Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 2
Guests: 2
Користувачів: 0


на сайт заходили

На стадіо району

Головна » 2018 » Жовтень » 22 » Розіграш кубка МФК «Ліверпуль»
13:39
Розіграш кубка МФК «Ліверпуль»

На минулому тижні штучний майданчик надвірнянського стадіону «Нафтовик» став ареною захоплюючих поєдинків з міні-футболу між юнацькими командами Надвірнянського району. Цього разу проводився розіграш кубка МФК «Ліверпуль», який проводить районна федерація міні-футболу (голова Віктор Татаренко) за сприяння та підтримки Надвірнянської міської ради (міський голова Зіновій Андрійович).

В боротьбі за цей почесний трофей взяли участь 6 команд (вік учасників до 16 років), які були поділені на дві групи, де змагались між собою задля визначення учасників фінальної частини змагань. У першій групі впевнено виступили гравці команди ФК «Індія», яка набравши чотири очки вийшла до півфіналу з другого місця. А другу путівку в очній зустрічі розіграли між собою ланчинський «Прут» та «Рокита» з Білих Ослав. Кращі шанси на вихід до півфіналу мали білоославські футболісти, яких влаштовувала нічия, в той час як ланчинцям була потрібна лише перемога. Гравці «Рокити» мали більше шансів для взяття воріт суперника, але м’яч вперто не йшов у ворота, а от ланчинці зуміли тричі вразити ворота білоославської команди. Впевнена перемога з рахунком 3:0 і «Прут» у півфіналі. А от гравці «Рокити», які на минулому тижні посіли друге місце в розіграші кубка «Козацька слава», цього разу їдуть додому.

У другій групі події розгортались цікаво, спочатку «Страгора» зі Стримби у напруженій боротьбі переграло надвірнянську команду «Торнадо» з рахунком 2:1, а от перед «Олімпом» з Надвірної не встояли – поразка 0:5 і залишається чекати на результат гри «Олімп»-«Торнадо». Після першого тайму попереду були гравці «Торнадо», які просто познущались над суперниками – 4:0 на користь «Торнадо» і команди йдуть на перерву. А у другій половині зустрічі вже гравці «Олімпа», переломивши хід подій, зрівняли рахунок – нічия 4:4 і цей рахунок виводить у півфінал команду зі Стримби. Але на останніх хвилинах «торнадівці» таки забили переможний п’ятий м’яч, тим самим здобувши нелегку перемогу з рахунком 5:4. Таким чином всі три команди  здобули по одній перемозі та по разу програли, і після підрахунку забитих та пропущених голів перші два місця посідають «Олімп» та «Торнадо», а команда «Страгора» стає третьою зайвою.

У першій півфінальній грі, де зустрілися ФК «Індія» та «Торнадо» була напружена боротьба. Обидві команди мали рівні можливості для перемоги, але нічия  2:2 і все буде вирішувати серія 6-метрових штрафних ударів. Довелося пробивати по 9 міні-футбольних пенальті, щоб визначити переможця цієї гри – 4:3 на користь команди ФК «Індія» і вона стає першим фіналістом кубка МФК «Ліверпуль» з міні-футболу.

Другий півфінал, де зустрілись команди «Олімп» з Надвірної та «Прут» з Ланчина, теж проходив напружено, обидві команди по черзі атакували, мали достатню кількість небезпечних моментів, але у підсумку теж нічия – 1:1 і доля перемоги також буде вирішувати серія 6-метрових штрафних ударів. І тут не витримали нерви у гравців з Ланчина- вони тричі не забивають, в той час, як гравці «Олімпа» свої спроби чітко реалізовують – перемога з рахунком 4:1 (основний час 1:1) і команда «Олімп» стає другим фіналістом кубка МФК «Ліверпуль».

У грі за третє місце, де зустрілись невдахи півфінальних ігор команди «Прут» та «Торнадо» була відкрита гостра гра, команди по черзі виходили вперед, атакували не думаючи про захист власних воріт – і також нічия з рахунком 5:5. У серії пенальті більш вдало пробивали ланчинці, які реалізували всі свої спроби, в той час, як «торнадівці» одного разу схибили. Отже, призове третє місце посідає команда «Прут» з Ланчина.

У фінальній грі зустрілись дві надвірнянські команди – «Олімп» та ФК «Індія». Обережна виважена гра від оборони, рідкі атаки з боку обох команд, які першим ділом намагались не пропустити, зрештою, так воно і сталось. Суха нічия 0:0, і знову серія пенальті. Тут уже пощастило гравцям «Олімпа», які реалізували на один удар більше. Перемога з рахунком 5:4 (0:0 основний час) і команда «Олімп» стає володарем кубка МФК «Ліверпуль».

За зайняте четверте місце грамотами нагородили гравців команди «Торнадо» (капітан Денис Максимюк), бронзові медалі та дипломи вручили гравцям команди «Прут» з Ланчина (капітан Любомир Гресько). Фіналісти змагань – команда ФК «Індія» (капітан Олег Дисько) була пошанована срібними медалями та дипломами. А всі головні призи дістались переможцям – команді «Олімп» з Надвірної (капітан Олег Рубінський) – це красень-кубок, футбольний м’яч, золоті медалі та дипломи переможців.

У кожній з команд-призерів організатори змагань визначили кращого гравця – ними стали Роман Солтицький  - «Торнадо», Олег Іванюк – «Прут», Руслан Романів – ФК «Індія» та Володимир Дем’янчук – «Олімп». Всі ці гравці отримали дипломи та пам’ятні футбольні статуетки, які на цей турнір встановив голова правління НадвірнянськогоРайСТ Володимир Пасько.

До відома присутніх була доведена інформація про наступні міні-футбольні змагання, які будуть проведені 27 жовтня та 3 листопада для команд старшої вікової групи, а 30 жовтня та 1 листопада для команд молодшої вікової групи. Більш детальна інформація за телефонами 095-66-785-99 та 097-63-880-60.

                                                          

Оргкомітет

...

Переглядів: 565 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Жовтень 2018  »
НдMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів