Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 3
Guests: 3
Користувачів: 0


на сайт заходили nrff

На стадіо району

Головна » 2013 » Січень » 3 » Що цікавого футбольного відбулося в нашому районі за 2012 рік?
01:47
Що цікавого футбольного відбулося в нашому районі за 2012 рік?
В січні-лютому першими з наших команд розпочали грати хлопчики ДЮСШ м.Надвірна відділу освіти РДА(гравці 1998 р.н.і молодші) на обласних міні-футбольних змаганнях "Граємо за Україну разом!"що проходив у Івано-Франківську.В підсумку стали третіми за результатами стикових ігор серед кращих у двох групах,пропустивши у фінальну частину "Прикарпаття" та "Ніку" з Івано-Франківська.

лютий-березень

"Прут" з Делятина взяв участь у передсезонному турнірі "Кубок Підгір"я"

На позачерговій звітно-виборній конференції Надвірнянської районної федерації футболу (НРФФ) обрали нового її голову Пушкара Т.М.,новий виконком та вперше 4 комітети.

НРФФ разом з ВФСТ"Колос" та відділом у справах сім"ї,молоді та спорту провела передсезонний весняний турнір з футболу "Пролісок".Взяло участь 25 команд.
Переможцем турніру стали ФК"Перерісль".

Дівоча"Надвірняночка"(гравці 1997 р.н. і молодші) стали третіми(з 8 команд) на всеукраїнському міні-футбольному турнірі присвяченому Міжнародному дню прав жінок і миру в м.Івано-Франківськ.

ФК"Битків" та "Прут"Делятин взяли участь у другому передсезонному обласному турнірі "Кубка Федерації пам'яті Мирослава Думанського-2012".ФК"Битків"-став вперше володарем почесного трофею в своїй молодій історії та другим після "Бескида"(в 1998 р.)серед команд Надвірнянщини.

Команда Надвірнянського р-ну,створена на базі гравців с.Чорний Потік зіграла на зональних змаганнях з міні-футболу першості області ВФСТ"Колос" і вийшла до фінальної частини.

квітень

Дві команди з Надвірнянщини,а саме "Прут"Делятин і ФК"Битків" стартували у вищому дивізіоні чемпіонату та кубку області.

Команда Переріслянської ЗОШ виступила на обласному етапі Кубку шкільного футболу Євро-2012

Дві команди хлопчиків ДЮСШ м.Надвірна відділу освіти РДА розпочали друге коло в ДЮФЛО сезону 2011-2012рр.

НРФФ розпочала змагання в кубку Надвірнянського району серед дорослих(24 команди) та вперше серед юнацьких(22) колективів з футболу.

"Прут"Делятин на стадії 1/16 фіналу завершує свої виступи в кубку області

Районна федерація міні-футболу провела перший міні-футбольний турнір"Кришталевий пролісок".6 команд(гравці віком до 18 років).Перемогу святкували "Карпати"м.Надвірна

травень

НРФФ розпочала змагання в чемпіонаті Надвірнянського району серед дорослих та юнацьких колективів з футболу в 1 та 2 лігах по 12 команд в кожній.

Районна федерація міні-футболу провела другий міні-футбольний турнір"Кубок Дружби".Серед 8 учасників перемогли ФК"Битків".

В Надвірній на стадіоні "Нафтовик" вперше пройшли зональні змагання з футболу пам"яті заслуженого тренера України Лева Броварського присвячені "ЄВРО-2012"(вікова група 1998 р.н.) під егідою ФФУ.В числі 4 команд виступила і команда хлопчиків ДЮСШ м.Надвірна відділу освіти РДА,яка гідно виступила проти збірних команд Івано-Франківської,Львівської та Вінницької областей.

В с.Камінне відбулися матчі групи Б ІІ футбольного турніру серед дитячих команд (гравці 1999 р.н) "Меморіал Івана Краснецького".Грали СДЮШОР "Прикарпаття-2" (Івано-Франківськ),ДЮСШ-3 (Івано-Франківськ),"Буковина" (Чернівці),ДЮСШ Богородчани.

ВФСТ"Колос" та відділ у справах сім"ї молоді та спорту РДА в с.Чорний Потік пройшла відкрита першість серед відділень ДЮСШ «Колос»(8 команд хлопчиків+1 дівчаток).Перемогли юнаки із Білих Ослав.

"Надвірняночка"(гравці 1995 р.н. і молодші) займає друге місце на першому чемпіонаті Прикарпаття з футболу (ДЮФЛО) серед 8 команд та перемагає на міні-футбольному турнірі в Рожнятові присвяченому Міжнародному Дню захисту дітей(4 команди).

ФК"Битків" на стадії 1/8 фіналу завершує свої виступи в кубку області

В смт.Ланчин втретє проводять тур­нір з міні-футболу з нагоди Дня Героїв.Серед 5 команд передували юні футболісти Ланчинської ЗОШ І-ІІ ст.

У Цуцилові у турнірі з футболу, приуроченому Дню Героїв,змагались команди двох НВК та двох ЗОШ.Перемогли учні Волосівського НВК.

У Калуші у фінальному турнірі Кубка «Гостинного Дому» з міні-футболу серед вуличних та дворових команд Надвірнянський район представляли команди із с. Білі Ослави та смт. Ланчин.

червень

Районна федерація міні-футболу провела третій міні-футбольний турнір"Кубок Надії".(6 команд).Перемогли ФК"Надвірна".

У м.Пруднік(Польша) збірна команда району(учні 1995-1998 р. н.) змагалися у турнірі із шістьма командами Польщі, Німеччини та України і вибороли почесну «бронзу».Крім дитячого турніру відбувся і футбольний турнір серед дорослих команд. Наші краяни(делегація депутатів районної ради) виступали командою разом із польськими друзями і в результаті посіли четверте місце.

Команда ветеранів "Олімпія"с.Камінне серед чотирьох учасників посіла 2 місце на четвертому за ліком футбольному турнірі  пам"яті Шуляра Богдана Михайловича,який проходив в с.Майдан (Тисменицький р-н).

ФК"Ланчин" представляв наш район на кубку області ФВСТ «Колос».

Школярі(6 команд) змагались у міні-футболі на Кубок Надвірнянського міського голови.Перше місце за командою Надвірнянської ЗОШ І-ІІІ ст. №3

У с.Зелена урочисто відкрили футбольне поле.

В Надвірній на стадіоні "Нафтовик" відбулися два фінали кубка району.У юнаків перемогу здобули ФК"Зелена",у дорослих ФК"Перерісль".

липень

ФК"Ланчин" припиняє боротьбу в 1/4 кубку області на призи ВФСТ «КОЛОС».

В смт.Битків відкрили восьму в районі синтетичну спортивну площадку для занять з міні-футболу.

У с.Чорний Потік пройшов фінал міні-футбольного турніру на кубок "Краєвид Карпат".Серед 6 команд його володарем стала команда "Колос"Парище.

Всеукраїнська рада ФСТ «Колос» проводить спортивні змагання серед сільських і селищних рад на «Краще спортивне село 2012 року». Їх присвятили Року спорту та здорового способу життя.На теренах Надвірнянщини відбувся попередній етап районних змагань в тому числі і з міні-футболу.

серпень

"Прут" Делятин і "Олімпія"Камінне взяли участь в кубку області серед ветеранів

Другий рік поспіль у Надвірній проводиться розіграш кубка "Карпатські зорі" з міні-футболу серед дитячих команд Надвірнянського району пам"яті футболіста і дитячого тренера Володимира Перегінчука.Серед шести його учасників "Карпати"з Надвірної стали кращими.

Новостворений колектив ФК"Надвірна" з районної першості перейшов грати у першість області,але недовго

ФК"Надвірна" в Івано-Франківську перемагає на традиційному турнірі із міні-футболу, присвяченому Дню Незалежності України(49 команд).

В Надвірній на стадіоні "Нафтовик" відбулися два матчі суперкубка району.У юнаків перемогу здобули знову ФК"Зелена",у дорослих - ФК"Перерісль".

У смт.Делятин пройшла фінальна частина змагань міні-футбольного турніру "Козацька звитяга"(8 команд).ДЮСШ м.Надвірна-переможець.

"Карпати"м.Надвірна вийшла переможцем в розіграші відкритого кубка м.Надвірна.

На свято Незалежності у Парищі відбувся фінал сільських спортивних ігор на «Краще спортивне село Надвірнянського району».В змаганнях з міні-футболу перемогли саме парищанці.Організатори ВСФТ"Колос" та відділ у справах сім"ї молоді та спорту РДА.

вересень

В с.Гвізд пройшов шостий за ліком турнір на кубок пам"яті Романа Пирожука.Взяло участь 6 місцевих команд,а перемогу святкувала "Атака".

Надвірнянська міська рада за сприяння федерації міні-футболу провела кубок "Карпатські зорі".Першими стала команда ДЮСШ м.Надвірна відділу освіти РДА

Районна федерація міні-футболу провела турнір з міні-футболу серед дітей віком до 14 років,де кращими стали хлопчики з "Арсеналу".


Дві команди хлопчиків ДЮСШ м.Надвірна відділу освіти РДА розпочали перше коло в ДЮФЛО сезону 2012-2013рр.

"Надвірняночка"-третій призер на міжобласному турнірі "Золота осінь" з футболу в Городенці.

жовтень

"Надвірняночка"(гравці 1996 р.н. і молодші) матчами першого кола вдруге взяла участь в ДЮФЛО сезону 2012-2013рр.Після першого кола є лідером в групі "Б".

Районна федерація міні-футболу провела змагання з міні-футболу серед дитячих команд району в рамках відкритої першості м.Надвірна.ФК"Битків" стали першими серед восьми команд.

Районна федерація міні-футболу провела розіграш кубка "Козацька слава".ФК"Битків" знову стали першими серед восьми команд.

В Надвірній пройшов міжрайонний міні-футбольний турнір на кубок Андрія Шевченка.З 8 команд переміг "НадРЕМ-гол"

Завершилася боротьба в 2 лігах чемпіонату району.Чемпіоном району став "Арсенал"з Тисменичан.

"Арсенал" з Тисменичан вчетверте взяв  участь в Кубку чемпіонів міст та районів області сезону 2012-2013 років.

Завершили свої виступи в 1 колі дитячо-юнацької футбольної ліги Івано-Франківської області дві команди хлопчиків Надвірнянської ДЮСШ відділу освіти РДА.Команда (U-14) очолила турнірні перегони в своїй групі.

Вчетверте в с.Парище пройшов футбольний турнір пам"яті Василя Чіха.

Вп"яте м.Надвірна відбулися змагання з міні-футболу на кубок ресторану "Карпати" серед юнацьких команд віком до 16 років.З шести команд передували "Карпати"м.Надвірна

листопад

Завершують свої виступи наші представники в чемпіонаті області серед 16 учасників.ФК"Битків"(дорослі 16,юнаки-11),"Прут"Делятин(дорослі 14,юнаки-5)

НРФФ разом з ВФСТ"Колос" та відділом у справах сім"ї,молоді та спорту провела післясезонний турнір з футболу "Золота осінь".Взяло участь 20 команд.
Переможцем турніру стали ФК"Перерісль".

МФК"Прут"Делятин стартував в першості області з міні-футболу.

Турніром з міні-футболу завершилася ІІІ Спартакіада трудового колективу ПАТ «Прикарпаттяобленерго».3 23 команд перемогу,вже вп"яте,святкували ремівці з Надвірної.

в с.Тисменичани пройшло нагородження переможців та команд-призерів чемпіонату району 1 та 2 ліг сезону 2012 року.

Районна федерація міні-футболу проводить турнір "Багряна осінь",де серед восьми команд переміг парищенський "Колос"

На стадії 1/4 фіналу в Кубку чемпіонів міст та районів області сезону 2012-2013 років завершує свої виступи "Арсенал"з Тисменичан

МФК"Ланчин" виграє міні-футбольний турнір,присвячений 70-ти річчю УПА.

грудень

Команда хлопчиків ДЮСШ м.Надвірна вдруге взяла участь у міні-футбольному турнірі до Дня Святого Миколая,який проходив в ФОСК"Прикарпаття"м.Коломия і дійшла до фіналу.

Юна "Надвірняночка" вдруге взяла участь у міні-футбольному турнірі до Дня Святого Миколая,який проходив в смт.Брошнів-Осаді,де завоювали бронзові медалі.

Районна федерація міні-футболу провела турнір серед 8 команд традиційно присвяченого Дню Святого Миколая."Карпати"м.Надвірна-переможець

Районна федерація міні-футболу разом з Надвірнянською міською радою провела турнір серед 8 команд на кубок Діда Мороза.Його завоювала команда "Говерла" Прикарпатського військово-спортивного ліцею-інтернату м.Надвірна.
Переглядів: 1559 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Січень 2013  »
НдMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів