Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили nrff

На стадіо району

Головна » 2010 » Березень » 28 » Стартував міні-футбольний сезон 2010 року для дитячих команд району.
11:11
Стартував міні-футбольний сезон 2010 року для дитячих команд району.
   20-21 березня на стадіоні „Нафтовик” було розіграно кубок „Кришталевий пролісок”, який проводила районна федерація міні-футболу (голова Віктор Татаренко) за сприяння надвірнянського ресторану „Карпати” (директор Василь Кузюк) та поліграфічного підприємства „ПоліКРОК” (директор Анатолій Косован).
   Цього разу участь у змаганнях взяло 12 команд (вік учасників до 16 років),які за рейтингом були розподілені на чотири групи,а до фінальної частини потрапляв лише переможець групи.
   У першій групі переможцем стала команда „Сокіл”с.Фитьків,яка випередила ДЮСШ
c.Заріччя та „Олімпію”с.Камінне.
   Наводимо підсумкову таблицю та статистичні дані всіх ігор:
1.”Сокіл”Фитьків-„Олімпія”Камінне-4:1(0:0).Голи забили: у „Сокола”-Дмитрук-2, Олійник,Середюк,у „Олімпії”-Б.Іванюк

2.”Сокіл”Фитьків- ДЮСШ Заріччя-4:2(2:1).Голи забили: у „Сокола”-Олійник-2,Дереш,
Дмитрук,у ДЮСШ-Холошнюк-2

3.ДЮСШ Заріччя-„Олімпія”Камінне-0:0.


Назва команди
і
в
н
п
з/п
о
1
"Сокіл"Фитьків
2
2
0
0
8-3
6
2
ДЮСШ Заріччя
2
0
1
1
2-4
1
3
"Олімпія"Камінне
2
0
1
1
1-4
1

   З другої групи до фінальної частини вийшла команда „Карпати”м.Надвірна,яка була сильніша за „Скелю”с.Пнів та „Прут”с.Заріччя
Наводимо підсумкову таблицю та статистичні дані всіх ігор:
1.„Скеля”Пнів-„Прут”Заріччя-4:1(1:1).Голи забили у „Скелі”-Вірста-2 , Касюдик, Дутчак,у „Прута”-А.Вацик.

2.„Карпати”Надвірна-„Скеля”Пнів-6:3(2:1).Голи забили у „Карпат”-Огерук-2, І.Іванюк-2, Калиній-2,у „Скелі”-Вірста-2,Касюдик.

3.„Карпати”Надвірна-„Прут”Заріччя-5:0-технічний виграш.


Назва команди
і
в
н
п
з/п
о
1
"Карпати"Надвірна
2
2
0
0
11-3
6
2
"Скеля"Пнів
2
1
0
1
7-7
3
3
"Олімпія"Камінне
2
0
0
2
1-9
0

   У третій групі сильнішими за своїх суперників були гравці „Краєвиду”с.Чорний Потік, які впевнено переграли своїх суперників з ДФК”Атака”с.Гвізд та ДЮСШ с.Білі Ослави.
Наводимо підсумкову таблицю та статистичні дані всіх ігор:
1.ДФК”Атака”Гвізд- ДЮСШ Б. Ослави-3:1(1:1).Голи забили:у ДФК”Атаки”-Насадюк, Синяк,Михайлюк,у ДЮСШ-Прокоп”юк.

2.„Краєвид”Ч. Потік- ДЮСШ Б. Ослави-8:0(6:0).Голи забили:у „Краєвида”- Слюсарський-3,І.Шовгенюк-3,В.Шовгенюк-2.

3.„Краєвид”Ч. Потік- ДФК”Атака”Гвізд-6:2(3:1).Голи забили:у „Краєвида”- Слюсарський-3,І.Шовгенюк-3,у ДФК”Атака”-Синяк,Николюк.



Назва команди
і
в
н
п
з/п
о
1
"Краєвид"Ч.Потік
2
2
0
0
14-2
6
2
ДФК"Атака"Гвізд
2
1
0
1
  5-7
3
3
ДЮСШ Б.Ослави
2
0
0
0
  1-9
0

   А в четвертій групі точилася найзапекліша боротьба,де „Нафтовик”смт.Битків лише за кращою різницею м”ячів випередив ФК”Перерісль” та „Ураган”м.Надвірна.
Наводимо підсумкову таблицю та статистичні дані всіх ігор:
1.„Ураган”Надвірна- ФК”Перерісль”-3:1(2:1).Голи забили:у „Урагана”-Дитко-3,у ФК”Перерісль”-Павлюк.

2. ФК”Перерісль”- „Нафтовик”Битків-3:2(0:1).Голи забили:у ФК”Перерісль”- Я.Ерстенюк-2.Павлюк,у „Нафтовика”-Бойкович,Рогів.

3. „Нафтовик”Битків-„Ураган”Надвірна-5:1(1:0).Голи забили:у „Нафтовика”-Рогів-3, Корж-2,у „Урагана”-Федюк.



Назва команди
і
в
н
п
з/п
о
1
"Нафтовик"Битків
2
1
0
1
7-4
3
2
ФК"Перерісль"
2
1
0
1
4-5
3
3
"Ураган"Надвірна
2
1
0
1
4-6
3

   А в неділю було проведено фінальну частину змагань.
   У першому півфіналі зустрілись команди „Карпати”м.Надвірна та „Сокіл”с.Фитьків.З
перших хвилин гри надвірнянська команда почала атакувати ворота своїх суперників,що
зрештою і принесло результат-двічі Іван Калиній забиває голи,і хоча фитьківські хлопчики чинили гідний опір,але на підсумок це не вплинуло.Впевнена перемога з рахунком 4:2 і надвірнянці у фіналі.
   А от другий півфінал між командами „Краєвид”Чорний Потік та „Нафтовик” смт.Битків видався не дуже видовищним,адже учасники гри пам”ятали результат минулорічного фіналу у розіграші кубка Діда Мороза,де гравці „Краєвиду” просто розтрощили своїх битківських однолітків з рахунком 9:0.
   Саме тому точилася дуже обережна гра,але хоча команди і мали нечисленні гольві моменти,гра так і завершилася нульовою нічиєю.
   Згідно регламенту змагань команди пробивали по п”ять 6-метрових штрафних удари,і тут фортуна усміхнулася битківським футболістам,які реалізували на один удар більше і перемогли з рахунком 4:3.
   У грі за третє місце спочатку фитьківська команда більше атакувала,краще захищалася і навіть вигравала з рахунком 4:1.Але потім пішла гра у нападника „Краєвиду” Ігоря Слюсарського,який сім разів розписався у воротах суперників. Отже,перемога з рахунком 8:5 і „Краєвид” виборює почесне третє місце.
   Фінальна гра між надвірнянськими „Карпатами” та битківським „Нафтовиком” проходила у кращих традиціях дитячих змагань з міні-футболу.
   На протязі всієї гри надвірнянці впевнено передували-2:0,3:1,4:2.Але як завжди під кінець гри розслабились,і за декілька хвилин до закінчення рахунок був нічийним-4:4.Далі обидві команди вирішили не ризикувати і догравали гру,сподіваючись у серії пенальті вирвати перемогу у свого суперника.Отже фінальний свисток фіксує бойову нічию-і знову команди вирішують долю кубка „Кришталевий пролісок” у серії пенальті.
   І саме тут у всій красі показав себе воротар надвірнянської команди Олег Іванюк,який відбив два пенальті своїх суперників,і сам забив переможний гол.
   Отже,надвірнянські „Карпати” здобувають нелегку перемогу і стають володарями кубка „Кришталевий пролісок”.
   Наводимо статистичні дані всіх ігор фінальної частини змагань:
1.”Карпати”Надвірна-„Сокіл”Фитьків-4:2(3:1).Голи забили:-у „Карпат”-Калиній-3, І.Іванюк,у „Сокола”-Дмитрук-2.

2.”Нафтовик”Битків-„Краєвид”Ч.Потік-4:3(0:0) по пенальті.
Пенальті реалізували:у „Нафтовика”-Рогів,Бойкович,Браїк,Клюба,у „Краєвида”-А.Шовгенюк,Менюк,Слюсарський.

3.„Краєвид”Ч.Потік-„Сокіл”Фитьків-8:5(1:3).Голи забили:-у „Краєвида”-Слюсарський-7,І.Шовгенюк,у „Сокола”-Олійник-3,Дмитрук-2.

4.”Карпати”Надвірна-”Нафтовик”Битків-8:7 (3:1,4:4)-по пенальті.
Голи забили:у „Карпат”-Огерук-2І.Іванюк,Калиній,у „Нафтовика”-Рогів,Бойкович-3.
  Пенальті реалізували:у „Карпат”- Огерук,Чичотка,І.Іванюк,О.Іванюк,у „Нафтовика”-Рогів, Бойкович,Браїк.
   Відразу після закінчення фінальної гри відбулось нагородження команд-призерів,яке проводили голова районної федерації міні-футболу Віктор Татаренко та спонсори турніру директор ресторану „Карпати” Василь Кузюк та диреткор ПП”ПоліКРОК” Анатолій Косован.

    За зайняте четверте місце грамотами було нагороджено команду „Сокіл”с.Фитьків.Їх отримали-Дмитро Бакота,Мар”ян Дмитрук,Василь Дереш,Іван Олійник,Степан Гавриленко,Степан Приймак,Мирон Дутчак,Ярослав Балабан,Андрій Максімко та капітан команди Денис Середюк (тренерАнатолій Ерстенюк).

   Бронзові медалі та дипломи за зайняте третє місце отримали гравці команди „Краєвид”с.Чорний Потік-Андрій Шовгенюк,Василь С.Шовгенюк,Назар Василишин,Микола Менюк,Ігор Слюсарський,Василь А.Шовгенюк,Дмитро Шовгенюк,Василь Дячук та капітан команди Іван Шовгенюк (тренер Степан Шовгенюк).

  Фіналістам розіграшу кубка „Кришталевий пролісок” команді „Нафтовик”смт.Битків було вручено срібні медалі та дипломи.Нагороди отримали:Віталій Бойкович,Василь Гунда,Ярослав Рогів,Іван Браїк,Андрій Клюба,Андрій Корж,Іван Шибістий та Олександр Корж.

   А найбільше нагород отримали переможці змагань команда „Карпати” м.Надвірна, яка повністю складалась з учнів Надвірнянської ДЮСШ відділу освіти РДА.Це кубок „Кришталевий пролісок”,футбольний м”яч,золоті медалі та дипломи.
   У складі переможців виступали:Олег Іванюк,Андрій Чичотка,Євген Гельон,Роман Павлюх,Іван Іванюк,Ігор Огерук,Іван Калиній,Сергій Великий,Сергій Сапотюк та капітан команди Олег Нагорний (тренер Іван Тимінський).
   Організатори змагань,як і завжди,визначили кращих гравців турніру у чотирьох номінаціях.Кращим воротарем визнаний Назар Василишин („Краєвид”с.Чорний Потік),
Кращий захисник-Іван Браїк(„Нафтовик”смт.Битків),кращий нападник-Іван Калиній
(„Карпати”м. Надвірна),кращий гравець турніру – Ігор Огерук(„Карпати”м. Надвірна).
Всіх цих гравців нагородили пам”ятними призами та відповідними грамотами.
   На думку організаторів змагань відмінно впоралися зі своєю роботою суддівська бригада у складі Ігоря Зубка та Миколи Ясінського,завжди був готовий прийти на допомогу учасникам змагань Андрій Михайлюк-фельдшер поліклініки Надвірнянської
ЦРЛ.
   Висловили подяку Олекснадру Тищенко за поширення футболної інформації в інеті
на сайті „Футбол Надвірнянщини”,згадали добрим словом і керівників ЗМІ Надвірнянського району-Івана Гриджука (газета „Народна воля”) та Богдана Климковецького (ТРК”Надвірна”) за постійне висвітлення дитяих змагань у засобах масової інформації.
   На черзі розіграш кубка „Весняна перлина”,а вже після свята Великодня будуть проведені змагання і для команд молодшої вікової групи (1996-1998 р.н.)



 

Переглядів: 3478 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Березень 2010  »
НдMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів