь ФК"Битків".
До кінця гри залишається чотири хвилини,чорнопотоківці насідають на ворота своїх суперників,битківська команда захищається повним складом,а час так швидко проходить.І коли до закінчення гри залишилися лічені секунди,команда "Краєвид" здобуває право на кутовий,Іван Шовгенюк віддає націлену передачу на свого брата Андрія і той влучно б"є-нічия 2:2 і серія пенальті.
Першими били гравці "Краєвиду" і дуже невдало-з чотирьох ударів вони забили лише раз,в той час,як їхні суперники реалізували три свої спроби.В підсумку-нелегка,але перемога в серії пенальті з рахунком 3:1(основний час 2:2) і кубок "Козацька слава" їде у Битків.
Відразу після закінчення фінальної гри відбулось урочисте нагородження команд-призерів,яке проводили генеральний директор фірми "Глобал Карпат Еко" Роман Мочерняк,головний суддя змагань Сергій Пошивайло та голова районної федерації міні-футболу Віктор Татаренко.
За зайняте четверте місце грамотами відзначили гравців команди "Атака"с.Гвізд(капітан Василь Гандзюк),за третє місце бронзові медалі та дипломи отримали гравці команди "Карпати"м.Надвірна(капітан Євген Гельон).Фіналісти-"Краєвид"с.Чорний Потік(капітан Іван Шовгенюк) заохочені срібними медалями та дипломами.
А найбільше призів у переможців-команди ФК"Битків"-це красень-кубок,золоті медалі та дипломи переможців.А родзинкою нагородження стало вручення команді-переможцю футбольного м"яча з автографом видатного українського футболіста Андрія Шевченка.,який Роман Мочерняк вручив тренеру команди ФК"Битків" Василю Андрусяку.
У складі переможців грали:Іван Петляк,Володимир Юрчилюк,Олександр Корж,Ярослав Рогів,Павло Хіцов,Володимир Трушко,Андрій Корж,Ігор Огерук,Вадим Гунда та капітан команди Андрій Клюба.
Як і завжди були визначені кращі гравці турніру у чотирьох номінаціях-ними стали воротар Іван Петляк(ФК"Битків"),захисник Іван Федюк("Карпати"м.Надвірна), нападник Іван Шовгенюк("Краєвид"с.Чорний Потік) та кращий гравець Андрій Клюба(ФК"Битків").Всі ці гравці були нагороджені пам"ятними призами та дипломами,які на ці змагання встановила директор магазину "ПоліКРОК" Наталія Косован.
Своїми думками з нами поділився Роман Мочерняк:
Проведені змагання є гарним прикладом самопожертви і праці організаторів,тренерів та самих молодих хлопців,які доклали чимало зусиль для перемоги, присвяченої святові Покрови Пресвятої Богородиці та Дню Українського Козатцтва.
Діти-це наше майбутнє і теперішнє водночас,тому і відповідальність є велика-як перед людьми,так і перд своєю совістю.
На мою думку,на перемогу заслуговувала кожна команда,адже їхній клас був практично рівний.В кожній команді є гравці-лідери,які ведуть до перемоги своїх партнерів,і вони повинні уже в найближчий час грати на більш високому рівні.
Проведення подібних змагань-це доброчинна і благородна справа,тому я з задовленням відгукнувся на пропозицію посприяти у проведенні цього турніру.
Маю надію,що це не останні змагання з міні-футболу,які я допоможу провести,і максимально посприяю,щоби рівень подібних змагань тільки ріс.
Щастя всім,успіхів у навчанні та спорті,до нових зустрічей!

http://cs304807.userapi.com/v304807018/3e75/Qf3VxMokusM.jpg

БІЛЬШЕ ФОТО ТУТ!!!

Віталій Куцій

керівник прес-центру
районної федерації міні-футболу


Переглядів: 1662 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів