Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили nrff

На стадіо району

Головна » 2015 » Лютий » 25 » Спортивні здобутки Надвірнянської ДЮСШ відділу освіти РДА
13:09
Спортивні здобутки Надвірнянської ДЮСШ відділу освіти РДА

«Граємо за Україну разом»

31 січня 2015 року в м. Івано-Франківську проходили зональні обласні змагання з міні-футболу серед учнів СДЮШОР, ДЮСШ та ДЮФК 2001 року народження і молодші «Граємо за Україну разом» за територіальним принципом. Вихованці Надвірнянської ДЮСШ змагалися в першій зоні в м. Івано-Франківська. В даних зональних змаганнях в яких брало участь сім команд, команда ДЮСШ відділу освіти зайняла третє місце, поступившись тільки футбольним клубам «Ніка» та «Прикарпаття» м. Івано-Франківська.

Наймолодші футболісти ДЮСШ відділу освіти.

20-22 січня 2015 року в м. Городенка проходив Всеукраїнський турнір з міні-футболу серед юнаків 2006 року народження і молодші за участі таких відомих команд України, як дві команди з м. Києва, м. Чернівців, м. Кам’янець-Подільська, м. Бучач а також багато команд з Івано-Франківської області. Вихованці Надвірнянської ДЮСШ відділу освіти в даному турнірі зайняли 5-те місце, а найголовніше набралися свого чергового змагального досвіду на змаганнях такого високого рівня.

Чемпіонат України з боротьби самбо.

З 27 по 31 січня 2015 року в м. Київ проходив Чемпіонат України з боротьби самбо серед юнаків та дівчат 1997-98 років народження. В черговий раз вихованка ДЮСШ відділу освіти, Гуш Оксана доказала те, що вона є однією з найсильніших спортсменок України та в черговий раз зайняла 3-тє місце в Чемпіонаті України з боротьби самбо в своїй ваговій категорії.

Всеукраїнський турнір з міні-футболу.

14-15 лютого 2015 року в м. Чернівці проходив Всеукраїнський турнір зміні-футболу серед юнаків 2005 року народження і молодші. В турнірі всього взяло участь 12 команд, чотири з яких команди з Івано-Франківщини. «Ураган» м. Івано-Франківськ 2-ге місце, Городенка 7-ме місце, Надвірна 9-те місце, Коломия 12-те місце.

Чемпіонат України з легкої атлетики.

19-20 лютого 2015 року в м. Ужгород Закарпатська область проходив чемпіонат України з легкої атлетики серед юнаків, юніорів та дорослих. У зв’язку з браком коштів на вищевказані змагання було відправлено тільки одного вихованця ДЮСШ відділу освіти, Римарука Віталія, (тренер-викладач Бойчук І. А.),який відмінно виступив в даних змаганнях і виборов бронзову медаль (3-тє місце) в метанні диска показавши результат 45 м. 71 см.

Міжнародні змагання з легкої атлетики «Прикарпатська Зима»

22 лютого 2015 року в м. Івано-Франківську завершились Міжнародні змагання з легкої атлетики на призи «Прикарпатська-Зима». Збірна команда ДЮСШ відділу освіти виступала в даних змаганнях в складі 12-ти учасників змагань, троє з яких стали срібними призерами Міжнародних змагань, а саме:
Бойчук Христина(штовхання ядра) 2-ге місце.
Журавський Володимир (штовхання ядра) 2-ге місце.
Андрюк Ольга (біг 1500 м.) 2-ге місце.
Нагадаємо,що крім українських спортсменів в змаганнях також брали участь спортсмени республіки Білорусь, Молдова та Польща.

Інформує  nadosvita.if.ua

Переглядів: 717 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Лютий 2015  »
НдMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів