Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили nrff

На стадіо району

Головна » 2019 » Червень » 7 » Розіграш кубка «Надії» з міні-футболу+фото
11:36
Розіграш кубка «Надії» з міні-футболу+фото

За сталою традицією Міжнародний день захисту дітей відзначився черговим розіграшем кубка «Надії» з міні-футболу серед дитячих команд (вік учасників до 16 років). Ці змагання проходили на штучному майданчику стадіону «Нафтовик» і як завжди їх організувала і провела районна федерація міні-футболу (голова Віктор Татаренко). Значно посприяла у проведенні кубка «Надії» Надвірнянська міська рада (міський голова Зіновій Андрійович). Не залишилась осторонь і ГО «Спілка воїнів АТО «Прикарпаття». Цього разу участь у змаганнях взяло вісім команд , які за жеребкуванням поділили на дві групи, де команди змагались за коловою системою, а до фінальної частини змагань виходило по дві кращі команди з кожної групи.
У першій групі путівки до півфіналу вибороли команди «Олімп» з Надвірної та ФК «Надвірна», які були сильнішими за пнівську «Скелю» та «Рокиту» з Білих Ослав. А у другій групі передували ФК «Ланчин» та «Аляска» з Надвірної, які випередили ФК «Битків» та «Дружбу» з ГорохолиниБогородчанського району, які відгукнулись на запрошення організаторів змагань і завітали до Надвірної.
У першій півфінальній грі, де зустрілись ФК «Ланчин» та ФК «Надвірна» боротьби не вийшло – ланчинські футболісти досить швидко забили два голи, а потім впевнено контролювали перебіг подій на полі. А сама гра завершилась переконливою перемогою команди ФК «Ланчин» з рахунком 6:2.
Другий півфінал був більш цікавішим, адже обидві команди були приблизно рівними по класу, і хоча гравці «Олімпу» мали більше сприятливих нагод для взяття воріт, проте гравці «Аляски» непогано захищались. І саме тому після першої половини гри бойова нічия 2:2. А вже після перерви «олімпійці» додали обертів, почали більше атакувати та пробивати по воротах. І ці показники дозволили їм забити ще два голи, які і принесли їм перемогу з рахунком 4:2 та путівку до півфіналу.
У грі за третє місце, де зустрілись дві команди з Надвірної – «Аляска» та ФК «Надвірна» точилась рівна напружена боротьба, обидві команди по черзі володіли ініціативою, мали непогані можливості для взяття воріт , але нічия 0:0 після першого тайму. А після перерви були вже і голи, але перемоги жодній з команд вони не принесли. Нічия 2:2 і долю «бронзи» визначає серія 6-метрових штрафних ударів. І саме тут влучність підвела гравців «Аляски» - вони тричі не влучають у ворота, у той час як гравці ФК «Надвірна» чітко реалізують всі свої спроби. У підсумку – 6:4 (основний час 2:2) на користь ФК «Надвірна» і вони треті призери. Фінальна гра між ФК «Ланчин» та «Олімпом» з Надвірної очікувалась з нетерпінням численними шанувальниками дитячого міні-футболу.
Але цього дня футбольна «фортуна» явно була на боці ланчинської команди – у фінальній грі у них виходило все, а ось у гравців «Олімпу» навпаки – і передачі були неточними, і удари по воротах суперника були невдалими, і у захисті помилок було дуже багато. Саме всі ці фактори спрацювали на ланчинську команду. Впевнена перемога з рахунком 5:2 і команда ФК «Ланчин» стає переможцем розіграшу кубка «Надії», присвяченого Міжнародному дню захисту дітей.
Церемонію нагородження команд-призерів проводили міський голова Зіновій Андрійович, депутат міської ради Василь Кузюк, голова районної федерації міні-футболу Віктор Татаренко та почесні гості турніру – представники ГО «Спілка воїнів АТО «Прикарпаття». За зайняте четверте місце грамотами нагородили гравців команди «Аляска» (капітан Максим Вітвіцький), бронзові медалі та дипломи у гравців ФК «Надвірна» (капітан Олег Гоцуляк). Фіналісти змагань команда «Олімп» з Надвірної (капітан Михайло Сова) отримала срібні медалі та дипломи.
А всі головні призи – кубок, футбольний м’яч, золоті медалі та дипломи вручили гравцям команди ФК «Ланчин» (капітан Остап Сенчук). Також організатори змагань визначили кращих гравців у команд призерів. Ними стали: Євген Данилюк (ФК «Ланчин»), Степан Євстратов («Олімп»), Денис Криховецький (ФК «Надвірна») та Олександр Юрчило («Аляска»). Всі ці гравці отримали пам’ятні статуетки та дипломи, які на цей турнір встановив приватний підприємець Олег Романишин.


На черзі змагання на кубок «Карпатські зорі» пам’яті Володимира Перегінчука, розіграш кубка «Краєвид Карпат» та Відкритої першості м.Надвірна з міні-футболу.

Переглядів: 422 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів