Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили nrff

На стадіо району

Головна » 2019 » Липень » 2 » Розіграш кубка з міні-футболу «Карпатські зорі» пам’яті В.Перегінчука
10:54
Розіграш кубка з міні-футболу «Карпатські зорі» пам’яті В.Перегінчука

Вже традиційно у м.Надвірна було проведено розіграш кубка «Карпатські зорі» з міні-футболу пам’яті футболіста та дитячого тренера Володимира Перегінчука, який у 2010 році передчасно пішов із життя. Як і завжди цей турнір організувала і провела районна федерація міні-футболу (голова Віктор Татаренко), а співорганізатором цих змагань виступила Надвірнянська міська рада в особі міського голови Зіновія Андрійовича.


Участь у змаганнях взяли 12 команд, а після проведеного попереднього етапу до фінальної частини було відібрано шість найсильніших команд. Порядок проведення фінальної частини був традиційним – команди за жеребкуванням були поділені на дві групи, де змагались за коловою системою, а до півфіналу виходило по дві кращі команди з кожної групи.


Перед початком ігор фінальної частини команди-учасниці були вишикувані у центрі штучного майданчику стадіону «Нафтовик». Із наставницьким словом до гравців звернувся міський голова Зіновій Андрійович, який побажав учасникам чесної спортивної боротьби, успіхів у спорті і навчанні. А потім згідно сталої традиції всі присутні на стадіоні: і гравці, і численні глядачі, і гості турніру вшанували хвилиною мовчання пам'ять про Володимира Перегінчука – відомого на теренах Надвірнянщини футболіста та дитячого тренера.


У першій групі впевнено виступили гравці команди ФК «Ланчин», які без особливих проблем здолали своїх суперників «Аляску» з Надвірної та «Дружбу» з Горохолини Богородчанського району, які почали брати участь у міні-футбольних змаганнях Надвірнянщини.

Долю другої путівки розігрували «Аляска» та «Дружба» у очній зустрічі суперники були рівними по класу, грали дуже обережно у захисті, намагаючись зловити суперника на помилці.  Нічия 0:0 після першого тайму, і у другій половині зустрічі більш активно почали грати футболісти з Горохолини, адже нічия їх не влаштовувала. І як це буває у футболі, саме вони першими і пропустили: «Аляска» повела у рахунку 1:0 і здавалось, що все зрозуміло. Але наші гості не розгубились, перебудувавши гру, зуміли зрівняти рахунок, і було достатньо часу, щоб забити переможний гол. Проте, як не намагались гравці «Дружби» здобути перемогу – їм це не вдалось. М’яч уперто не йшов у ворота «Аляски». Фінальний свисток зафіксував нічию 1:1, яка вивела до півфіналу надвірнянську «Аляску» за кращою різницею забитих і пропущених м’ячів.


У другій групі жодного шансу своїм суперникам не залишив надвірнянський «Олімп». А другими у цій групі вийшли гравці команди «Факел» із Середнього Майдану, які у принциповій зустрічі переграли ФК «Надвірну» з рахунком 2:0, тим самим залишивши їх поза грою.
У першій півфінальній зустрічі грали ФК «Ланчин» та «Факел» з Середнього Майдану, гра була дуже напружена, жодна з команд не хотіла ризикувати, хоча небезпечних моментів було багато у обох команд. Тим не менше, нічия 0:0 в основний час і долю фінальної путівки вирішує серія 6-метрових штрафних ударів. І у цій футбольній лотереї ланчинці були поза конкуренцією – вони чітко реалізували всі свої спроби, в той час, як їх суперники двічі схибили. Нелегка, але цілком заслужена перемога з рахунком 4:3 (0:0 основний час) і команда ФК «Ланчин» стає першим фіналістом розіграшу кубка Карпатські зорі» з міні-футболу пам’яті футболіста та дитячого тренера Володимира Перегінчука.
У другому півфіналі гравці «Олімпу» легко переграли гравців «Аляски» з рахунком 4:1 і теж стали фіналістами.

Гра за третє місце між «Факелом» та «Аляскою» була досить напруженою – у першому таймі двічі «Аляска» виходила вперед , і двічі їх суперники зрівнювали рахунок. Нічия 2:2 після першого тайму. А після перерви наші гості з Середнього Майдану почали грати активніше, заволоділи ігровою ініціативою і змогли забити ще два голи у ворота надвірнянців. Перемога з рахунком 4:2 і «Факел» стає бронзовим призером.


Фінальна гра між принциповими суперниками надвірнянським «Олімпом» та ФК «Ланчин» була дуже цікавою – команди практично рівні і по підбору гравців, і по досвіду участі у різноманітних змаганнях з міні-футболу. Тим не менше у цей день футбольна «фортуна» була на боці надвірнянської команди  - впевнена перемога з рахунком 4:1 і команда «Олімп» стає володарем кубка «Карпатські зорі».


Відразу після закінчення фінальної гри відбулась урочиста церемонія нагородження команд-призерів, яку проводили Надвірнянський міський голова Зіновій Андрійович, депутат міської ради Василь Кузюк та голова районної федерації міні-футболу Віктор Татаренко.

Грамотами та пам’ятними медалями нагородили гравців ФК «Надвірна» (капітан Олег Гоцуляк) та «Дружба» Горохолина (капітан Андрій Рицар). Також міський голова, як почесний гість турніру, вручив пам’ятний кубок «За волю до перемоги» команді «Дружба», а також футбольний м’яч фірми «SELECT» для проведення наступних дитячих турнірів з міні-футболу.
За зайняте четверте місце медалями та грамотами пошанували гравців команди «Аляска» з Надвірної (капітан Євген Іванів).  Бронзові медалі та дипломи вручили гравцям команди «Факел» Середній Майдан (капітан Микола Кінаш). Срібні призери – команда ФК «Ланчин» (капітан Денис Гресько) була заохочена  срібними медалями та дипломами. А команда-переможець «Олімп» з Надвірної  отримала всі головні призи – красень-кубок «Карпатські зорі», футбольний м’яч «Ліга чемпіонів» нового дизайну, золоті медалі та дипломи першого ступеня. В команді переможців грали – Любомир Максим’юк, Михайло Сова, Олександр Юрчило, Степан Євстратов, Владислав Бучакчийський, Владислав Комунівський та капітан команди – Володимир Дем’янчук. А головний суддя Віктор Татаренко додав до вручених призів пам’ятні статуетки від директора чернівецького магазину «Спорттовари» Галини Томнік.
Як і завжди організатори змагань визначили кращих гравців у різних номінаціях. Ними стали воротар Максим Бондар («Аляска»), захисник Павло Михальчук («Факел»), нападник Євген Данилюк  (ФК «Ланчин»), самий технічний гравець – Владислав Бучакчийський («Олімп») та кращий гравець турніру Володимир Дем’янчук («Олімп»). Всі вони отримали пам’ятні призи та відповідні дипломи від Надвірнянської міської ради. Міський голова Зіновій Андрійович сумісно з депутатом міської ради Василем Кузюком  та членами суддівської колегії Дмитром Прокопечком та Миколою Макаро обрали символічну збірну кубка «Карпатські зорі». До неї  ввійшли воротар Любомир Максим’юк («Олімп»), захисник Остап Сенчук (ФК «Ланчин») та Степан Євстратов («Олімп»), нападник Владислав Гавриш («Аляска») та Олег Гуцуляк («Факел»). Ці гравці також отримали великі пам’ятні медалі з логотипом кубка «Карпатські зорі» та почесні дипломи від Надвірнянської міської ради.
І вже після церемонії нагородження були численні фотографії на пам'ять, товариські розмови, щирі дитячі обійми, оплески численних глядачів – все те, що підтвердило високий статус турніру та рівень його організації.
Організатори змагань висловили щиру подяку всім учасникам турніру, вболівальникам, почесним гостям за присутність та підтримку  у проведенні розіграшу кубка «Карпатські зорі» пам’яті футболіста та дитячого тренера Володимира Перегінчука. Окрема подяка президенту ФК «Битків» Степану Ломпасу, голові Лоївської сільської ради Ярославу Зваричу, ветеранам МФК «Ліверпуль» Володимиру Андрусяку, Дмитру Гриціву та Роману Максим’юку за сприяння в організації вищевказаного турніру. Відзначили чітку і якісні працю журналіста ТРК «Надвірна» Володимира Бориса та блогера Лариси Іроденко, а також фотокореспондента Анатолія Косована.

У своєму заключному слові міський голова Зіновій Андрійович наголосив на тому, що міська рада, очолювана ним, завжди з належною увагою ставиться до проблем дитячого спорту. Йому особисто завжди було цікаво спостерігати за грою команд, які тренував покійний Володимир. Як тренер – Володимир Перегінчук був неординарною особистістю, досконало володів тренерським мистецтвом, практично завжди його вихованці здобували впевнені перемоги.
Для всіх, хто особисто знав Володимира, його смерть стала трагедією, але пам'ять про нього назавжди залишиться в серцях всіх, хто був з ним знайомий.

Прес-служба районної
федерації міні-футболу

Переглядів: 529 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Липень 2019  »
НдMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів